haber ver nasıllar diye.
meleğe baktıracam bende yine gelince:)
Genel olarak bende öyleyim.Son umudum Taha.Bide yarın Yiğit bakalım ne diyecek?
tahanın falını durup durup okuyorum zaman olarakuzun belki ama hakikaten tutarlı bir fal
tahanın falını durup durup okuyorum zaman olarakuzun belki ama hakikaten tutarlı bir fal
Güzel formül bence.Zaten baktırıyoruzda ne oluyo?Bu şeytanında işi yok baktıralım diye sürekli dürtüyo bizi.Artık baktırmıcam kendime bir hedef belirledim baktırmadığım gün sayısı kadar sevdiğim bir hediye alıcam
Güzel formül bence.Zaten baktırıyoruzda ne oluyo?Bu şeytanında işi yok baktıralım diye sürekli dürtüyo bizi.
Dırenıcem alcanzarım çok beynim bulandı
Diren canım,inanıyorum ben senin bi süre baktırmayacağına.(Yarın yiğit konusunda benim tarafımdan gaza gelmezsen şayet.)
Canımm nadılsın beğenmene sevindim elimizde bir taha kaldı adam gibi
canım benim iyiyim sen nasılsın ilk falında tutarsızdı olaylar tersine gelişti sonra alzancar metedince bu sefer kahveattım gayet güzeldi olan durumu çok net bildi verdiği tARİH 2015 bakalım haklısın bir o kaldı
Olurr kemal de olur :)ismi kemal olan biri ile birlikteligin olabilir canim
Brnde kısmetse yarın baktırıcam akşam aldım hesap nosunu yiğiti bende sevdim.Çocuğun elektriği iyi.Çok ta kibar,saygılı.Böyle insanlar az kaldığı için efendi olanlarda dikkat çekiyo.Hımm bu arada whatsap fotosunuda çok beğendim çok hoş görünüyodu.Dùzgün bi insan olduğu yüzünden okunuyo.
Tabiki hemen yazacağım canım.Evet israrli aramalarima ragmen tek kelime sikayet etmedi ist topiginde yazildigi gibi degil ...baktirinca goruslerini yaz tatlim tmm...
Canımmm kararlıyımkendıme ametıst tadı aldım bıleklık
chloenin falı geldi.
uzunca yazmış anlatmış.beni şok eden şeyler bilmemiş ama mantıksızda değil falı hani bakalım..
merhaba kızlar ben düzenli olarak telwede klothoyagmur a baktırıyorum.hatta kendi topiğinde de söyledim.hem blogu da var incelediğinizde uzman biri olduğunu görüyorsunuz.hemde ne gönderirseniz gönderin mutlaka size kendi kartları ile açılım yapıyor.ayrıca kültürü,moral verişi ve hisleri bana çok iyi geliyor.ne bileyim ben tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?