Binnaz Abla

İnstagramda zuzu var ona baktırdım. Yazık oldu 100tl ye. Bir kaç cümle söyledi. O kadar. Söyledikleri de gereksiz şeyler.
Instagam uzerinde bakanlarda cok dikkatli olmak lazım, cok farklı taktikler kullanıyorlar. Takipci satın alıyorlar bir kere bir de programlarda hazırlayıp koyuyorlar sanki musterisi fal baktırmıs, begenmis mesajan alıntılamıs gibi ekran goruntusunu ekliyorlar, iste falınız cıktı vs seklindeki mesajları.
 
YouTube denediniz mi hiç peki? Hem size sorayım hem genel tüm arkadaşlara sorayım :)
 
Bi grup fal baktırmanın çözüm olmayacağını söylüyor bi grup falcı yorumluyor bense ikisinin tam ortasındayım
Ben falın cozum olmayacagina daha cok kayıyorum ama arada fal da baktırıyorum. Cok nadir ayda maksimum 1 kere, cok merak etrigim bir falcı olursa ve en fazla 50-60 tl limit belirledim onun dısına cıkmayarak. Arada fal baktırmak daha eglenceli oluyor, ozlemis oluyor insan hem surekli baktırınca enerjiyi dusuruyor ustelik beklentiye sokup hayal kırıklıgı yasatıyor.
 
Ya var ya neler neler yaşamışız. Benimkiler de öyle. Nerelerde oturup ağladım, rezil oldum. Değmezmiş gerçekten. Sanki bana Brad pitt. Sırf kabul etmedi diye vazgeçilmez yapmışım onu
Ya biraz da bu hırs mi bizi bu hale getirmiş. Bazen diyorum nefret ettiğim için galiba takıntı haline getirdim. O kadar acı çekip nefret etmeden duramıyosun. Dediğin gibi nerelerde oturup agladim, durup dururken gözlerim dolacak kadar çok kırıldım. Kaç gündür bıraktım fal olayını ya inşallah devam edebilirim. En çok kendimi sevmek istiyorum artık. Fal baktırmak bile o kişiye değmez ya
 
YouTube denediniz mi hiç peki? Hem size sorayım hem genel tüm arkadaşlara sorayım :)
Youtube‘ta takip ettigim sayfalar da var ama ucretli baktırmadım. Genelde yabancı sayfaların tarot yorumlarını takip ediyorum, burclara gore veya kolektif enerjiye gore bazen de deste secmeli tarot acılımı yapıyorlar onları izliyorum.
 
Evet. Hırs var kesinlikle yani belki gelseler ilişkiye başlasak bi süre sonra biz sıkılacağız. Samimi söylüyorum böyle bile olabilir yani. Çünkü ben duygularımdan hiç emin değilim artık
 
Ücretli bakım sormuştum. Bende hiç baktırmadım. Demek ki orada sağlam biri yok ki duymadık hiç
 
Evet. Hırs var kesinlikle yani belki gelseler ilişkiye başlasak bi süre sonra biz sıkılacağız. Samimi söylüyorum böyle bile olabilir yani. Çünkü ben duygularımdan hiç emin değilim artık
Ben eminim aslında bu sevgi değil gelsin de canını yakayım diyorum. Sadece can yakmaya odaklıyım. Tanrılar kurban istiyor
 
Ücretli bakım sormuştum. Bende hiç baktırmadım. Demek ki orada sağlam biri yok ki duymadık hiç
Online fal siteleri dısında fal baktırmadım. Guvendigim biri onerirse ve enerjisi cekerse baktırırım ama youtube veya instagram’dan parayla fal baktırmak istedigim olmadı simdiye kadar.
 
Online fal siteleri dısında fal baktırmadım. Guvendigim biri onerirse ve enerjisi cekerse baktırırım ama youtube veya instagram’dan parayla fal baktırmak istedigim olmadı simdiye kadar.
Bende Binnaz dışında bile baktırmak istemedim hiç. Bi çingeneye gitmiştim. Merak ettim ama çekmedi beni hiç. Enerji çekşyor sanırım gerçekten
 
Bugun çok garip hissediyorum. Onunla birlikte olmadan birkaç ay önce tesadüfen çocukluk arkadaşlarıyla tanışmıştım. Bugun bilmeden beni övmüşler bi yerde. (o yok tabi) ortak çevremizdeki herkes yine çok güzel bahsediyor benden. Mükemmel değilim tabi de, o niye anlayamamış değerimi buna üzülüyorum.
 
Kesinlikle ben ne zaman cok ovulen bir falcıya tereddutle gittiysem hic olmadı. Ne zaman ilk gordugum an hemen fal atmak istedigim falcı oldu en cok onların falları tuttu, falcıyla enerji uyusmasını buradan az cok anlarsın.
 
Youtube'da hayriye taş ile astroloji diye bir kanal vardı. Ekim ayı olması lazım randevu aldım WP den 100 tl karşılığı tarot açılı mı yapmıştı.... 20 dakika sürmüştü telefon ile konuşarak ama tatmin etmemişti...
 
Bence de fal boş işler. Bana 90 % çok övülenler olumlu konuştu : hisleri var , düşünüyor, adım atacak. Hisleri olsaydı neyi 2 senedir bekliyor ? Tamam cesareti yoktu belki çünkü benim hislerimden emin değildi ama 3 ay önce kendim adım attım ve karşılık görmedim. Neyi bekliyorum neden falcılara inanıyorum Falcılar hep diyor bana : çok olumsuzsun öyle olma pozitif düşün. Neyse en iyilerin vadesi Haziran. Haziranda bir şey olmazsa ( bundan eminim ) bende falı bırakıyorum.
 
Kızlar Merkür falım geldi doğrusu bu kadar iyi beklemiyordum ama çok beğendim
Olumlu mu konuştu ? Ben bu aralar falın boş işler olduğunu düşünmeye başladım Merkure yazdım ama cevap yazmadı . Bilmiyorum baktırsam mı değil mi ? Peki anlıkta nasıl ? Karşı tarafın analizi iyi mi ?
 
Merkür pembeci değilmiş. Kendisinin mesajıma dönüş yapmasını heyecanla bekliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…