Binnaz Abla

Önce beni analiz etmiş gayey yerinde neler düşünüyorm vs sonra karşı tarafı ve hepsi doğru şu ana sana söylemek istedikleri şunlar falan dedi sebebleri şu şu dedi verdiği tarih olaylar vs serkancıgımla aynı

Evet pembeci değil ben zaten olumsuza açığım deidm ve de geçmişte birine takılı oldugunu biliyordum onu falan söyledi

Yani ben begendim gayet iyiydi nokta atışları var çok minnoş ve benden küçük muhtemelen niyeyse çok beklentim yoktu ama şaşırdım. Şahsen binnaz gibi yerleri 6 dk için paralar dökmektense böyle insanlara daha mantıklı 25 dk falan sürdü istediğim soruyuda sordum

anne adı filan verdin mi ?
Serkan bugün bende patladı inanılamz üzgünüm
Ya açıkcası serkanda zamaana takılma çünkü kendiside söylüyor bana her falda ben kesin şu zamanda olacak demem tahmini söylerim diyor bu her falcı için geçerli ama aşağı yukarı tarihler tutsa yeter önemli olan anlık duygu düşünce bakalım olur inşallah sıkma canını

Kuzum 2 yıl adım atmasını mı bekliyorsun? 3 ay önce sen adım atmana rağmen? falcılar bana istiyor belli ki. Bak hepimizin durumu aynı ama İnan bana isteyen kimse 2 yıl beklemez. Falcılara inanma, gördüğün davranışa göre karar ver yoksa çok üzülürsün

Farkındayım Ama durum biraz farklı kolay kolay adım atılacak bir durum değil. Yani sokakta , onlinede tanışmadık. Bu 2 sene içerisinde tabii ki flört oldu ama ilişkiye gitmedi . Karşı tarafın hislerini bilmiyorum, kendimde tam açıklamadım ki o da açıklamıyor çünkü iş bağlantımız var. Adım attım derken hislerimi açıklamadım . Duygu Aura bunu bilmişti ağzım açık kaldı. Attığın adım yanlış. Senden hislerini açıklamanı bekliyordu sen işi konuştun. Ama bence de falcılar masal kuruyor.

Son düzenleme:
Nasıl bi adım attın? İstersen özelden bi yaz bana. Valla kızlar kendime hayrım yok ama başkalarında süperim analizlerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…