Binnaz Abla

Hoşgeldiniz :) Keşke bizim de enerjimiz uysaydı Sizi yakalamak için harcadığım çabayı ömrümün farklı bir alanında harcasaydım süper olurdu

Müşteri memnuniyetini önemsemiyorlar.

Olumlu evet. Çok güzel bir karttır. Etkileşim basit kalır yani o karta. Onun için dedim

Sanki bunlar her halükarda geliyor nasılsa deyip istedikleri gibi davranıyorlar. Binnaz yönetmenden bahsediyorum

Sizin yorumunuzu çok beğendim Binnazda bunca fal baktırdım sizin gibi durumumu bire bir bilen falcı olmadı Olumlu konuştuğunuz için değil anlığı çok iyi bildiğiniz için size tekrardan gelirim. Umarım söyledikleriniz çıkar Çok başarılısınız Sizi seviyoruz.

Dışarı da bakım yapmayı düşünüyor musunuz ?

Belki de fal sepeti topic te 1 hafta once paylastigim Beril Yavuz yorumumu burada da paylasmak icin biraz gec kaldim ama diger topic i takip etmeyen ve henuz yorum almamis olan arkadaslar icin yararli olabilir ...

Kizlar son zamanlarda herkes Beril'den söz etmis. Ben de baktirdim. Gelecek icin vadeyi beklemem gerekiyor ama icinde bulundugum durum olsun gecmisle ilgili olsun (ki gecmisle ilgili direkt birsey demedi zaten) oyle beni sasirtacak bir nokta atisi olmadi. Onun disinda kesinlikle cok iyi bir konusmaci ve kibar bir insan. Sordugum konuyla ilgili kendisininki gibi genel hatlariyla durum ozetlenebilir zaten, yalniz burada dedigim gibi konusma still onem tasiyor. Guzel duzgun bir Turkceyle ve duru bir ses tonuyla aktarim yapmasi bir kat daha guvenirligini artiriyor bence. Ongoruleri tutarsa mutlaka editlerim ama cok ta kisa bir zaman dilimi degil.

Fal Sepetini takip ediyorum. Berilin falı çıktı diye yorumlar görüyorum. Kesin boş biri değil. Bende anlığı bildi.

Fal Sepetini takip ediyorum. Berilin falı çıktı diye yorumlar görüyorum. Kesin boş biri değil. Bende anlığı bildi.
Belirttigim gibi yorumu beni etkilemedi. Burada da arasira konusuluyor. Birkac gun once sanirim Lizyaa soruyordu yorumlari o nedenle ben de kendi deneyimimi paylastim.

Belirttigim gibi yorumu beni etkilemedi. Burada da arasira konusuluyor. Birkac gun once sanirim Lizyaa soruyordu yorumlari o nedenle ben de kendi deneyimimi paylastim.
Ben hem beril hem serkana baktirdim vadeler temmuz serkan kendinden çok emin konuştu sorduğum bir konuyla ilgili olursa yazarım

Fala çok fazla merak sardığım ve ilgilendiğim için bu katina ve tarot kartları ile alakalı birçok şey okudum.Katina da abanoz ve valide genel itibariyle negatif kartlar ama karşı tarafın veya bizim hayatımızda olan sert bir sıkıntıyı veya uhde enerjisini de yansıtabiliyor karşı tarafın size ilgisi ve yaşayamadıkları içinde uhde kaldıysa,hırs yaptıysa bu abanoz veya valide olarak yansıyabiliyor aynı şekilde fareler de öyle bir kart.Valide karşı tarafın hayatındaki kadın enerjisi siz ve ilişkiyle dahil - bir kadın enerjisi de demek.İlla flört değil ailesinden vs. de olabilir.Çok özür ukde :)

Size katılıyorum. Bence de boş biri değil ama bazı insanlarla enerjisi hiç uyuşmuyor. Benimle uyuştu ablamla uyuşmadı mesela. Burada da çok öven var, bilemedi diyen de birkaç kişi gördüm. Garip

Şu yorumu hiçbi falcıdan alamadık ya valla helal olsun

Baska islerle ugrasanlar var. akliniza buyu muyu gelmesin. Bilincalti su bu gibi. Cok detay veremedim ama anlasilmistir herhalde
Bana numara veren olmadı hiç. Bi kez benzer bi şey oldu. Kabul etmedim. Yani dışarıdan görüşelim sosyal medya vs gibi. Sosyal medya deyince Zişan ışık o konuda çok iyi sosyal medyada çok aktif. Açılımın arkasından soru sorabiliyoesun orada.

Şu yorumu hiçbi falcıdan alamadık ya valla helal olsun
:) O kadar zamandır bu bataktayım bari bir işe yarasın. :) Tabi kartın yeri de önemli sonuç kısmında mı geldi bilinçaltı kartı olarak mı geldi.Mezar bence en kötü kart.İlişkinin bitişi,ölümü.Belki yeni bir başlangıç anlamı da varmış.

Size katılıyorum. Bence de boş biri değil ama bazı insanlarla enerjisi hiç uyuşmuyor. Benimle uyuştu ablamla uyuşmadı mesela. Burada da çok öven var, bilemedi diyen de birkaç kişi gördüm. Garip
Benim Melisa asya gibi ya Melisaya ben neden taktım diye düşündüm dün. Gerçekten yüzde 90 atışlı 3 falı olmuş bana. İkisi 1.5 sene önce kadar biri de 4-5 ay önce. Yani benim seçtiğim kartları yorumladığı fal özellikle sonuncusunda neredeyse yüzde yüz çıkmış. Ek sorularım çıkmamış ama ben soru sordum o kart seçti vs. Birebir adamın kuracağı cümleyi bilmişti. Sonra ben taktım tabi belki tesadüftü bilemiyorum. Bi tek bende tutturuyor herhalde kız hiç öven görmedim, tuttu diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…