Binnaz Abla

tahanın falını durup durup okuyorum zaman olarakuzun belki ama hakikaten tutarlı bir fal

Banada verdiği zaman çok uzun.Hakikaten durup durup okunası bi fal benimkide.Şu an herşey söylediği gibi gitmekte.Bi daha önemli neyim olsa ilk baktıracagım isimdir.

Artık baktırmıcam kendime bir hedef belirledim baktırmadığım gün sayısı kadar sevdiğim bir hediye alıcam
Güzel formül bence.Zaten baktırıyoruzda ne oluyo?Bu şeytanında işi yok baktıralım diye sürekli dürtüyo bizi.

Cancağızlarım yavaştan istihare hazırlığına başliyim abdest falan.Hepinize iyi uykular.Şöyle aşk meşk dolu güzel ruyalar dilerim.İstihare yapan herkesinde kocacığını görmesi dileğiyle.İyi geceler.

chloenin falı geldi.
uzunca yazmış anlatmış.beni şok eden şeyler bilmemiş ama mantıksızda değil falı hani bakalım..

Canımm nadılsın beğenmene sevindim elimizde bir taha kaldı adam gibi

canım benim iyiyim sen nasılsın ilk falında tutarsızdı olaylar tersine gelişti sonra alzancar metedince bu sefer kahveattım gayet güzeldi olan durumu çok net bildi verdiği tARİH 2015 bakalım haklısın bir o kaldı

Hayırlısı canımm çok öptummm

Evet israrli aramalarima ragmen tek kelime sikayet etmedi ist topiginde yazildigi gibi degil ...baktirinca goruslerini yaz tatlim tmm...

Günaydın kııızzzzlllllaaaaarrrrrr....

chloenin falı geldi.
uzunca yazmış anlatmış.beni şok eden şeyler bilmemiş ama mantıksızda değil falı hani bakalım..

Geçmişi boşver şeker inşallah geleceği yakalar ucundan başından bi yerden.

merhaba kızlar ben düzenli olarak telwede klothoyagmur a baktırıyorum.hatta kendi topiğinde de söyledim.hem blogu da var incelediğinizde uzman biri olduğunu görüyorsunuz.hemde ne gönderirseniz gönderin mutlaka size kendi kartları ile açılım yapıyor.ayrıca kültürü,moral verişi ve hisleri bana çok iyi geliyor.ne bileyim ben tavsiye ederim.

canım blog adresi nedir ? ben de severim klothoyagmuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…