Ya öyle mi ben de aynı birebirdi her dediği o yüzden bakalım bekleyeceğim fal işini bugun kapatıyorumbende serkanla zıttı yorumları.
Merkur olumsuz Serkan olumlu herhalde?bende serkanla zıttı yorumları.
O da konuşuldu baya burda hatta sorun oldu öneren kişiye neden önerdin Çıkar mı var filan dendi . Özelden bakıyor ama 200 -250 TL mi neydiKimmiş owhatsapptan mi yayıldı
evet aynen. Başlangıç ve yakın zaman ikisinde de olumlu. Biri ağustosta daha iyi gidecek derken diğeri çatırdamalar olacak dedi. Hatta işte başka birini gördü araya girenMerkur olumsuz Serkan olumlu herhalde?
Olumsuzsa ben kesin severimevet aynen. Başlangıç ve yakın zaman ikisinde de olumlu. Biri ağustosta daha iyi gidecek derken diğeri çatırdamalar olacak dedi. Hatta işte başka birini gördü araya giren
Ayyy bana hiç dönmez o zaman8 saat oldu mesaj atalı, henüz görüldü bile olmadı mesajım.
Çingene ve Alex tavsiye ederim tam olumsuz senaryo çizecekler bide Ayışığın var ona baktırmadımOlumsuzsa ben kesin severim
Bi de eskiden bana mesela ekim de vade olarak kasım Aralık derlerdi, aralıkta Şubat falan öyle gitti o. Kısır döngüye giriyorsun bi süre sonraBu ne iş böyleBirisi övülüyor hemen koşuyoruz : Şevdar Zişan Beril Serkan Deniz sıra Merkur kedisinde Bir haziran geçsin patlasın hepsi umarım o zaman akıllanacam
hahahah ben gibisin sende:)) Olumlu diyince acaba bi sorun mu var oluyorum. Ya kız çok tatlış valla anlık ve karakter analizi için gidilir. Gelecekte çıkarsa tam olur. Bazı şeyleri kafama oturmadı. Mesela bana çevrenize ilişkinizi ilan edeceksiniz ailesiyle tanışabilirsin dedi. Ailesiyle tanışıyorum ben zaten, sevgili gibi değil de işyeri arkadaşı gibi. Hatta annesi beni çok sever böyle gelinim olsa falan der. Çevreye ilan etme kısmı da zor. Aynı iş yerinde olduğumuz için sıkıntılı biraz ciddileşmeden duyurmayız ki hiç duyurmadık bugüne kadar da. herkes yorum yapıyo ama yalanlama moduyuz biz:)) çok yakınlarımız tabi ki biliyo o kadar. Böyle bi çevreyle falan kutlama gördü bize hatta.Olumsuzsa ben kesin severim
Zehir zemberek falcı arıyorsan çingeneye gitOlumsuzsa ben kesin severim
Yok ben girmem sanırımBi de eskiden bana mesela ekim de vade olarak kasım Aralık derlerdi, aralıkta Şubat falan öyle gitti o. Kısır döngüye giriyorsun bi süre sonra
Değnek dörtlüsü görmüştür kesinhahahah ben gibisin sende:)) Olumlu diyince acaba bi sorun mu var oluyorum. Ya kız çok tatlış valla anlık ve karakter analizi için gidilir. Gelecekte çıkarsa tam olur. Bazı şeyleri kafama oturmadı. Mesela bana çevrenize ilişkinizi ilan edeceksiniz ailesiyle tanışabilirsin dedi. Ailesiyle tanışıyorum ben zaten, sevgili gibi değil de işyeri arkadaşı gibi. Hatta annesi beni çok sever böyle gelinim olsa falan der. Çevreye ilan etme kısmı da zor. Aynı iş yerinde olduğumuz için sıkıntılı biraz ciddileşmeden duyurmayız ki hiç duyurmadık bugüne kadar da. herkes yorum yapıyo ama yalanlama moduyuz biz:)) çok yakınlarımız tabi ki biliyo o kadar. Böyle bi çevreyle falan kutlama gördü bize hatta.
Ay bilmiyorum ne gördü valla:)) bende katina baktıra baktıra o kartları öğrendim de tarotu öğrenemedim:)Değnek dörtlüsü görmüştür kesin
Yaaaa bi de piyasada satışı da yok onun. 2. El satsan bile para kazanırdın :)Katina kartlarım vardı ne güzel bakıyordum çevreme ama kardeşim çöpe atmış ve şuan piyasada yok
Aşırı üzüldüm şu an emin ol senden çook üzüldüm:))Katina kartlarım vardı ne güzel bakıyordum çevreme ama kardeşim çöpe atmış ve şuan piyasada yok
Ben ikisini de çözdüm de yerleri falan bilmiyorum bi kitap alsam belki bakacağım yaniAy bilmiyorum ne gördü valla:)) bende katina baktıra baktıra o kartları öğrendim de tarotu öğrenemedim:)
Off of çok sinirliyimYaaaa bi de piyasada satışı da yok onun. 2. El satsan bile para kazanırdın :)
Ben de bunu yeni öğrendimAşırı üzüldüm şu an emin ol senden çook üzüldüm:))
Bende çok baktım piyasada yok aynen, gelmeyecek de galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?