- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Ben baktırmamıştım ama burada okudum çok popülerdi olmuştu bir andaBinnazdaki en duzgun falcilardan biriydi bence. Uzuldum dogeusu. Hos fal atmicaktim ama kadinin yaklasimi cok hosuma gitmisti. Binnazin tarzi ters gelmis olabilir
Evet doğru. Ara verdiğin zaman doğru çıkıyor sanırım. Serkana attığımda bir sürü başkalarına da atmıştım enerji karışmış. Mesela Deniz Sonay , Duygu Aura , Beril ara vererek baktırdım ve en iyi çıktılar .Ayyy bi kaç gündür baktırma başkasına tekrar git bakalım naısl olacak belki yakında indirim olur benim de kredim bitti yarın serkana atacağım bugun girmedi sonra indirim bekleyeceğim
Ya o bi sürü açılımla bakıyo. Bide katinada ilişki açılımınıda daha farklı yorumluyor sanki. Soru üzerinden kartların cevaplarını çok güzel açıklıyoTümay bana da olumsuz konuşmuştu olumsuz oldu zaten
Ben iskambil göndermistimYa o bi sürü açılımla bakıyo. Bide katinada ilişki açılımınıda daha farklı yorumluyor sanki. Soru üzerinden kartların cevaplarını çok güzel açıklıyo
Zişan ışık, binnaza ilk geldiğinde baktirmistim. 49 kredi idi. 2 3 kere baktirdim. Kart yorumu yapıyor. Oldukça pembeci biriArkadaşlar olumsuz konuşanlar var ama ya Binnazda. Düşük kredililer bir kere hep olumlu yorum yapıyor evet , ama 600 ve üstüne olumsuz olan seyleri de söyleyenler oldu bana. Bir tek Zişan galiba genelde ılımlı bakıyor tüm fallara.
Kartları farklı yorumluyor o. Soruya ve duruma yediriyor yani, mesela büyücü kartı çıktı tarotta. Ona etkileşim beğeni demedi, otorite kurulmaya çalışılmış filan dedi hoşuma gitti dümdüz anlatmıyorYa o bi sürü açılımla bakıyo. Bide katinada ilişki açılımınıda daha farklı yorumluyor sanki. Soru üzerinden kartların cevaplarını çok güzel açıklıyo
Aynen zaten nokta atışı yapmasının sebebi kartları zaten. O kartlar da hep olumlu konuşuyor nasıl oluyorsaZişan ışık, binnaza ilk geldiğinde baktirmistim. 49 kredi idi. 2 3 kere baktirdim. Kart yorumu yapıyor. Oldukça pembeci biribinnazda bana olumsuz konuşan olduysa bile falın devamında anlattıkları çıkmadı
Aynen öyle, her önüne geleni falcı diye alıyorlar.Aynen zaten nokta atışı yapmasının sebebi kartları zaten. O kartlar da hep olumlu konuşuyor nasıl oluyorsaanda doğru bence ama geleceği hiç çıkmadı..
kesinlikle, bide olumsuzu zaten söylüyo. Ben bugün gönderdim yine böyle bi geldiler bana kafamda bi sürü soru vardı. Açık açık dedi falın sonunda, ne iyi ne kötü orta karar bi gidişat olacak yani, ama bi kopuş yok dedi. Bide hem aşırı uzun detaylı bakıyo hem de hiç bir soruyu atlamıyor döne döne okuyo sorularıKartları farklı yorumluyor o. Soruya ve duruma yediriyor yani, mesela büyücü kartı çıktı tarotta. Ona etkileşim beğeni demedi, otorite kurulmaya çalışılmış filan dedi hoşuma gitti dümdüz anlatmıyor
Büyücüye etkileşim beğeni mi diyorlar gerçekten ya? Koskoca anlı şanlı büyücü kartına etkileşim beğeni mi diyorlarKartları farklı yorumluyor o. Soruya ve duruma yediriyor yani, mesela büyücü kartı çıktı tarotta. Ona etkileşim beğeni demedi, otorite kurulmaya çalışılmış filan dedi hoşuma gitti dümdüz anlatmıyor
Numarayı niye veriyorlar ki?Benimle sesli falda numara paylasan baska falcilar da oldu binnazda hepsi yerinde valla. Ama yazili da paylastiysa tabii bilemem. Belki biri falini begenmeyip sikayet etmistir. Bence binnaza fazlaydi zaten baska yere gecsin. Tonla fal sitesi var neticede. Ya da instagramdan falan baksin en azindan para kendisine kalie Binnazda cok baktirdim gecmiste ama gercekten tellweyle birlikte en dandik fal sitesi oldugunu dusunuyorum su an. Arada 1-2 iyi falci denk geliyor yok diyemem ama onlar da herkese tutan isimler degil. Bazen dusunuyorum ben de burda 50 kisiye baksam herhalde 5-10 tanesi tutar.
Olumsuz konuşanlar var kesinlikle. Melisa asya, elfin Demet... Melisa bana konuştu ama sanırım genel pembeci diyorlar ona. Ben mi kötü kart seçiyorum anlamadım kiKızlar kadının profili açık bende de, kendi kapatmış olabilir. Benim orada baktırdığım 2-3 ayda bir giren bir falcı var, Dafne yazmıştım burayada oda öyle kapatıyor.Yani bakıyorum bakıyorum profil çıkmıyor sonra çıkıyo açılıyo yada belli bi süre sonra otomatik düşüyo onunki bilmiyorum.
Bence binnazda hepsi pembeci değil. Bana tumay, doğa, serkan (olumsuz yerleride söyledi yani), dafne gilda (aklıma gelenler) söyledi hep olumsuz olunca. Pahalı bi site evet, kesinlikle bi fala o kadar para verilmez (ben hep indirimden kredi alıyorum artık). Ama sanki azıcık haksızlık oldu:)
Yok artık bunu da mı yaptılarYa canlarım bana binnazda Abanoz olumlu yorumlandı, acaba daha üstü olabilir mi? Abanozu olumlu yorumladılar
Evet. Bi de sonuç kartıydı. Saçma sapan insanları falcı yapıyorlar oraya. Seçicilik çok kötü.Yok artık bunu da mı yaptılar
Ayyy kim gelmişArkadaşlar merhabalar nasılsınız İnşallah iyisinizdir, ben Deniz. Burada konuştuğunuzu öğrendim, duydum ve hakkımda yazılanları görünce o kadar duygulandım ki, sizlerin sevgisini kazanmak anlatılamaz bir şey ve ben yazmak istedim kendi duygularımı da sizlerle paylaşmak istedim... Destekleriniz, sevginiz, güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun, ben de sizi aynı şekilde seviyorum, belki tanışıyoruzdur affola isimlerinizi çıkaramam mümkün değil, ama güzel duygularınızı öyle derinden hissettim ki, sevgi kazanmak zordur ben kazanabildiysem ne mutlu bana ... Sizlere ulaşmak yazmak istedim...
Evet anlamlarından birisi gerçekten oymuş, aradaki etkileşimin sürdüğünü gösteriyormuş. Ama durum olumsuzken “çekim var sürüyor” demek saçma işte. Bir çok yorumcu dümdüz bakıyor. Tumay çok güzel açıkladı bana o kartı, genelde olumluymuş ama anlamıBüyücüye etkileşim beğeni mi diyorlar gerçekten ya? Koskoca anlı şanlı büyücü kartına etkileşim beğeni mi diyorlar
Önceden insanlar sık gelsin diye çark ve soru cevap kısmı varmış şimdi resmen ticarethane, kişi memnuniyeti değil kendi kazanımlarına yoğunlaşmışlar. Çok isteten ücret dinlemeden bastırıp baksın gibi bir durum var resmenAynen öyle, her önüne geleni falcı diye alıyorlar.onceden hediye çarkı vardı şimdi gereksiz pahalı.
Benim de bir katinada tüm kartlarım istisnasız ters gelmişti ama pembecik bir yorum geldi sonrasındaYok artık bunu da mı yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?