Binnaz Abla

Belki birinizde is değişikliği olur rahatlıkla ilan edersiniz

Az önce Serkan ın dediği ufak bir detay oldu. İsminde k harfi olan geçmişten biri dönmek isteyecek, sen istemezsin güvenmediğin için demişti. Ben de öyle birini tanımıyorum diye düşünmüştüm ama az önce mesaj, üstüne arama geldi ama cevap dahi vermedim. İsminde de k harfi var gerçekten. Tamamen silmişim adamı hafızamdan

Asıl baktırdığım olay henüz olmadı, vadesi de geçti çoktan.

ya böyle duydukça serkanın falı tekrar dinleyesim geliyo:)) fena değildi zaten de bir doğa değildi benim için. ama doğayla paraleldi aslında falı

Ayışığı nın bi hakaret etmediği kaldı bana evvelsi gün
tamam benim bile olumsuz olur dediğim bir durum vardı, ama gidişat değişti olumlu olma ihtimali var şu an... ayışığın beni sanki daha önce tanıyormuş gibi vazgeç dedi böyle akıl üstüne akıl öğüt üstüne öğüt bi de konuşabilse keşke...

Hadi be Serkan yürü be Serkan tüm falları çıksın, az uğraşmadım yakalamak için

Pelin bilge özdoğru da bana yapmıştı. Ayrılarak risk almışım çok gereksiz bir kararmış, fevriliği bırakmalıymışım... çok önce gitmiştim

Ayy ben serkanmışım gibi seviniyorum sevdim mi seviyorum işte birini böyle bırakamıyorum falcısına toz konduramayan ilk insan olacağım neyse aman ben falı bugun bıraktım bakalım yani inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…