Binnaz Abla

Bende aynı kırıcı şeyleri yaşadığımdan beri stalku, takibi, mesaj atma olayını bıraktım. az daha zamanım var sanırım benim

Elbette ben de hala bakıyorum. Ama eskiye oranla çok azaldı. Daha ayrılalı 4.5 ay oldu ama kendisi o kadar güzel soğuttu. Ben çabalamasam unutmak için yine soğurdum, sağolsun gerçekten.

bu cümleyi kuran, aynı incinmeyi ve kırıklığı defalarca yaşar umarım... koşarak kaç canım bundan

Tabi ki yaşayacak :) Bu insan hiçbir zaman mutlu olamayacak o kadar eminim kiii buna. Arkama bakmadan koşarak uzaklalıyorumm

Hepimiz unutacağız hepimiiiiz mutlaka bir gün oh bee diyeceğiz ve bu eskilerle olmayacak. Önünüzdeki duvarı yıkıp yeni kişilere odaklanın bence. O zaman yatağa huzurlu girmeye başlayacağııız :)

Ya kızlar bende böyle birine gitmiştim ama asla hatırlayamadım numarayı da silmişim. YouTube tan bulmuştum ama neredeyse 2 sene olacak. Kanalını da takip etmemişim sanırım sonradan çok baktım bulamadım. Kadının adını bile hatırlamıyorum. O da bana 2024 de evlilik hatta 3 çocuk görmüştü. Evleneceğim adamın işi ve burcuna kadar söyledi. Huylarını tarif etti. 10 karttan çıkardı tüm bunları. Çok şaşırmıştım. İlk kez tarotta bu kadar uzak vadeyle bakan birini görmüştüm. Epey şaşırtmıştı beni. Tamamen öylesine gitmiştim o zaman hayatımda kimse yoktu. O falı hiç unutmuyorum çıkarsa eğer şok olurum herhalde.

Ben baktirirsam daha genel bakar diye su falini deneyecektim ama kahve falinda da anladigim kadariyla uzun vade ve detayli bakmis.
Sohbet eder gibi bakıyor 20 dk dan fazla konuştuk telde hatta yarım saat bile olabilir yalan olmasın.Dost canlısı da biri baymıyor insanı.Sonuçta yeni tanıştığım biri çokta övmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye.Kötü enerjili biri değil asla ondan eminim.Ne baktırayım diye sorduğumda ilk kez baktırıyorsanız kahve olsun istersen daha sonra yıldızname vs. baktırırsın dedi.O kadar paralar döktüm ki fal olayına,hakedene de hakkını vermiş olayım en azından geri bildirim olarak.

Melisa asya sana çıkmadı demek. Bana çıkıyordu hep. Ama sık gitmiyorum artık sıkıldım aynı şeyleri duymaktan
2024 nedir ama ya 2024 yani

Fal zaten mistik,gizemli bir olay sonuçta kimse kahin değil gaybıda Allah bilir tabiki ama fal işiyle uğraşıyorsa biri 1-2 aylık ya da anlık konuşmamalı biraz uzun vadeli bakmalı diye düşünüyorum.

Fal zaten mistik,gizemli bir olay sonuçta kimse kahin değil gaybıda Allah bilir tabiki ama fal işiyle uğraşıyorsa biri 1-2 aylık ya da anlık konuşmamalı biraz uzun vadeli bakmalı diye düşünüyorum.
Adam yaralı olacak sen onu aşka inandıracaksın. Aşka küsmüş biri olacak vs demişti. O kadar yani. Falı unutmuyorum hiç. Etkilenmiştim.

Bu arada binnazdakilerin “hayatıma kim girecek fallarını reddediyorum” tribi nedir ya? Çok saçma değil mi

Melisa asya sana çıkmadı demek. Bana çıkıyordu hep. Ama sık gitmiyorum artık sıkıldım aynı şeyleri duymaktan

2024 nedir ama ya 2024 yani
Yok hiç çıkmadı hatta kişileri karıştırdı bende Tarot bakmıştı.Zümra Lal ilk iletişim vadesini bilmişti,Doğa Dan,Tümay Cennet ve Şevdar Avaz'dan ümitliyim orda Şevdar'ın vadesi Haziran başı.Elfin de olumlu ama vadesi diğerlerine göre çok uzun 8 ay falan . Zaten 6 ay zor beklemişim 8 ay daha beklersem çatlarım ben.Çokta uzun bir vade değil ya 2024 evlilik için.Zaten 2020 çöp oldu koronadan maalesef.

Elfin bana da çok uzun vade verdi. Olumsuzdu genel olarak da. Şevdar ı ben seviyorum ama sürekli gidilecek biri değil hem pahalı hem de kısa vade vermiyor. Ki bi süre sonra diyor zaten bir şey olmadan gelme boşuna para dökme diye. Ben 3 aydır gitmiyorum hiç.

Duygu Aura falı mı yorumlamış ama direk pembe tablo çizmiş ve benimle alakasız konuşmuş, enerji meselesi yine sanırım. Bir de şey demiş karşı tarafın kardeşi vesile olacak demiş güzel durumlara ama malesef kardeşi beni sevmez ben de onu sevmem. bu ilişkimize engel değildi zaten.

Kesinlikle katiliyorum. Bu online hatta daha oncesi café fali olaylari cikti mertlik bozuldu bence, devamli gelsin tekrar gelsin surekli gelsin diye kisa donem odakli... neymis en fazla 6 aylik zaman dilimi icin ongoruymus. Buyukler konusurken hep duyardik eskiden iste genc kizdim esim ile hic tanismiyordum bir falci vardi bana esimi tarif etti ismindeki harfleri soyledi yok iste kac cocugumuz olacak hepsini soyledi ... vs. gibi anlatimlari ... Fal dedigin gercekten de böyle olmali. Su an yasadigimiz olaylarin gidisatini merak ettigimiz icin belki daha cok online a gidiyoruz ama onlarin ongorulerinin cogu da faso fiso iste ya da bir kismi tesaduf... bilgisayar oyunu gibi birsey oluyor belli bir saatten sonra yok iste hediye kredi geldi ustune tamamlayim suna gideyim yok gecen sefer bu kisi gerginlik olacagini tutturdu tekrar bi atayim bakalim bu sefer ne diyecek derken derken cig gibi yuvarlaniyoruz bu fal cikmazinda...

Yönlendirmiş olmayim ama nisan başı sezgi ulusoy'a katina atmışım binnaz'da yine şuan yaşadığım durumlar ile ilgili durumu bilmiş, 3 gündür yapmaya başlamak üzere olduğum bir şey vardı ev ile ilgili onu bilmiş ve ben unutmuşum dinleyince hatırladım... kredisi de hala 500 kredi

Kesinlikle bu bir kısır döngü..Biraz istediğimiz şeylerin gerçekleştiğini görmeden bırakacak gibi de değiliz..Beklentisi olup baktıranları anlıyorum da ilişkisi , evliliği , hayatı yolunda gidip baktıranları çok anlamış değilim açıkçası.. Benim annem söylüyor hep ki kendisi böyle şeylere zerre inanmaz dalga geçerek gitmiş İstanbul Kuyubaşı'nda bir kadın vardı neler dedi neler diyor.Benim tek çocuk olacağım haricinde her şeyi sayıp dökmüş :)) Dedim madem böyle biri var beni niye götürmüyorsun o kadar para harcıyorum , şimdiye rahmetli olmuştur kaç sene öncesi ben onu nerden bulayım diyor :)) Şimdi aa 3 dedi ayın 23 ünde aradı bildi diyoruz :)
Binnaz'da zaten fiyatlar ateş pahası..Aslında bu fiyatlara hiç baktırmamak lazım ama dayanamıyoruz işte takıntı olmuş herhalde biraz biraz da evlere kapandık sıkıntıdan..İnsallah hersey duzelir de fal işini toptan bırakırız.

Rica ederim inşallah çıkar falı. 6 hafta cok uzun süre değil.Sorduğunuz kişiyle ilgili detayları da bildi mi?

Rica ederim inşallah çıkar falı. 6 hafta cok uzun süre değil.Sorduğunuz kişiyle ilgili detayları da bildi mi?
Fala yemin edilmez ama vallahi bildi. :) Adının son 3 harfini söyledi.Sen ailenin tek göz bebeğisin onun başka kardeşi var ama dedi doğru 1 ağabeyi var.İkinizde çok uzun boylu değilsiniz,minyon tiplisiniz dedi çok değil hiç değiliz,beyefendi geniş omuzlu dedi öyle. :) Siz aynı çatıda mıydınız dedi çatı deyince ben bi ne alaka oldum ama doğru aynı üni :)) Sizin aranızda belirgin birşey bir kavga tartışma olmamış dedi bir soğukluk girmiş neden böyle olmuş falan dedi.Bu da doğru.Direk yazacağım zaten yeter ki çıksında kim bildi kim bilemedi diye.

Ben de sevmedim açıkçası. Güya çok çabalayacakmışş, keşke veda eden cümleler söylemeseymişim filan.. abi bana neler neler dedi. Hala sen ne zaman iyilesirsen gel mi dicem. Uydurmasyon ya. Bana yazılı baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…