Instagam uzerinde bakanlarda cok dikkatli olmak lazım, cok farklı taktikler kullanıyorlar. Takipci satın alıyorlar bir kere bir de programlarda hazırlayıp koyuyorlar sanki musterisi fal baktırmıs, begenmis mesajan alıntılamıs gibi ekran goruntusunu ekliyorlar, iste falınız cıktı vs seklindeki mesajları.İnstagramda zuzu var ona baktırdım. Yazık oldu 100tl ye. Bir kaç cümle söyledi. O kadar. Söyledikleri de gereksiz şeyler.
YouTube denediniz mi hiç peki? Hem size sorayım hem genel tüm arkadaşlara sorayım :)Instagam uzerinde bakanlarda cok dikkatli olmak lazım, cok farklı taktikler kullanıyorlar. Takipci satın alıyorlar bir kere bir de programlarda hazırlayıp koyuyorlar sanki musterisi fal baktırmıs, begenmis mesajan alıntılamıs gibi ekran goruntusunu ekliyorlar, iste falınız cıktı vs seklindeki mesajları.
Bende öyle. Tam ortada olanlar burayı assssla terketmezBi grup fal baktırmanın çözüm olmayacağını söylüyor bi grup falcı yorumluyorbense ikisinin tam ortasındayım
Ben falın cozum olmayacagina daha cok kayıyorum ama arada fal da baktırıyorum. Cok nadir ayda maksimum 1 kere, cok merak etrigim bir falcı olursa ve en fazla 50-60 tl limit belirledim onun dısına cıkmayarak. Arada fal baktırmak daha eglenceli oluyor, ozlemis oluyor insan hem surekli baktırınca enerjiyi dusuruyor ustelik beklentiye sokup hayal kırıklıgı yasatıyor.Bi grup fal baktırmanın çözüm olmayacağını söylüyor bi grup falcı yorumluyorbense ikisinin tam ortasındayım
Ya biraz da bu hırs mi bizi bu hale getirmiş. Bazen diyorum nefret ettiğim için galiba takıntı haline getirdim. O kadar acı çekip nefret etmeden duramıyosun. Dediğin gibi nerelerde oturup agladim, durup dururken gözlerim dolacak kadar çok kırıldım. Kaç gündür bıraktım fal olayını ya inşallah devam edebilirim. En çok kendimi sevmek istiyorum artık. Fal baktırmak bile o kişiye değmez yaYa var ya neler neler yaşamışız. Benimkiler de öyle. Nerelerde oturup ağladım, rezil oldum. Değmezmiş gerçekten. Sanki bana Brad pitt. Sırf kabul etmedi diye vazgeçilmez yapmışım onu
Youtube‘ta takip ettigim sayfalar da var ama ucretli baktırmadım. Genelde yabancı sayfaların tarot yorumlarını takip ediyorum, burclara gore veya kolektif enerjiye gore bazen de deste secmeli tarot acılımı yapıyorlar onları izliyorum.YouTube denediniz mi hiç peki? Hem size sorayım hem genel tüm arkadaşlara sorayım :)
Evet. Hırs var kesinlikle yani belki gelseler ilişkiye başlasak bi süre sonra biz sıkılacağız. Samimi söylüyorum böyle bile olabilir yani. Çünkü ben duygularımdan hiç emin değilim artıkYa biraz da bu hırs mi bizi bu hale getirmiş. Bazen diyorum nefret ettiğim için galiba takıntı haline getirdim. O kadar acı çekip nefret etmeden duramıyosun. Dediğin gibi nerelerde oturup agladim, durup dururken gözlerim dolacak kadar çok kırıldım. Kaç gündür bıraktım fal olayını ya inşallah devam edebilirim. En çok kendimi sevmek istiyorum artık. Fal baktırmak bile o kişiye değmez ya
Ücretli bakım sormuştum. Bende hiç baktırmadım. Demek ki orada sağlam biri yok ki duymadık hiçYoutube‘ta takip ettigim sayfalar da var ama ucretli baktırmadım. Genelde yabancı sayfaların tarot yorumlarını takip ediyorum, burclara gore veya kolektif enerjiye gore bazen de deste secmeli tarot acılımı yapıyorlar onları izliyorum.
Ben eminim aslında bu sevgi değil gelsin de canını yakayım diyorum. Sadece can yakmaya odaklıyım. Tanrılar kurban istiyorEvet. Hırs var kesinlikle yani belki gelseler ilişkiye başlasak bi süre sonra biz sıkılacağız. Samimi söylüyorum böyle bile olabilir yani. Çünkü ben duygularımdan hiç emin değilim artık
Online fal siteleri dısında fal baktırmadım. Guvendigim biri onerirse ve enerjisi cekerse baktırırım ama youtube veya instagram’dan parayla fal baktırmak istedigim olmadı simdiye kadar.Ücretli bakım sormuştum. Bende hiç baktırmadım. Demek ki orada sağlam biri yok ki duymadık hiç
Bende Binnaz dışında bile baktırmak istemedim hiç. Bi çingeneye gitmiştim. Merak ettim ama çekmedi beni hiç. Enerji çekşyor sanırım gerçektenOnline fal siteleri dısında fal baktırmadım. Guvendigim biri onerirse ve enerjisi cekerse baktırırım ama youtube veya instagram’dan parayla fal baktırmak istedigim olmadı simdiye kadar.
Yaaa nasılKızlar Merkür falım geldi doğrusu bu kadar iyi beklemiyordum ama çok beğendim
Olumlu mu konuştu ? Ben bu aralar falın boş işler olduğunu düşünmeye başladımKızlar Merkür falım geldi doğrusu bu kadar iyi beklemiyordum ama çok beğendim
Merkür pembeci değilmiş. Kendisinin mesajıma dönüş yapmasını heyecanla bekliyorum.Olumlu mu konuştu ? Ben bu aralar falın boş işler olduğunu düşünmeye başladımMerkure yazdım ama cevap yazmadı . Bilmiyorum baktırsam mı değil mi ? Peki anlıkta nasıl ? Karşı tarafın analizi iyi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?