Binnaz Abla

Çift rakam geldiğin de oluyor hep bunlar aynısı bnde de oluyor yalnız değilsin

Selam kızlar,farkeden oldumu bilmiyorum ama Deniz Sonay binnazdan uçmuş..Öyle bir falcı yok şu an binnazda..Ne oldu acaba?Daha yeni girmişti kadın bir anda yok oldu
Binnazdaki en duzgun falcilardan biriydi bence. Uzuldum dogeusu. Hos fal atmicaktim ama kadinin yaklasimi cok hosuma gitmisti. Binnazin tarzi ters gelmis olabilir

Deniz sonay binnazdaki diger falcilar miy miy yaparken saglikla ilgili soruma cok ozenli bakmisti. Falsepeti ve astrocenterda da kimse miy miy yapmadi. Binnaz dogum hamilelik saglik hastalik konularina bakilmasina karsiymis. Oyle fal mi olur? Genel de bakmiyorlar illa soruyla gideceksin. Burdan tirt oldugu belli. Belki ben genel ask hayatimi merak ediyorum illa isim mi vermem lazim ya. Hadi katina da bi nebze anlarim da kahve ve tarot da bu yaklasim falcinin tirt oldugunun kaniti bence

Bu arada daha once onermistim ama yine onericem symbol cafe serkana 9 yildir ara ara giderim. Bana fallari genelde hep cikmistir bazen vade sassa da. Symbol acilmis sanirim. Bagdat caddesi. Gerci kisa bakar ama ben bi sorum oldugunda giderim. Ve de gercekten guvenirim. Herkese cikan falci tabii yok ama aklinizda olsun. Bana olmayacak dedigi seyler olmadi olacak dedikleri de hep oldu. Cok uzun vadeli bakmiyor ama kesinlikle iyi bi falci oldugunu dusunuyorum onun

Size Denizin falı çıktı mı ?

Bu konuya katılıyorum. Hayatıma biri mi girecek fallarını reddediyorum yazıyorlar ya çarşaf çarşaf biolarına. İlla sevgilim exim biri mi olması lazım yani

Ya ozel durumu olsa kadin neden profili askiya alsin? Girmez olur biter. Bir suru yorumcu var aylardir online olmayan
Bence kesin yorumlamalarında siteye uygun olmayan bir şey buldular, o nedenle ceza niyetiyle profilini askıya aldıklarını düşünüyorum ama sonra bence de döner geçicidir.

Bu konuya katılıyorum. Hayatıma biri mi girecek fallarını reddediyorum yazıyorlar ya çarşaf çarşaf biolarına. İlla sevgilim exim biri mi olması lazım yani
Ben yıllar önce genel aşk hayatımda olabilecekleri öğrenmek için bir fal kafeye gitmiştim. Oradaki kadın ya bir kişiyi sor ya da durumu dedi. Neden ben genel istiyorum dedim. Bana çoğu falcının duru görü yada varlıklarla baktığını, o yüzden gelebilecek kişileri olayları söylebildiklerini anlattı. Ama hissiyatı yüksek olmayan ve durugörüsü yüksek olmayan kişiler kartlar üzerinden gittikleri için genel başlamıyorlarmış. O nedenle ben onu bilemem belli bir şey sor demişti ve hak vermedim de değil herkes aynı düzeyde değil sonuçta. Sağlık da çok hassas konular bı yüzden ona bakmıyoruz hiç demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…