- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 103
- 28
Kizlarr yigite bugun ulastim ve baktirdim iyi bir enerjisi var gecmisle ilgili tutarli seyler soyledi ve simdiyle ilgili cok ozel birsey soylediki dogruydu iyidi gelecekle ilgili tarih verdi bekleyip gorecegiz...bu arada istihare calismalarima dvm etmekteyim 2 geceden beri kemal kilictaroglunu goruyorum 3. Gecede gorursem gidip adami isticem :) opuldunuz :) yigit denenebilir ama her zaman tekrar ettigim gibi illa baktirin demem kefil olamam :)
Falalem Ecren de fena değil bak.
o kiz daha once baskasiydi sonra fal sepetindeki samira oldu ecran kaila maalesef ilk kizi bulamiyorum
Kizlarr yigite bugun ulastim ve baktirdim iyi bir enerjisi var gecmisle ilgili tutarli seyler soyledi ve simdiyle ilgili cok ozel birsey soylediki dogruydu iyidi gelecekle ilgili tarih verdi bekleyip gorecegiz...bu arada istihare calismalarima dvm etmekteyim 2 geceden beri kemal kilictaroglunu goruyorum 3. Gecede gorursem gidip adami isticem :) opuldunuz :) yigit denenebilir ama her zaman tekrar ettigim gibi illa baktirin demem kefil olamam :)
az önce yiğite ulaştım ve falım bakıldı benim için söyledikleri çok olumlu şeylerdi ama zaman gösterecek ne olacağını :)
Hadi yaa ,isim aynı kişi değiti yani,yemin ederim öyle bi yiyolarki bizi.
o kiz daha once baskasiydi sonra fal sepetindeki samira oldu ecran kaila maalesef ilk kizi bulamiyorum
canım çokönceden forumda yazmıştım ama bende hatırlayamadım ben eski isminle baktırmıştım kimdiya
Tamam canım yazmışsın zaten.Senden ricam şu bu hafta içinde olacak olayı bilecekmi onuda yazarsın bize .geçmiş ile ilgili çok yorum yapmadı an ile ilgili bildikleri oldu daha çok gelecekten bahsetti bu hafta içide gerçekleşmesini beklediğim bir olay var ona göre daha kesin yorum yapabilirim duygusal hayatımla ilgili olarak kaç aydan beri buradan adını duyduğum herkese fal baktırdığım için artık herkes yaklaşık aynı şeyleri söylüyor gibi hissetmeye başladım :)
chloeye fal attım haydi bismillah:)
Haydi bakalım yazarsın bacı.
Evet falsepetinin böyle ciddi ve sanki daha ulaşılmaz ve yüksek ücretli falcılarla dolu gibi bi havası var.Tanıyana kadar bende izlenimi bu yöndeydi.Karman çorman işler işte canım falalem çok uyduruk arada iki üç kişi de yazık bunlar yüzünden lekeleniyor fal sepeti acık ara onde cunku hem bakımları ıyı uzun ve kaliteli. Samimiler.tek sorun sıtenın renklerı dızaynı bence
yazarım tabiki.
hala bakıyo ne uzun sürüyomuş bunun bakmasıda bide ilk sıradaydım rahat yarım saat oldu
Değsinde bari önemli olan o.
canım çokönceden forumda yazmıştım ama bende hatırlayamadım ben eski isminle baktırmıştım kimdiya
Demek ki Samira yada baktırılır çünkü Ecren iyiydi ama ben baktırdığımda yazılı baktı.Demekki aynı kişi olduğu anlaşılınca birini yazılıya döndürdü.fal sepetindeki samira ile aynı kişi ne tesadüfkü 2 gün arayla baktırmıştımoradan ses tonundan anladım
Genel olarak bende öyleyim.Son umudum Taha.Bide yarın Yiğit bakalım ne diyecek?inşallahta pek faldan ümitli değilim bakalım
Genel olarak bende öyleyim.Son umudum Taha.Bide yarın Yiğit bakalım ne diyecek?
Kesınlıkle aynen bu oldu canımDemek ki Samira yada baktırılır çünkü Ecren iyiydi ama ben baktırdığımda yazılı baktı.Demekki aynı kişi olduğu anlaşılınca birini yazılıya döndürdü.
Genel olarak bende öyleyim.Son umudum Taha.Bide yarın Yiğit bakalım ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?