Ben bir iki ay girmemistim foruma sanirim o zamanda denk gelmis. Benimle de paylasabilir misin ozelden iletisim detaylarini sorun olmazsa?Benden yayılmıstı o ben baktırmıştım ilk. Bana vadeleri temmuz ve subattı. Hatta bir de falcıyla baglantım mı var gibi saçma sapan yorumlar yapılmıştı. Sinirim bozulmuştu. Valla bana kalırsa burdaki tüm falcılardan iyi bildi anı durumları. Temmuzu bekliyorum ben. Hayır millet elfin zişan falan diyor sanki onlar ucuza bakıyor. Ben elif diyince galeyana gelenler oldu. Sonra falı cıkan olursa millet baktırsın dedk bizde. Sanırım vadesi gelen olmadı henüz
Hemen gittim zeyder e ama offline bir süre olmayacakmış gibi bir şey okudum yorumlarda tühKızlar bu arada zeyderi biliyor musunuz bilmiyorum fal alemde benim favorim ne dediyse çıktı bu zamana kadar . Geçen sene dayıma gizli baktırmıştı kuzenim geçen gün dayım bu kadın kim ne dediyse oldı dedi falı açtım buldum tekrar dinledik 2019da baktırmısız, yurtdıısna gidecekti onu sormusuz yani gider evet gider ama bilemiyorum ya bişey oalcak hemen dönecek demiş ve gitti 1 ay anca kaldı korona oldu döndü en ufak örneği
O yorumı ben yaptımHemen gittim zeyder e ama offline bir süre olmayacakmış gibi bir şey okudum yorumlarda tüh
O yorumı ben yaptımşimdi şöyle normal zamanda da çok online olmuyordu tek ben baktırıyor gibiyim siteye mesaj atınca haber veriyorlardı acıyordu en son gecen hafya baktırdım annem hasta girmem bi süre demişti ama siteye mesaj atarsakhaber verirler iyiyse gelir duruma göre diye düşünüyorum
Ay haber ver bana da ben de yazdım belki çok kişi yazarsa gelirmesaj atarım ya atmaz mıyım. teşekkür ederiiiiim
tamam verecem merak etmeAy haber ver bana da ben de yazdım belki çok kişi yazarsa gelir
Yazar canım bize güven bugün yarın yazarDuygu'dan yorum geldi. 5 hafta vade verdi eskiyle ilgili. Geri dönecek hatta önümüzdkei Mayıs'ta ciddi adımlar olacak dedi. Ama o kadar imkansız ki artık bunu görmeleri gerekiyor... Ben yeni kişiyi istiyorum kızlar.
size de danışayım ben mi çok acelecei davranıyorum. bu çok benim orta okuldan tanıdığım biri :d Şİmdi ikimizde İstanbuldayız. o gün story attım yanıt verdi. Böyle konuşmaya başladık. akşam da numaramı istedi. Baya mesajlaştık. ertesi gün de ben yazdım. Yine epey konuştuk. ama dün yazmadıhemen içim karardı. Yazar daha değil mi yaaa, yoksa niye istesin numaramıı
yazar evet senden de bekliyor olabilir yine ama yazar yaniDuygu'dan yorum geldi. 5 hafta vade verdi eskiyle ilgili. Geri dönecek hatta önümüzdkei Mayıs'ta ciddi adımlar olacak dedi. Ama o kadar imkansız ki artık bunu görmeleri gerekiyor... Ben yeni kişiyi istiyorum kızlar.
size de danışayım ben mi çok acelecei davranıyorum. bu çok benim orta okuldan tanıdığım biri :d Şİmdi ikimizde İstanbuldayız. o gün story attım yanıt verdi. Böyle konuşmaya başladık. akşam da numaramı istedi. Baya mesajlaştık. ertesi gün de ben yazdım. Yine epey konuştuk. ama dün yazmadıhemen içim karardı. Yazar daha değil mi yaaa, yoksa niye istesin numaramıı
Duygu Aura dedin zehirli oku attın ben az önce fal attımHahahahBiraz değişik biri o da sanırım. Bugün memleketine gidecek yolda olacak o yüzden yazamaz sanırım ama ins yarın yazar. Yoksa ben yine atar gider yaparım Ne hallere düştüm.
Duygu Auro'ya baktırıp söylediklerini yaşayan var mı? Ben eksiyi istemiyorum asla asla... Nasıl bunları yazıyorum artık çok şaşırıyorum.
Vay be bi gün bende böyle yazar mıyım burayaHahahahBiraz değişik biri o da sanırım. Bugün memleketine gidecek yolda olacak o yüzden yazamaz sanırım ama ins yarın yazar. Yoksa ben yine atar gider yaparım Ne hallere düştüm.
Duygu Auro'ya baktırıp söylediklerini yaşayan var mı? Ben eksiyi istemiyorum asla asla... Nasıl bunları yazıyorum artık çok şaşırıyorum.
Karşındaki insan "Benimle mutlu olamayacağını anlamadık mı hala?", "Barışma gibi bir ihtimalimiz var? O da hayır!", "Senin geleceğin benimle olamaz" gibi kalp kırıcı cümleler kullandığı için böyle diyebiliyorum artık ve dua ediyorum olmasın diye.Vay be bi gün bende böyle yazar mıyım buraya
Bende aynı kırıcı şeyleri yaşadığımdan beri stalku, takibi, mesaj atma olayını bıraktım. az daha zamanım var sanırım benimKarşındaki insan "Benimle mutlu olamayacağını anlamadık mı hala?", "Barışma gibi bir ihtimalimiz var? O da hayır!", "Senin geleceğin benimle olamaz" gibi kalp kırıcı cümleler kullandığı için böyle diyebiliyorum artık ve dua ediyorum olmasın diye.
bu cümleyi kuran, aynı incinmeyi ve kırıklığı defalarca yaşar umarım... koşarak kaç canım bundanKarşındaki insan "Benimle mutlu olamayacağını anlamadık mı hala?", "Barışma gibi bir ihtimalimiz var? O da hayır!", "Senin geleceğin benimle olamaz" gibi kalp kırıcı cümleler kullandığı için böyle diyebiliyorum artık ve dua ediyorum olmasın diye.
Ben baktirirsam daha genel bakar diye su falini deneyecektim ama kahve falinda da anladigim kadariyla uzun vade ve detayli bakmis.Telde bakan Elif hanım'a kahve falı baktırdım çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.. Babypink100 den almıstım nosunu burdan da tesekkur edeyim..An da gercekten cok cok iyidi.Detay noktaları biliyor ve hoşuma giden nokta çok fazla gelecek odaklı bakması oldu ki örnek vermem gerekirse 1 kız 1 erkek çocuk sahibi olacağımı söyledi ki ben şuan evli bile değilim..İş ve akademik hayatımla alakalı doğru tespitte bulundu. Duygusal anlamda sorduğum kişiyle gelecek ve 6 hafta içinde geri dönüş gördü.Çok komik birşey söyleyeyim,düğününde saçın şu model olacak şu ayda evleneceksin bile dedi. :)) Aslında 6 hafta sonra geleceği teyit edip yazmak isterdim ama tüm detayları verip anda tek kelime bilemeyen insanlar oluyor, açıkçası kadının hissiyatına haksızlık etmek istemedim.Çıkarsa helal olsun derim 6 ay oldu çünkü sorduğum insanla iletişimimiz yok. Dua ederek bakıyor bu arada bakım tarzıyla da alakalı bilginiz olsun.
Melisa Asya'ya ben baktırmıştım bu arada hiç çıkmadı bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?