Medyum Fatima dmi buAttın mi fatimaya
Ben zisanı hiç denemedim denesem mi acabaEvet işte hep diyorum Zişan nerdeyse bilmediği bir şey yok oluyor bana da... ama vade işte sıkıntı
Evet oMedyum Fatima dmi bu
Fatima iyi değildi bende tabi bu yıllaaar önceydi çıkmamıştıEvet o
Vadeye odaklanma gidersen. İlk falınsa eğer benim ilk falımda daha fazla tutturmuştu. İlk falda dediği bir şeyi ertesi gün öğrendim. Bikaç saat sonra olabilir dediği şey aynı gece oldu falan. Tabi o zaman baya etkilendim. Sürekli gittim ona. İşte adamın dönüş vadesi değil de diğer her şeyi biliyor gibi. Alakasın şekilde işimle ilgili bir şeyi biliyordu falan. Ama hala gidiyorum ben ona arada.Ben zisanı hiç denemedim denesem mi acaba
ya bu serkan hangi serkanYa açıkcası serkanda zamaana takılma çünkü kendiside söylüyor bana her falda ben kesin şu zamanda olacak demem tahmini söylerim diyor bu her falcı için geçerli ama aşağı yukarı tarihler tutsa yeter önemli olan anlık duygu düşünce bakalım olur inşallah sıkma canını
Medyum rana vardı youtube üzerinden baktırmıştım geçmiş ii an ii ama gelecek fiyaskoYouTube denediniz mi hiç peki? Hem size sorayım hem genel tüm arkadaşlara sorayım :)
Evet ben fatimayı da sevdim net bildikleri oldu 5 15 12 12 22 25 ve bir ay vadesini bekliyorum D:Attın mi fatimaya
Tarot al ama kitabından hiç bir şey öğrenemezzsin emin ol. benim 3 yıl oldu hala duraksıyorum eğitimini al online olarak istersen... ya da su karakuş var onun videolarını izle... satılan tarot kitapları çok yetersiz... ayrıca satılanlar da öyleKızlar ben tarot almak istiyorum. Alan var mi aranızda? Merak ediyorum çok, kitabını da alıp baksam bana eğlence çıkar, zaman geçiririm. İş güç de askıdayken hazırDeneyen var mi böyle
Eğitim videoları varsa hemen düşerim o batağa, vakit değerlendirmek olsunTarot al ama kitabından hiç bir şey öğrenemezzsin emin ol. benim 3 yıl oldu hala duraksıyorum eğitimini al online olarak istersen... ya da su karakuş var onun videolarını izle... satılan tarot kitapları çok yetersiz... ayrıca satılanlar da öyle
Makbuş u izlemiştim ben baya dobra duruyordu sanki. Ben Ayşegül Ergin i izliyorum arada. Onun da ses tonu, esprileri, konuşması aynı şevdar avazMedyum rana vardı youtube üzerinden baktırmıştım geçmiş ii an ii ama gelecek fiyasko
Makbuş abla var o fena değildi
Eğitim videosu yok ama su karakuş eğitim veriyor... kartlar ile ilgili de net kısa videoları var e bi de şimdiye kadar kartlar ile ilgili kaptıkların vardır... üstüne de eklersin... yoga meditasyon hislerin kitaplar karıştır oohhhh miis 3 5 seneye kalmaz olur bu işEğitim videoları varsa hemen düşerim o batağa, vakit değerlendirmek olsunSağol canım ♥
Geleceğin çingenesi yetişiyorrrEğitim videosu yok ama su karakuş eğitim veriyor... kartlar ile ilgili de net kısa videoları var e bi de şimdiye kadar kartlar ile ilgili kaptıkların vardır... üstüne de eklersin... yoga meditasyon hislerin kitaplar karıştır oohhhh miis 3 5 seneye kalmaz olur bu iş
Çok övgü aldı burda enerjisi tutanlar olmuş o yüzden motivasyonu düşürmek istemedim ama bende de tutması da değil durumları da bilemedi alakasız vadeler verdi sonucu olumlu gördü ama olumlu görmesi önemli değil yorumu yetersiz tutatsızdı tabi bende böyle enerjisi tutan arkadaşlarımız da olduanne adı filan verdin mi ?
Serkan bugün bende patladı inanılamz üzgünüm
Hajo Banzhaf tarot yol rehberi kitabını bulursan al ama piyasa da malesef yok işteGeleceğin çingenesi yetişiyorrr
İlk dersten kaldımHajo Banzhaf tarot yol rehberi kitabını bulursan al ama piyasa da malesef yok işte
Hisler olunca daha güzel ama tarot hisler ile bakılmıyor normalde... bilinç altı okuma sanatı der su karakuşİlk dersten kaldım
Valla bana 3 falcı birden sen kesin tarot bakmalısın çok kuvvetli hislerin dediİlk dersten kaldım
Binnaz com da serkan batu kılıçya bu serkan hangi serkansymbol cafedeki şu an bağdat caddesinde olan meşhur serkan mı yoksa isim benzerliği mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?