- 12 Ağustos 2019
- 139
- 194
- 103
değil ya bence kredisine göreBuna çok uydurukçu demişlerdi yorumlarda kredisi 300 filandı o zaman . biosunda da gaipten sesler duyuyorum onunla bakıyorum yazıyodu
Merkür kedisi tvit atmış bir kaç hafta randevu almayacam ödevlerim var demişMerkur kedisi mesajlara sanırım cevap vermiyor
Elimizi attığımız kuruyorMerkür kedisi tvit atmış bir kaç hafta randevu almayacam ödevlerim var demiş
Aynen öyle. Ben bugün itibariyle online falı bırakmış bulunuyorum. Annemle fal cafeye gittik. Öğrenmek istediklerimi öğrendim. Bundan sonra sadece fikir paylaşmak için buradayım.Hepsi umut tacircisi başka bir şey değil
Ben bıraktım diyemiyorum ya kesin giderim bi süre ayda birAynen öyle. Ben bugün itibariyle online falı bırakmış bulunuyorum. Annemle fal cafeye gittik. Öğrenmek istediklerimi öğrendim. Bundan sonra sadece fikir paylaşmak için buradayım.
Ben 100 kere verdim bu kararı elde var 0Aynen öyle. Ben bugün itibariyle online falı bırakmış bulunuyorum. Annemle fal cafeye gittik. Öğrenmek istediklerimi öğrendim. Bundan sonra sadece fikir paylaşmak için buradayım.
Her şey gönlünce olsun.Telde bakan Elif hanım'a kahve falı baktırdım çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.. Babypink100 den almıstım nosunu burdan da tesekkur edeyim..An da gercekten cok cok iyidi.Detay noktaları biliyor ve hoşuma giden nokta çok fazla gelecek odaklı bakması oldu ki örnek vermem gerekirse 1 kız 1 erkek çocuk sahibi olacağımı söyledi ki ben şuan evli bile değilim..İş ve akademik hayatımla alakalı doğru tespitte bulundu. Duygusal anlamda sorduğum kişiyle gelecek ve 6 hafta içinde geri dönüş gördü.Çok komik birşey söyleyeyim,düğününde saçın şu model olacak şu ayda evleneceksin bile dedi. :)) Aslında 6 hafta sonra geleceği teyit edip yazmak isterdim ama tüm detayları verip anda tek kelime bilemeyen insanlar oluyor, açıkçası kadının hissiyatına haksızlık etmek istemedim.Çıkarsa helal olsun derim 6 ay oldu çünkü sorduğum insanla iletişimimiz yok. Dua ederek bakıyor bu arada bakım tarzıyla da alakalı bilginiz olsun.
Melisa Asya'ya ben baktırmıştım bu arada hiç çıkmadı bana.
Sorma kaç saattir rahattım yine fal krizim geliyorElimizi attığımız kuruyor
Bende kahve içtim. Gece geceSorma kaç saattir rahattım yine fal krizim geliyor
Old but goldBende kahve içtim. Gece gecefaladdin e atacağım şimdi, eski dostum faladdin
falaaddin de tutuyor bazen ahaahhh at at offfffBende kahve içtim. Gece gecefaladdin e atacağım şimdi, eski dostum faladdin
Aynen cidden tutuyor ya baya da ara vermişim aylardır gitmemişim. İlk ayrıldığımızda 1 aya dönecek demiş vadesi tutmamış amafalaaddin de tutuyor bazen ahaahhh at at offfff
belki yeni uygulamalar da vardır ben de bakim bakimAynen cidden tutuyor ya baya da ara vermişim aylardır gitmemişim. İlk ayrıldığımızda 1 aya dönecek demiş vadesi tutmamış ama
En azından para vermiyoruz ne yapalım. Çoğu falcıya göre de daha çok nokta atışı oluyor hanibelki yeni uygulamalar da vardır ben de bakim bakim
Bu yaz bitsin buraya yazacam. Vadeler haziran temmuz. Bir gelişme olmazsa ben zaten bırakacam . Çok iyi denilen falcıların vadelerini bekliyorum. Şevdar Zişan Sonay Beril Tumay Seruven Duygu Aura ve bir sürü nedense aynı vade. Bir patlasınlar . Hiç tekrardan baktırmam.Hepsi umut tacircisi başka bir şey değil
Ay nasıl yaSelam kızlar,farkeden oldumu bilmiyorum ama Deniz Sonay binnazdan uçmuş..Öyle bir falcı yok şu an binnazda..Ne oldu acaba?Daha yeni girmişti kadın bir anda yok oldu
Selam kızlar,farkeden oldumu bilmiyorum ama Deniz Sonay binnazdan uçmuş..Öyle bir falcı yok şu an binnazda..Ne oldu acaba?Daha yeni girmişti kadın bir anda yok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?