Binnaz Abla

Binnazdaki en duzgun falcilardan biriydi bence. Uzuldum dogeusu. Hos fal atmicaktim ama kadinin yaklasimi cok hosuma gitmisti. Binnazin tarzi ters gelmis olabilir
Ben baktırmamıştım ama burada okudum çok popülerdi olmuştu bir anda

Ayyy bi kaç gündür baktırma başkasına tekrar git bakalım naısl olacak belki yakında indirim olur benim de kredim bitti yarın serkana atacağım bugun girmedi sonra indirim bekleyeceğim
Evet doğru. Ara verdiğin zaman doğru çıkıyor sanırım. Serkana attığımda bir sürü başkalarına da atmıştım enerji karışmış. Mesela Deniz Sonay , Duygu Aura , Beril ara vererek baktırdım ve en iyi çıktılar .

Zişan ışık, binnaza ilk geldiğinde baktirmistim. 49 kredi idi. 2 3 kere baktirdim. Kart yorumu yapıyor. Oldukça pembeci biri binnazda bana olumsuz konuşan olduysa bile falın devamında anlattıkları çıkmadı

Ya o bi sürü açılımla bakıyo. Bide katinada ilişki açılımınıda daha farklı yorumluyor sanki. Soru üzerinden kartların cevaplarını çok güzel açıklıyo
Kartları farklı yorumluyor o. Soruya ve duruma yediriyor yani, mesela büyücü kartı çıktı tarotta. Ona etkileşim beğeni demedi, otorite kurulmaya çalışılmış filan dedi hoşuma gitti dümdüz anlatmıyor

Aynen zaten nokta atışı yapmasının sebebi kartları zaten. O kartlar da hep olumlu konuşuyor nasıl oluyorsa anda doğru bence ama geleceği hiç çıkmadı..

Aynen zaten nokta atışı yapmasının sebebi kartları zaten. O kartlar da hep olumlu konuşuyor nasıl oluyorsa anda doğru bence ama geleceği hiç çıkmadı..
Aynen öyle, her önüne geleni falcı diye alıyorlar. onceden hediye çarkı vardı şimdi gereksiz pahalı.

kesinlikle, bide olumsuzu zaten söylüyo. Ben bugün gönderdim yine böyle bi geldiler bana kafamda bi sürü soru vardı. Açık açık dedi falın sonunda, ne iyi ne kötü orta karar bi gidişat olacak yani, ama bi kopuş yok dedi. Bide hem aşırı uzun detaylı bakıyo hem de hiç bir soruyu atlamıyor döne döne okuyo soruları

Büyücüye etkileşim beğeni mi diyorlar gerçekten ya? Koskoca anlı şanlı büyücü kartına etkileşim beğeni mi diyorlar

Numarayı niye veriyorlar ki?

Olumsuz konuşanlar var kesinlikle. Melisa asya, elfin Demet... Melisa bana konuştu ama sanırım genel pembeci diyorlar ona. Ben mi kötü kart seçiyorum anlamadım ki bi kere de Melisa Asya’nın yorumlarında görmüştüm. Çok acı sözlerdi, dinlemesi kabul etmedi zor oldu teşekkürler gibi bi yorumdu

Arkadaşlar merhabalar nasılsınız İnşallah iyisinizdir, ben Deniz. Burada konuştuğunuzu öğrendim, duydum ve hakkımda yazılanları görünce o kadar duygulandım ki, sizlerin sevgisini kazanmak anlatılamaz bir şey ve ben yazmak istedim kendi duygularımı da sizlerle paylaşmak istedim... Destekleriniz, sevginiz, güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun, ben de sizi aynı şekilde seviyorum, belki tanışıyoruzdur affola isimlerinizi çıkaramam mümkün değil, ama güzel duygularınızı öyle derinden hissettim ki, sevgi kazanmak zordur ben kazanabildiysem ne mutlu bana ... Sizlere ulaşmak yazmak istedim...

Ayyy kim gelmiş

Büyücüye etkileşim beğeni mi diyorlar gerçekten ya? Koskoca anlı şanlı büyücü kartına etkileşim beğeni mi diyorlar
Evet anlamlarından birisi gerçekten oymuş, aradaki etkileşimin sürdüğünü gösteriyormuş. Ama durum olumsuzken “çekim var sürüyor” demek saçma işte. Bir çok yorumcu dümdüz bakıyor. Tumay çok güzel açıkladı bana o kartı, genelde olumluymuş ama anlamı

Aynen öyle, her önüne geleni falcı diye alıyorlar. onceden hediye çarkı vardı şimdi gereksiz pahalı.
Önceden insanlar sık gelsin diye çark ve soru cevap kısmı varmış şimdi resmen ticarethane, kişi memnuniyeti değil kendi kazanımlarına yoğunlaşmışlar. Çok isteten ücret dinlemeden bastırıp baksın gibi bir durum var resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…