Binnaz Abla

Elfin bana da uzun vade verdi bayağı. Herkese yapıyor herhalde böyle...

çok fazla baktırıyorum bu ara aslında ev de kendime de bakıyorum katina kartlar yanıltıyor da olabilir kim bilir
Evet yorumlarini paylasiyorsun burada. Sakin kalip agresif bir bicimde saga sola fal atmamak en dogrusu auramiz kirleniyor cunku... sonuc olarak her bir falimiz bir oncekinden daha kotu olarak iyice sacma bir yere gidiyor ve belli bir noktadan sonra fallar bize uymamaya basliyor. Olasilik yuzdesi de dusuyor...
Ben Duygu Aura'ya atmadan once iki-uc kisiye atmistim ama cok tatmin etmeyince (bildikleri konular cok sinirliydi) Duygu'ya gonderdim ve ani bildigi icin mantiki gelecek ongoruleri de olunca tatmin oldum ve 3 ay hic fal yorumu almadim.
Su an en guvendigin ve en az 75-80% oranlarinda tatmin oldugun bir yorumcu varsa sen de ara vermeyi deneyebilirsin aslinda.

Teşekkür ederim öncelikle :) Evet doğru söylüyorsun mart ayın dan beri 50 kadar baktırmışızdır... ben de farkındayım ama gerçekten bağımlılık oldu :S bir kaç yıl önce yine böyle olmuştum tarot destesi aldım işte katina destesi aldım... zen tarot, kehanet kartları ne varsa aldım ve dizginlemiştim kendi mi... bu sene mart ayında ki olumsuz durumum gerçekleşmeden önce kendime bir açılım yaptım aşırı olumsuz şeyler gördüm şaşırmıştım kendime de pek itimat etmiyorum sanırım daha sonra 15 gün sonra her şey bir an da tersine döndü ve kendi bakımlarımda neredeyse kilitlendi... ruh halim olumsuz olduğu için kartlara yansıyor sanırım... ben de anlık keyif ve rahatlama için ipin ucunu kaçırdım:)))) ama toparlayacam bir merkür kedisi bir de telefonda ki Elif hanım kaldı

Kadının faldaki ilk cümleleri şuydu, siz eşinizle 3 yıldır evlisiniz hatta 3 yılı az geçmiş ama 5 yıldır tanışıyorsunuz. Biz 2017 de evlendik ve 2015 de tanıştık. Böyle girdi fala.
Sana katılıyorum açar açmaz aniden nokta atışları yapıyor anda gerçekten çok çok iyi ama ilerisi için bana çok uzun zaman verdi

Melisa asya bana da çıkmadı ve tek tek kartlarına soru sorarken o kadar zaman yedi ki hiç bişey de anlamadım ona kalsa geçen ay barışmıştık

Şevdar hepsine oranla bana en çok tutan oldu

Şevdar bana da demişti hava grubundan birinin ilgiisi olacak ama çok bir şey olmayacak diye. Acaba bu şimdiki konuştuğum muuu.. Eskiyle 21 Haziran’dan sonra gelecek görmüştü. Doğum gününü kutlama demişti ben kutladım. Engeller bir şey der canın sıkılır demişti. Hiç öyle olmadı

Canım çok güldüm bunu okuyunca neden diyeceksin bana da mesaj at dedi attım adam cevap vermedi

Ayyy ben de baktırdım bugün bana da pişman olcak geri döncek demiş . Külliyen yalan

Buna çok uydurukçu demişlerdi yorumlarda kredisi 300 filandı o zaman . biosunda da gaipten sesler duyuyorum onunla bakıyorum yazıyodu

Of benimde

Bana da 21 Haziranda atık adım atacak dedi

Bence Su falı en gerçek fal gibi geldi . Duygu Auraya su falı baktırmıştım. Anlık süper birebir ayları, olayları tutturdu. Detay hiç vermedim ama hepsini kendisi bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…