Binnaz Abla

Makbuş u izlemiştim ben baya dobra duruyordu sanki. Ben Ayşegül Ergin i izliyorum arada. Onun da ses tonu, esprileri, konuşması aynı şevdar avaz
Makbuş bana hayatıma girecek kişiyi yani şimdi ayrı olduğum kişiyi isminde ki harfleri işini hatta maaşına kadar söylemişti ama vedma rana fos çıktı geçmişi anı çok ii bilmişti ayşegülü bende takip ediyorum ama makbuş derim

Girmese de yazardı öyle bi mal çünkü Tarot baktırmıştım ama harf de vermiş. Kendi duru görüyle veriyor sanırım.

Pelin bilge özdoğru da bana yapmıştı. Ayrılarak risk almışım çok gereksiz bir kararmış, fevriliği bırakmalıymışım... çok önce gitmiştim
O Pelin simdiye kadar yorum aldigim igneleyici üslup olsun, sIkIcI buldugum astroloji detaylari olsun en pahali buna karsin en berbat ve kisilik olarak ta pasif çirkef listemde kraliceligi kimseye kaptirmiyor! Bence de esas kendi fal gibi olmayan sözde astrolojik sacmasi yorumu cok "gereksizdi". Hakkindaki yorumum bir kelime haric yayinlanmadi! Sadece ilk kelime yayinlandi o da keske "berbat" kelimesi olsaydi "begenmedim" gibi hafif birseydi. 1 i yapistirmistim en azindan, iyi olmus. Benden sonra takip ettim o fal türünde 1 hafta filan hic yorum gelmedi. Pasif cirkefligiyle karmasini kirlettigi icin guzel oldu bence

Hiç tutan bir şey olmadı mı

Ayy fal sepetinde Dilan hoyrat var yorumlar güzel yeni biri sanırım falı bıraktım ama atıyorum deneme maksatlı

Ayyy çok küçük minik bişey ama yine de yazayım vatsap durumlarıma bakmıyordu malum kişi 3 4 gündür sinirli diye,serkan bi kaç gün böyle sürer bakar demişti saçımı yeni boyattım hemen durum attım bakmış şimdi of keşke diğer deidkleri de olsa heyecanla bekliyorum

Bence siz net barışacaksınız ya çok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…