Binnaz Abla

arkadaşlar son olarak falcılardan hangisinin dediği çıktı hangisine baktırayım size göre?

ismi kemal olan biri ile birlikteligin olabilir canim

Brnde kısmetse yarın baktırıcam akşam aldım hesap nosunu yiğiti bende sevdim.Çocuğun elektriği iyi.Çok ta kibar,saygılı.Böyle insanlar az kaldığı için efendi olanlarda dikkat çekiyo.Hımm bu arada whatsap fotosunuda çok beğendim çok hoş görünüyodu.Dùzgün bi insan olduğu yüzünden okunuyo.

Hadi yaa ,isim aynı kişi değiti yani,yemin ederim öyle bi yiyolarki bizi.

Karman çorman işler işte canım falalem çok uyduruk arada iki üç kişi de yazık bunlar yüzünden lekeleniyor fal sepeti acık ara onde cunku hem bakımları ıyı uzun ve kaliteli. Samimiler.tek sorun sıtenın renklerı dızaynı bence

Tamam canım yazmışsın zaten.Senden ricam şu bu hafta içinde olacak olayı bilecekmi onuda yazarsın bize .

Evet falsepetinin böyle ciddi ve sanki daha ulaşılmaz ve yüksek ücretli falcılarla dolu gibi bi havası var.Tanıyana kadar bende izlenimi bu yöndeydi.

canım çokönceden forumda yazmıştım ama bende hatırlayamadım ben eski isminle baktırmıştım kimdiya

fal sepetindeki samira ile aynı kişi ne tesadüfkü 2 gün arayla baktırmıştımoradan ses tonundan anladım
Demek ki Samira yada baktırılır çünkü Ecren iyiydi ama ben baktırdığımda yazılı baktı.Demekki aynı kişi olduğu anlaşılınca birini yazılıya döndürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…