Binnaz Abla

Ben zisanı hiç denemedim denesem mi acaba
Vadeye odaklanma gidersen. İlk falınsa eğer benim ilk falımda daha fazla tutturmuştu. İlk falda dediği bir şeyi ertesi gün öğrendim. Bikaç saat sonra olabilir dediği şey aynı gece oldu falan. Tabi o zaman baya etkilendim. Sürekli gittim ona. İşte adamın dönüş vadesi değil de diğer her şeyi biliyor gibi. Alakasın şekilde işimle ilgili bir şeyi biliyordu falan. Ama hala gidiyorum ben ona arada.

Kızlar ben tarot almak istiyorum. Alan var mi aranızda? Merak ediyorum çok, kitabını da alıp baksam bana eğlence çıkar, zaman geçiririm. İş güç de askıdayken hazır Deneyen var mi böyle

ya bu serkan hangi serkan symbol cafedeki şu an bağdat caddesinde olan meşhur serkan mı yoksa isim benzerliği mi?

Kızlar ben tarot almak istiyorum. Alan var mi aranızda? Merak ediyorum çok, kitabını da alıp baksam bana eğlence çıkar, zaman geçiririm. İş güç de askıdayken hazır Deneyen var mi böyle
Tarot al ama kitabından hiç bir şey öğrenemezzsin emin ol. benim 3 yıl oldu hala duraksıyorum eğitimini al online olarak istersen... ya da su karakuş var onun videolarını izle... satılan tarot kitapları çok yetersiz... ayrıca satılanlar da öyle

Eğitim videoları varsa hemen düşerim o batağa, vakit değerlendirmek olsun Sağol canım

Medyum rana vardı youtube üzerinden baktırmıştım geçmiş ii an ii ama gelecek fiyasko
Makbuş abla var o fena değildi
Makbuş u izlemiştim ben baya dobra duruyordu sanki. Ben Ayşegül Ergin i izliyorum arada. Onun da ses tonu, esprileri, konuşması aynı şevdar avaz

Eğitim videoları varsa hemen düşerim o batağa, vakit değerlendirmek olsun Sağol canım ♥
Eğitim videosu yok ama su karakuş eğitim veriyor... kartlar ile ilgili de net kısa videoları var e bi de şimdiye kadar kartlar ile ilgili kaptıkların vardır... üstüne de eklersin... yoga meditasyon hislerin kitaplar karıştır oohhhh miis 3 5 seneye kalmaz olur bu iş

Geleceğin çingenesi yetişiyorrr

anne adı filan verdin mi ?
Serkan bugün bende patladı inanılamz üzgünüm
Çok övgü aldı burda enerjisi tutanlar olmuş o yüzden motivasyonu düşürmek istemedim ama bende de tutması da değil durumları da bilemedi alakasız vadeler verdi sonucu olumlu gördü ama olumlu görmesi önemli değil yorumu yetersiz tutatsızdı tabi bende böyle enerjisi tutan arkadaşlarımız da oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…