Binnaz Abla

Ay duygua aurayı mı atsam dedim işe başladım kahve içmeye fırsat anca buldum dolmuş hemen inşallah tekrar açar çok merak ettim onu iyi demişlerdi

Bir ara Elif vardı özelden ; onun oldu sanki bir ayı .
baktıranlardan çıkan oldu mu ?
Benden yayılmıstı o ben baktırmıştım ilk. Bana vadeleri temmuz ve subattı. Hatta bir de falcıyla baglantım mı var gibi saçma sapan yorumlar yapılmıştı. Sinirim bozulmuştu. Valla bana kalırsa burdaki tüm falcılardan iyi bildi anı durumları. Temmuzu bekliyorum ben. Hayır millet elfin zişan falan diyor sanki onlar ucuza bakıyor. Ben elif diyince galeyana gelenler oldu. Sonra falı cıkan olursa millet baktırsın dedk bizde. Sanırım vadesi gelen olmadı henüz

Evet öyle gereksiz bir muhabbet olmustu saçma sapan. O zaman en erken sizin sanırım vade Temmuz için. Haber bekleyelim sizden

YouTube kanalı falan var mı peki elif dediğiniz kişinin
Yok evinde bakan biri normalde. Darıcada oturuyor. Benim bir kız arkadasıma bakmıs gecen sene. Kızın bebeği olmuyordu, doktorlar tasıyıcı annelik falan önermişler en son. Ona eylülde hamile kalıp temmuzda doğum yapacağını söylemiş. Kızın falı cıkınca bana bahsetmişti. Corona cıkınca gidemedim. Telefondan bakıp bakmadığını sordum bakıyormus. Öyle telefonunu alıp baktırdım. Cok beğenince gaza gelip burda paylaştım. Cok telefonunu isteyen oldu. Bayağı kişi baktırdı sanırım. 1 kişi hariç hepsi anda çok memnun kalmıştı ama sonra bazı tartışmalar döndü falı henüz çıkmayan birinin reklamını yapmayın tarzında. Eski sayfalarda bulabilirsiniz. Ben de o zaman falı çıkan olursa öyle baktırın dedm baktırmak isteyen herkese. Kendisi çok uzun vadeli bakıyor. Benim kızımın hayatını anlattı. Ölüm gibi olaylardan da bahsediyor. Yani falı öyle 1 senelik değil bayağı uzun vadeli. Benim beğenmemin sebebi ben hiç bir detay vermeden kaç yıllık evli olduğumu kocamın isim harflerini tanıştığımız zamanı, nerede evlendiğimi , babamın vefat ettiğini, babamın ismini çat çat söylemesiydi. Ben anlık durumda şok olmuştum. Zaten o yüzden gaza gelip paylaştım burda çünkü bu detayda anlık bilen kimseyle karşılaşmadım. Ama daha vadeleri var ve su an için çıktı çıkmadı diyemem

Gerçekten hisli bi falcı o zaman. Ben hep korkuyorum böyle hisli insanlara gitmeye. Ya kötü bir şey çıkarsa diye

Gerçekten hisli bi falcı o zaman. Ben hep korkuyorum böyle hisli insanlara gitmeye. Ya kötü bir şey çıkarsa diye
Hisli olduğu muhakkak. Ona hiç şüphe yok. Çünkü eşimin daha önce boşandığını hatta bizim yurtdısında evlendiğimizi o kadının bunu görüp sinirden deliye döndüğünü falan söyledi ya. Ki dogru. Benim yurtdısında evlendiğimi ne bilsin. Soyadımı bile bilmiyor. İsmimi ve anne ismimi bir de fotoğrafımı aldı o an ve dua okuyup suya bakmaya başladı. Kızımın olduğunu ve eşimin bundan başka iki kızı olduğunu küçüğe çok üzüldüğünü falan bildi. Yani öyle detaylar bildi ki kadın sanki bizimle yaşamış gibiydi. O yüzden varlıklarla baktığını düşündüm ben. Ama gelecek konusunu bilemem ki çıkarsa şayet kadına şapkamı çıkartırım.

Kesinlikle çok hisli birii. Ben de çok memnun kalmıştım. Binnazda krediyi otomatik karttan ödüyoruz gözüme gelmiyor. Burada hesaba yatırınca coğu kişi pahalı dedi. Yoksa binnazdakiler gibi fiyatı ve evet pahalı elbette. Bana eski erkek arkadasımla gelecek görmüştü. Ama gelecek değişken sonuçta. O yüzden ona takılmıyorum. Sana yakışıklı bir çocuk daha adım atacak demişti ki attı :) Bakalıım daha neler nelerr olacak

Ay varlıklar mi işte böyle olunca ben gidemiyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…