Binnaz Abla

Bu ne iş böyle Birisi övülüyor hemen koşuyoruz : Şevdar Zişan Beril Serkan Deniz sıra Merkur kedisinde Bir haziran geçsin patlasın hepsi umarım o zaman akıllanacam

Bu ne iş böyle Birisi övülüyor hemen koşuyoruz : Şevdar Zişan Beril Serkan Deniz sıra Merkur kedisinde Bir haziran geçsin patlasın hepsi umarım o zaman akıllanacam
Bi de eskiden bana mesela ekim de vade olarak kasım Aralık derlerdi, aralıkta Şubat falan öyle gitti o. Kısır döngüye giriyorsun bi süre sonra

Olumsuzsa ben kesin severim
hahahah ben gibisin sende:)) Olumlu diyince acaba bi sorun mu var oluyorum. Ya kız çok tatlış valla anlık ve karakter analizi için gidilir. Gelecekte çıkarsa tam olur. Bazı şeyleri kafama oturmadı. Mesela bana çevrenize ilişkinizi ilan edeceksiniz ailesiyle tanışabilirsin dedi. Ailesiyle tanışıyorum ben zaten, sevgili gibi değil de işyeri arkadaşı gibi. Hatta annesi beni çok sever böyle gelinim olsa falan der. Çevreye ilan etme kısmı da zor. Aynı iş yerinde olduğumuz için sıkıntılı biraz ciddileşmeden duyurmayız ki hiç duyurmadık bugüne kadar da. herkes yorum yapıyo ama yalanlama moduyuz biz:)) çok yakınlarımız tabi ki biliyo o kadar. Böyle bi çevreyle falan kutlama gördü bize hatta.

Bi de eskiden bana mesela ekim de vade olarak kasım Aralık derlerdi, aralıkta Şubat falan öyle gitti o. Kısır döngüye giriyorsun bi süre sonra
Yok ben girmem sanırım Tek Haziran Temmuzu bakarım olmadı kapatacam demek olmaz. Zaten iki kere aynı falcıya gittiğim olmadı

Değnek dörtlüsü görmüştür kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…