- 18 Ağustos 2019
- 99
- 94
- 38
bendede 10 gün içinde olcağı dediği şey 2 gün sonra olmustu :OYa açıkcası serkanda zamaana takılma çünkü kendiside söylüyor bana her falda ben kesin şu zamanda olacak demem tahmini söylerim diyor bu her falcı için geçerli ama aşağı yukarı tarihler tutsa yeter önemli olan anlık duygu düşünce bakalım olur inşallah sıkma canını
Ayyyyy canımsın baktırrrrrrr diyorumAy ben sana çok güveniyorumönerir misin
okuyo gibi değil de, burda tavsiye olarak görüp baktıran biri ss atmış kıza sanırım bak seni burda paylaştılar ordan gördüm tarzında bir de burda peş peşe görüp mesaj atanlar oldu baktırmak için, onlar da kadınlar kulübünde gördük geldik diye gitmişler.Bu arada Merkür burasını okuyor gibi . Sayfasına burda ki yorumları yapıştırmış
Ayyyy valla mı çok sevindimbendede 10 gün içinde olcağı dediği şey 2 gün sonra olmustu :O
Hesap açtım yazdım bakalım döncek miAyyyyy canımsın baktırrrrrrr diyorum❤❤❤❤
Yine birini popiledikokuyo gibi değil de, burda tavsiye olarak görüp baktıran biri ss atmış kıza sanırım bak seni burda paylaştılar ordan gördüm tarzında bir de burda peş peşe görüp mesaj atanlar oldu baktırmak için, onlar da kadınlar kulübünde gördük geldik diye gitmişler.
Valla yogun sanırım bi de 3 hafta falan bakmayacagım yazmıs tivitırdaHesap açtım yazdım bakalım döncek mi
Bisey dicem zamn tutmadı ama yine de Serkan’a giderimYa açıkcası serkanda zamaana takılma çünkü kendiside söylüyor bana her falda ben kesin şu zamanda olacak demem tahmini söylerim diyor bu her falcı için geçerli ama aşağı yukarı tarihler tutsa yeter önemli olan anlık duygu düşünce bakalım olur inşallah sıkma canını
Of ya ...Valla yogun sanırım bi de 3 hafta falan bakmayacagım yazmıs tivitırda
Şimdi kıza dolacak millet
bende serkanla zıttı yorumları.Önce beni analiz etmiş gayey yerinde neler düşünüyorm vs sonra karşı tarafı ve hepsi doğru şu ana sana söylemek istedikleri şunlar falan dedi sebebleri şu şu dedi verdiği tarih olaylar vs serkancıgımla aynı
Ben baktırmadım Merkür kedisine. Temmuzda giderim belki. Ayda bir gidiyorum açılıma artık. Bu ayki hakkım bitti :)siz dediklerinizi yaşadınız mı acaba gelecekle ilgili ?
Size dönüş yaptı mI ?Merkür pembeci değilmiş. Kendisinin mesajıma dönüş yapmasını heyecanla bekliyorum.
Merkure mi baktırdınız siz de?bende serkanla zıttı yorumları.
Kimmiş oBir ara Elif vardı özelden ; onun oldu sanki bir ayı .
baktıranlardan çıkan oldu mu ?
Twitter kullanıcı adı ne canım?Valla yogun sanırım bi de 3 hafta falan bakmayacagım yazmıs tivitırda
8 saat oldu mesaj atalı, henüz görüldü bile olmadı mesajım.Size dönüş yaptı mI ?
Aynen öyle illa bugun oalcak diye bir şey yok gelecek bu allah bilir. Serkan canım ya tüm dediğinin tersi bile olsa vardır bi bildiği derimBisey dicem zamn tutmadı ama yine de Serkan’a giderimbiz senle onu çok seviyoruz
yok zaten bu zamana kadar 4 defa baktırmıştım hep zamanlar tuttu, ilk defa oldu. Allah değil yani normal ve deidğin gibi ben çok iyiyim harikayım kesin olur demiyor hiç bir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?