Binnaz Abla

M
Belki numara filan paylaşmıştır
Benimle sesli falda numara paylasan baska falcilar da oldu binnazda hepsi yerinde valla. Ama yazili da paylastiysa tabii bilemem. Belki biri falini begenmeyip sikayet etmistir. Bence binnaza fazlaydi zaten baska yere gecsin. Tonla fal sitesi var neticede. Ya da instagramdan falan baksin en azindan para kendisine kalie Binnazda cok baktirdim gecmiste ama gercekten tellweyle birlikte en dandik fal sitesi oldugunu dusunuyorum su an. Arada 1-2 iyi falci denk geliyor yok diyemem ama onlar da herkese tutan isimler degil. Bazen dusunuyorum ben de burda 50 kisiye baksam herhalde 5-10 tanesi tutar.

kızlar daha önce binnazda fal bakan biri bana , binnazda olumsuz soylemeyın dıyorlar demısti, yonetimden yani... deniz sonay olumsuzuda söyleyen bırı, yorumlarda bundan rhatsz olan bkac kısıde var hatta.. belkıde ondan uzaklastırdılar. cok uzuldum... bence binnazdakı en ıyı falcıydı.. cıkan seylerıde olmuştu bana..

Evet o da Çingene gibi pat pat diye olumsuzlukları söylemiştir. Şikayet etmişlerdir . Bana zaten çok olumlu konuştu. Olumsuz olsa kesin söylerim ama sende öyle şey yok dedi. Burda baktıran arkadaşlar. var. Olumsuzu çok sert mi söylüyor?

Binnazda çok fal baktırdım . Olumsuz konuşan tek Serkan Batu o da zaten sorumdan yürümüş kesin . Genel sormadım çok olumsuz şekilde yazmıştım ona. Kalan hepsi pembeci. Evet herhalde yönetim olumsuz konuşmayın diyor

Ben bu forum sayesinde falsepetinde de bakım yaptırdım 4-5 defa . Binnaza gerçekten 10 basar. Kesinlikle Binnaz çok kötü . Falcıları falcı değil. Arkadaş arkadasa bakıyormuş gibi bilinçsizce.

Yok hiç sert söylemiyor. Gayet dürüstçe olumsuz ama söylemem lazım tersini söylemek bana yakışmaz doğru olmaz filan diyor

Serkan sana olumsuz mı konuştu dmeek ki olumsuzzu söylüyor o zaman kendime pay biçtim de aslında arkadşa ve anneme de baktırmıştım sorduğumuz kişiyle olumsuz demişti ya olmayacak kişiyle olacak diyeceğini düşünmüyorum. Ya bence başka bir şey vardır

Şey olamaz mı herkes yeşil çingene mi diye şüpheye düştü falan acaba o muydu ondan mı falan kafamda deli sorular neyse ben çok begenmedim o yüzden fikir yürütmeyeyim

Kızlar kadının profili açık bende de, kendi kapatmış olabilir. Benim orada baktırdığım 2-3 ayda bir giren bir falcı var, Dafne yazmıştım burayada oda öyle kapatıyor.Yani bakıyorum bakıyorum profil çıkmıyor sonra çıkıyo açılıyo yada belli bi süre sonra otomatik düşüyo onunki bilmiyorum.
Bence binnazda hepsi pembeci değil. Bana tumay, doğa, serkan (olumsuz yerleride söyledi yani), dafne gilda (aklıma gelenler) söyledi hep olumsuz olunca. Pahalı bi site evet, kesinlikle bi fala o kadar para verilmez (ben hep indirimden kredi alıyorum artık). Ama sanki azıcık haksızlık oldu:)

Tümay bana da olumsuz konuşmuştu olumsuz oldu zaten

Umarım senin ki çıkar zaten senin enerjin Serkanla tutuyor. Ben ona zaten olumsuz yazdım olumsuz olacağını biliyorum isim de vermedim. Haklısın dedi . Neyse belki doğru ama bazı şeyler söylediği gibi olmadı bende. Patladı. O U Ü ile iletişim olmadı Ben onu tekrar denemeyi düşünüyorum. O zaman enerjimiz tutmadı. Benle alakalı bir fal değildi . Anlığı bilemedi.

Ayyy bi kaç gündür baktırma başkasına tekrar git bakalım naısl olacak belki yakında indirim olur benim de kredim bitti yarın serkana atacağım bugun girmedi sonra indirim bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…