Olumlu mu konuştu ? Ben bu aralar falın boş işler olduğunu düşünmeye başladımMerkure yazdım ama cevap yazmadı . Bilmiyorum baktırsam mı değil mi ? Peki anlıkta nasıl ? Karşı tarafın analizi iyi mi ?
Yaaa nasıl
Evet pembeci değil ben zaten olumsuza açığım deidm ve de geçmişte birine takılı oldugunu biliyordum onu falan söyledi
Ya açıkcası serkanda zamaana takılma çünkü kendiside söylüyor bana her falda ben kesin şu zamanda olacak demem tahmini söylerim diyor bu her falcı için geçerli ama aşağı yukarı tarihler tutsa yeter önemli olan anlık duygu düşünce bakalım olur inşallah sıkma canınıanne adı filan verdin mi ?
Serkan bugün bende patladı inanılamz üzgünüm
Peki gelecek için olumlu mu konuştu ? Barışacaksınız , evleneceksiniz ?Evet pembeci değil ben zaten olumsuza açığım deidm ve de geçmişte birine takılı oldugunu biliyordum onu falan söyledi
Evlilik zaten düşünmüyorum o da görmedi zaten ama barışacaksınız dedi verdiği tarih herkesle aynı o adım atacak dediler ama bakalımPeki gelecek için olumlu mu konuştu ? Barışacaksınız , evleneceksiniz ?
Kuzum 2 yıl adım atmasını mı bekliyorsun? 3 ay önce sen adım atmana rağmen? falcılar bana istiyor belli ki. Bak hepimizin durumu aynı ama İnan bana isteyen kimse 2 yıl beklemez. Falcılara inanma, gördüğün davranışa göre karar ver yoksa çok üzülürsünBence de fal boş işler. Bana 90 % çok övülenler olumlu konuştu : hisleri var , düşünüyor, adım atacak. Hisleri olsaydı neyi 2 senedir bekliyor ? Tamam cesareti yoktu belki çünkü benim hislerimden emin değildi ama 3 ay önce kendim adım attım ve karşılık görmedim. Neyi bekliyorum neden falcılara inanıyorumFalcılar hep diyor bana : çok olumsuzsun öyle olma pozitif düşün. Neyse en iyilerin vadesi Haziran. Haziranda bir şey olmazsa ( bundan eminim ) bende falı bırakıyorum.
Ne kadarmışEvet pembeci değil ben zaten olumsuza açığım deidm ve de geçmişte birine takılı oldugunu biliyordum onu falan söyledi
Ya zaten herkes okuyor şahsen ben olsam ben de okurdum hakkımda ne düşünüyorlar vs diye merak ederdimBu arada Merkür burasını okuyor gibi . Sayfasına burda ki yorumları yapıştırmış
FarkındayımKuzum 2 yıl adım atmasını mı bekliyorsun? 3 ay önce sen adım atmana rağmen? falcılar bana istiyor belli ki. Bak hepimizin durumu aynı ama İnan bana isteyen kimse 2 yıl beklemez. Falcılara inanma, gördüğün davranışa göre karar ver yoksa çok üzülürsün
Ben ilişkş açılımı baktırdım 40 tlNe kadarmış
Nasıl bi adım attın? İstersen özelden bi yaz bana. Valla kızlar kendime hayrım yok ama başkalarında süperim analizlerimdeFarkındayımAma durum biraz farklı kolay kolay adım atılacak bir durum değil. Yani sokakta , onlinede tanışmadık. Bu 2 sene içerisinde tabii ki flört oldu ama ilişkiye gitmedi . Karşı tarafın hislerini bilmiyorum, kendimde tam açıklamadım ki o da açıklamıyor çünkü iş bağlantımız var. Ama bence de falcılar masal kuruyor.
Analize gelirim bakNasıl bi adım attın? İstersen özelden bi yaz bana. Valla kızlar kendime hayrım yok ama başkalarında süperim analizlerimde
Mesajını bekliyorumAnalize gelirim bak
Ben yazarım . Kaçırmam . Kimin falına bende benzedi onu da yazarım.Kızlar Merkür kedisine baktırsalar yazsınlar lütfen baktırdıkça
Ay ben sana çok güveniyorumBen ilişkş açılımı baktırdım 40 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?