Binnaz Abla

25.02.2020 de Derin Ateş e gitmişim el falına bana öyle bir pembe tablo çizmiş ki ben hala onunu etkisindeyim sanırım ahahahaha

evet evet sayfa düzeni ile oynamışlar biraz şimdi fark ettim :) Serkanın falını dinleyeyim yine bir :)))))
sende bildi mi bakalım:) bende böyle olunca dinledim valla. Dinlediğimde daha tutarlı gibi geldi piskolojik mi nedir bilemem artık ama şey demiş mesela bana haziranda işe başlayacaksın (hala korona nedeniyle çağırılmadık biz idareciler gidiyormuş). 15inde falan çağırabilirler lafı duydum. hatta demiş ki ilk zamanlar full değil 2-3 gün aralıklı gideceksin

Ben de bildikleri oldu net burç verdi, isim de harf verdi... sevdim ben serkanı bir kaç gün önce de yazdım höst dedim hatta şaşırdım diye

Ayy ben serkanmışım gibi seviniyorum sevdim mi seviyorum işte birini böyle bırakamıyorum falcısına toz konduramayan ilk insan olacağım neyse aman ben falı bugun bıraktım bakalım yani inş
Asıl eleman ile ilgili de söylediği çıksa keşke Sonucu olumsuz görmüştü ama benim zaten derdim sonuç değil şu an. Gitti umrumda olmayan detay çıktı

Asıl eleman ile ilgili de söylediği çıksa keşke Sonucu olumsuz görmüştü ama benim zaten derdim sonuç değil şu an. Gitti umrumda olmayan detay çıktı
Zişan ışıkta da öyle oluyor benim. Her detayı biliyor ama vadesi tutmuyor. Gerçi şu an vadeye daha var ama. Vadeler tutsa da adamın dönüşüyle ilgili değil de başka şeylerin vadesi tutuyor

Zişan ışıkta da öyle oluyor benim. Her detayı biliyor ama vadesi tutmuyor. Gerçi şu an vadeye daha var ama. Vadeler tutsa da adamın dönüşüyle ilgili değil de başka şeylerin vadesi tutuyor
Evet işte hep diyorum Zişan nerdeyse bilmediği bir şey yok oluyor bana da... ama vade işte sıkıntı

Yesilcingeneye 2 kez baktırmıştım. Birincisini okudum. Eskiyle görecek görememiş. Yeni birinden bahsetmiş. Verdiği harfler şu an konuştuğum kişinin harfleriyle aynı. 5harfin 3ü tutuyor ve direkt isimde. O kişiyi de doğru anlatmış. Ama vade vermemiş onunla. Bu yönden bir tık doğru diyebiliriz. Diğer falda ise eskinin tekrar yazma ihitmalini filan söylemiş. Yazar zaten şaşırmam..

Biri girdi ya hayatına kessssin yazar. Harfleri nereden gördü kahve mi atmştın?
Çingeneyle enerjisi tutmayan falı çıkmayan çok az kişiyiz galiba ya.
Ben çingeneye tarot atmıştım. 2 kez attım. İlk attım baktım sorularımı eksik yazmışım. Sonra geri çektim tekrar attım, kartlara baktım anlamları da biliyorum ya hani ilk seçtiklerimle tamamen zıttı anlamları.
Bi beklesem ertesi gün mü atsam dedim o an enerjileri karıştırdım diye düşündüm. Ama attım işte. Sonra fal geldi şartlı. Okudum, hiç tutan bir şey yok sanki başkasının hayatı gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…