- 14 Mayıs 2020
- 165
- 167
- 23
Ooo faaladdin vade mi vermişAynen cidden tutuyor ya baya da ara vermişim aylardır gitmemişim. İlk ayrıldığımızda 1 aya dönecek demiş vadesi tutmamış ama
Kazandığı paralarla tatile çıkmıştırSelam kızlar,farkeden oldumu bilmiyorum ama Deniz Sonay binnazdan uçmuş..Öyle bir falcı yok şu an binnazda..Ne oldu acaba?Daha yeni girmişti kadın bir anda yok oldu
Aynen hep de kısa vade vermişOoo faaladdin vade mi vermiş
250ydiÇok iyiSu falı ne kadar Elif hanımın ? Kahve 200 dü galiba
Çift rakam geldiğin de oluyor hep bunlar aynısı bnde de oluyor yalnız değilsinYa kızlar falcıları geçtik ben bide sürekli çift rakamları görüyorum saatte. Saat falı bakarken düşünüyor , evlenmek istiyor, adım atacak . Bu nasıl bir kandırmaca yaTek falcı yetmedi evren tarafındanda kandırılıyorum
Binnazdaki en duzgun falcilardan biriydi bence. Uzuldum dogeusu. Hos fal atmicaktim ama kadinin yaklasimi cok hosuma gitmisti. Binnazin tarzi ters gelmis olabilirSelam kızlar,farkeden oldumu bilmiyorum ama Deniz Sonay binnazdan uçmuş..Öyle bir falcı yok şu an binnazda..Ne oldu acaba?Daha yeni girmişti kadın bir anda yok oldu
Bence siteden uzaklaştırıldı. Dediğinize katılıyorum. Profiline bilgilendirme yazısı yazardı, bir müddet online olmazdı olur biterdi yani.Ya ozel durumu olsa kadin neden profili askiya alsin? Girmez olur biter. Bir suru yorumcu var aylardir online olmayan
Size Denizin falı çıktı mı ?Deniz sonay binnazdaki diger falcilar miy miy yaparken saglikla ilgili soruma cok ozenli bakmisti. Falsepeti ve astrocenterda da kimse miy miy yapmadi. Binnaz dogum hamilelik saglik hastalik konularina bakilmasina karsiymis. Oyle fal mi olur? Genel de bakmiyorlar illa soruyla gideceksin. Burdan tirt oldugu belli. Belki ben genel ask hayatimi merak ediyorum illa isim mi vermem lazim ya. Hadi katina da bi nebze anlarim da kahve ve tarot da bu yaklasim falcinin tirt oldugunun kaniti bence
Şah sultan mesela 3-5 ayda bi gelip 1 hafta online durup gidiyor bir şey demedenYa ozel durumu olsa kadin neden profili askiya alsin? Girmez olur biter. Bir suru yorumcu var aylardir online olmayan
Bu konuya katılıyorum. Hayatıma biri mi girecek fallarını reddediyorum yazıyorlar ya çarşaf çarşaf biolarına. İlla sevgilim exim biri mi olması lazım yaniDeniz sonay binnazdaki diger falcilar miy miy yaparken saglikla ilgili soruma cok ozenli bakmisti. Falsepeti ve astrocenterda da kimse miy miy yapmadi. Binnaz dogum hamilelik saglik hastalik konularina bakilmasina karsiymis. Oyle fal mi olur? Genel de bakmiyorlar illa soruyla gideceksin. Burdan tirt oldugu belli. Belki ben genel ask hayatimi merak ediyorum illa isim mi vermem lazim ya. Hadi katina da bi nebze anlarim da kahve ve tarot da bu yaklasim falcinin tirt oldugunun kaniti bence
Bence kesin yorumlamalarında siteye uygun olmayan bir şey buldular, o nedenle ceza niyetiyle profilini askıya aldıklarını düşünüyorum ama sonra bence de döner geçicidir.Ya ozel durumu olsa kadin neden profili askiya alsin? Girmez olur biter. Bir suru yorumcu var aylardir online olmayan
Ben yıllar önce genel aşk hayatımda olabilecekleri öğrenmek için bir fal kafeye gitmiştim. Oradaki kadın ya bir kişiyi sor ya da durumu dedi. Neden ben genel istiyorum dedim. Bana çoğu falcının duru görü yada varlıklarla baktığını, o yüzden gelebilecek kişileri olayları söylebildiklerini anlattı. Ama hissiyatı yüksek olmayan ve durugörüsü yüksek olmayan kişiler kartlar üzerinden gittikleri için genel başlamıyorlarmış. O nedenle ben onu bilemem belli bir şey sor demişti ve hak vermedim de değil herkes aynı düzeyde değil sonuçta. Sağlık da çok hassas konular bı yüzden ona bakmıyoruz hiç demişti.Bu konuya katılıyorum. Hayatıma biri mi girecek fallarını reddediyorum yazıyorlar ya çarşaf çarşaf biolarına. İlla sevgilim exim biri mi olması lazım yani
Vadesi var ama cok guzel bakmistiSize Denizin falı çıktı mı ?
Ben zaten ondan şokta kalmıştım hiç bilgi vermedim ama hepsini kendisi bildi . Umarım vadesi çıkar çünkü anlıkta müthiştiVadesi var ama cok guzel bakmisti
Belki numara filan paylaşmıştırBence kesin yorumlamalarında siteye uygun olmayan bir şey buldular, o nedenle ceza niyetiyle profilini askıya aldıklarını düşünüyorum ama sonra bence de döner geçicidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?