- 14 Ağustos 2018
- 21.314
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.901
- 598
teşekkür ederimmmBinnaz com da serkan batu kılıç
Makbuş bana hayatıma girecek kişiyi yani şimdi ayrı olduğum kişiyi isminde ki harfleri işini hatta maaşına kadar söylemişti ama vedma rana fos çıktı geçmişi anı çok ii bilmişti ayşegülü bende takip ediyorum ama makbuş derimMakbuş u izlemiştim ben baya dobra duruyordu sanki. Ben Ayşegül Ergin i izliyorum arada. Onun da ses tonu, esprileri, konuşması aynı şevdar avaz
Girmese de yazardı öyle bi mal çünküBiri girdi ya hayatına kessssin yazar. Harfleri nereden gördü kahve mi atmştın?
Çingeneyle enerjisi tutmayan falı çıkmayan çok az kişiyiz galiba ya.
Ben çingeneye tarot atmıştım. 2 kez attım. İlk attım baktım sorularımı eksik yazmışım. Sonra geri çektim tekrar attım, kartlara baktım anlamları da biliyorum ya hani ilk seçtiklerimle tamamen zıttı anlamları.
Bi beklesem ertesi gün mü atsam dedim o an enerjileri karıştırdım diye düşündüm. Ama attım işte. Sonra fal geldi şartlı. Okudum, hiç tutan bir şey yok sanki başkasının hayatı gibiydi.
O Pelin simdiye kadar yorum aldigim igneleyici üslup olsun, sIkIcI buldugum astroloji detaylari olsun en pahali buna karsin en berbat ve kisilik olarak ta pasif çirkef listemde kraliceligi kimseye kaptirmiyor! Bence de esas kendi fal gibi olmayan sözde astrolojik sacmasi yorumu cok "gereksizdi". Hakkindaki yorumum bir kelime haric yayinlanmadi! Sadece ilk kelime yayinlandi o da keske "berbat" kelimesi olsaydi "begenmedim" gibi hafif birseydi. 1 i yapistirmistim en azindan, iyi olmus. Benden sonra takip ettim o fal türünde 1 hafta filan hic yorum gelmedi. Pasif cirkefligiyle karmasini kirlettigi icin guzel oldu bencePelin bilge özdoğru da bana yapmıştı. Ayrılarak risk almışım çok gereksiz bir kararmış, fevriliği bırakmalıymışım... çok önce gitmiştim
Yaaaa bana da bakValla bana 3 falcı birden sen kesin tarot bakmalısın çok kuvvetli hislerin dedigerçekten de öyle deidklerim hep çıkar kahve bakıyordum bir ara ama tövbe ettim sorna baktırdıgım günahı yeter bi de buna bulaşma dedim
Binnaz Serkanya bu serkan hangi serkansymbol cafedeki şu an bağdat caddesinde olan meşhur serkan mı yoksa isim benzerliği mi?
Hiç tutan bir şey olmadı mıÇok övgü aldı burda enerjisi tutanlar olmuş o yüzden motivasyonu düşürmek istemedim ama bende de tutması da değil durumları da bilemedi alakasız vadeler verdi sonucu olumlu gördü ama olumlu görmesi önemli değil yorumu yetersiz tutatsızdı tabi bende böyle enerjisi tutan arkadaşlarımız da oldu
Ben ben ben?:)Tamam ❤❤❤bakayım
YaaaaBen ben ben?:)
Günaydın canımKızlar bugün dolunay var aman dikkat. Ayrılık kararı almayın, exlere sert mesajlar atmayın. Sakin dingin kalalım ♥
Yapıcı olalım. Kibar olalım. Mümkünse prenses olalımGünaydın canımsakinliğim beni bile korkutuyor
Ben sana özet geçerim durumumu:))Yaaaatabi bakarım. Ama tanımadığım insanlara hiç bakmadım o yüzden emin konusamıyorum böyle az çok bilmem gerekiyor hislerimin dile gelmesi için
Bence siz net barışacaksınız ya çok belliAyyy çok küçük minik bişey ama yine de yazayım vatsap durumlarıma bakmıyordu malum kişi 3 4 gündür sinirli diye,serkan bi kaç gün böyle sürer bakar demişti saçımı yeni boyattım hemen durum attım bakmış şimdiof keşke diğer deidkleri de olsa heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?