Yok giriyorBinnaz'da şuan fallarım kısmına profile girilmiyor ben de ? sizde de öyle mi ?
evet evet sayfa düzeni ile oynamışlar biraz şimdi fark ettim :) Serkanın falını dinleyeyim yine bir :)))))Yok giriyor
Bende de bazı fallarım görünmüyor şimdi baktım. Eskilere indim bazıları yoktu. Ama düzelir ara ara oluyor bazen böyleBinnaz'da şuan fallarım kısmına profile girilmiyor ben de ? sizde de öyle mi ?
sende bildi mi bakalım:) bende böyle olunca dinledim valla. Dinlediğimde daha tutarlı gibi geldi piskolojik mi nedir bilemem artıkevet evet sayfa düzeni ile oynamışlar biraz şimdi fark ettim :) Serkanın falını dinleyeyim yine bir :)))))
Ben de bildikleri oldu net burç verdi, isim de harf verdi... sevdim ben serkanı bir kaç gün önce de yazdım höst dedim hatta şaşırdım diyesende bildi mi bakalım:) bende böyle olunca dinledim valla. Dinlediğimde daha tutarlı gibi geldi piskolojik mi nedir bilemem artıkama şey demiş mesela bana haziranda işe başlayacaksın (hala korona nedeniyle çağırılmadık biz idareciler gidiyormuş). 15inde falan çağırabilirler lafı duydum. hatta demiş ki ilk zamanlar full değil 2-3 gün aralıklı gideceksin
u-ü harfli biri geleceği herkese demiş işte bana da demişBen de bildikleri oldu net burç verdi, isim de harf verdi... sevdim ben serkanı bir kaç gün önce de yazdım höst dedim hatta şaşırdım diye
Asıl eleman ile ilgili de söylediği çıksa keşkeAyy ben serkanmışım gibi seviniyorumsevdim mi seviyorum işte birini böyle bırakamıyorum falcısına toz konduramayan ilk insan olacağım neyse aman ben falı bugun bıraktım bakalım yani inş
Bana u-ü demedi ama isimde ki 2 harfi verdi evet :/ ama net burç söyledi... herkese dediyse bu da fiyasko o zamanu-ü harfli biri geleceği herkese demiş işte bana da demiş
çok yazan olmuştu u ü mevzusunu ama bilemedimBana u-ü demedi ama isimde ki 2 harfi verdi evet :/ ama net burç söyledi... herkese dediyse bu da fiyasko o zaman
Bakınız üzerinden aylar geçer ve fallara bakış açım böyledir. Binnaz ablanın da dediği gibi “tamamen eğlence amaçlı”Ahahahha hadi ya. Ben aslımda öyle bi deneyim yaşamak isterim ilginç olur
Herkese bu tarz yaptı ise fiyaskodur insan dinlerken kendien yapıyo sanıyor sadeceçok yazan olmuştu u ü mevzusunu ama bilemedim
Bana demedi. Yeni biri görmedi. Oysa ki falda aradığım oydu, yeni birini bulacaksın der siye bekledimu-ü harfli biri geleceği herkese demiş işte bana da demiş
Zişan ışıkta da öyle oluyor benim. Her detayı biliyor ama vadesi tutmuyor. Gerçi şu an vadeye daha var ama. Vadeler tutsa da adamın dönüşüyle ilgili değil de başka şeylerin vadesi tutuyorAsıl eleman ile ilgili de söylediği çıksa keşkeSonucu olumsuz görmüştü ama benim zaten derdim sonuç değil şu an. Gitti umrumda olmayan detay çıktı
Evet işte hep diyorum Zişan nerdeyse bilmediği bir şey yok oluyor bana da... ama vade işte sıkıntıZişan ışıkta da öyle oluyor benim. Her detayı biliyor ama vadesi tutmuyor. Gerçi şu an vadeye daha var ama. Vadeler tutsa da adamın dönüşüyle ilgili değil de başka şeylerin vadesi tutuyor
Evet ben seviyorum zişan ı. Vadeye takılmasak aslında net tutturanlardan biri Zişan ışık benceEvet işte hep diyorum Zişan nerdeyse bilmediği bir şey yok oluyor bana da... ama vade işte sıkıntı
Biri girdi ya hayatına kessssin yazar. Harfleri nereden gördü kahve mi atmştın?Yesilcingeneye 2 kez baktırmıştım. 2 kez derken 2 kez kart seçtim tek baktırışımda. Umarım anlatabilmişimdir. Birincisini okudum. Eskiyle görecek görememiş. Yeni birinden bahsetmiş. Verdiği harfler şu an konuştuğum kişinin harfleriyle aynı. 5harfin 3ü tutuyor ve direkt isimde. O kişiyi de doğru anlatmış. Ama vade vermemiş onunla. Bu yönden bir tık doğru diyebiliriz. Diğer falda ise eskinin tekrar yazma ihitmalini filan söylemiş. Yazar zaten şaşırmam..
Attın mi fatimayaHerkese bu tarz yaptı ise fiyaskodur insan dinlerken kendien yapıyo sanıyor sadeceneyse ben de fatima'yı beklerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?