Hoşgeldiniz :) Keşke bizim de enerjimiz uysaydıArkadaşlar merhabalar nasılsınız İnşallah iyisinizdir, ben Deniz. Burada konuştuğunuzu öğrendim, duydum ve hakkımda yazılanları görünce o kadar duygulandım ki, sizlerin sevgisini kazanmak anlatılamaz bir şey ve ben yazmak istedim kendi duygularımı da sizlerle paylaşmak istedim... Destekleriniz, sevginiz, güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun, ben de sizi aynı şekilde seviyorum, belki tanışıyoruzdur affola isimlerinizi çıkaramam mümkün değil, ama güzel duygularınızı öyle derinden hissettim ki, sevgi kazanmak zordur ben kazanabildiysem ne mutlu bana ... Sizlere ulaşmak yazmak istedim...
Eyvah eyvahBenim de bir katinada tüm kartlarım istisnasız ters gelmişti ama pembecik bir yorum geldi sonrasında
Müşteri memnuniyetini önemsemiyorlar.Önceden insanlar sık gelsin diye çark ve soru cevap kısmı varmış şimdi resmen ticarethane, kişi memnuniyeti değil kendi kazanımlarına yoğunlaşmışlar. Çok isteten ücret dinlemeden bastırıp baksın gibi bir durum var resmen
Olumlu evet. Çok güzel bir karttır. Etkileşim basit kalır yani o karta. Onun için dedimEvet anlamlarından birisi gerçekten oymuş, aradaki etkileşimin sürdüğünü gösteriyormuş. Ama durum olumsuzken “çekim var sürüyor” demek saçma işte. Bir çok yorumcu dümdüz bakıyor. Tumay çok güzel açıkladı bana o kartı, genelde olumluymuş ama anlamı
Sanki bunlar her halükarda geliyor nasılsa deyip istedikleri gibi davranıyorlar. Binnaz yönetmenden bahsediyorumÖnceden insanlar sık gelsin diye çark ve soru cevap kısmı varmış şimdi resmen ticarethane, kişi memnuniyeti değil kendi kazanımlarına yoğunlaşmışlar. Çok isteten ücret dinlemeden bastırıp baksın gibi bir durum var resmen
Sizin yorumunuzu çok beğendim Binnazda bunca fal baktırdım sizin gibi durumumu bire bir bilen falcı olmadıArkadaşlar merhabalar nasılsınız İnşallah iyisinizdir, ben Deniz. Burada konuştuğunuzu öğrendim, duydum ve hakkımda yazılanları görünce o kadar duygulandım ki, sizlerin sevgisini kazanmak anlatılamaz bir şey ve ben yazmak istedim kendi duygularımı da sizlerle paylaşmak istedim... Destekleriniz, sevginiz, güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun, ben de sizi aynı şekilde seviyorum, belki tanışıyoruzdur affola isimlerinizi çıkaramam mümkün değil, ama güzel duygularınızı öyle derinden hissettim ki, sevgi kazanmak zordur ben kazanabildiysem ne mutlu bana ... Sizlere ulaşmak yazmak istedim...
Dışarı da bakım yapmayı düşünüyor musunuz ?Arkadaşlar merhabalar nasılsınız İnşallah iyisinizdir, ben Deniz. Burada konuştuğunuzu öğrendim, duydum ve hakkımda yazılanları görünce o kadar duygulandım ki, sizlerin sevgisini kazanmak anlatılamaz bir şey ve ben yazmak istedim kendi duygularımı da sizlerle paylaşmak istedim... Destekleriniz, sevginiz, güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun, ben de sizi aynı şekilde seviyorum, belki tanışıyoruzdur affola isimlerinizi çıkaramam mümkün değil, ama güzel duygularınızı öyle derinden hissettim ki, sevgi kazanmak zordur ben kazanabildiysem ne mutlu bana ... Sizlere ulaşmak yazmak istedim...
Fal Sepetini takip ediyorum. Berilin falı çıktı diye yorumlar görüyorum. Kesin boş biri değil. Bende anlığı bildi.Belki de fal sepeti topic te 1 hafta once paylastigim Beril Yavuz yorumumu burada da paylasmak icin biraz gec kaldim ama diger topic i takip etmeyen ve henuz yorum almamis olan arkadaslar icin yararli olabilir ...
Kizlar son zamanlarda herkes Beril'den söz etmis. Ben de baktirdim. Gelecek icin vadeyi beklemem gerekiyor ama icinde bulundugum durum olsun gecmisle ilgili olsun (ki gecmisle ilgili direkt birsey demedi zaten) oyle beni sasirtacak bir nokta atisi olmadi. Onun disinda kesinlikle cok iyi bir konusmaci ve kibar bir insan. Sordugum konuyla ilgili kendisininki gibi genel hatlariyla durum ozetlenebilir zaten, yalniz burada dedigim gibi konusma still onem tasiyor. Guzel duzgun bir Turkceyle ve duru bir ses tonuyla aktarim yapmasi bir kat daha guvenirligini artiriyor bence. Ongoruleri tutarsa mutlaka editlerim ama cok ta kisa bir zaman dilimi degil.
Belirttigim gibi yorumu beni etkilemedi. Burada da arasira konusuluyor. Birkac gun once sanirimFal Sepetini takip ediyorum. Berilin falı çıktı diye yorumlar görüyorum. Kesin boş biri değil. Bende anlığı bildi.
Ben hem beril hem serkana baktirdim vadeler temmuz serkan kendinden çok emin konuştu sorduğum bir konuyla ilgili olursa yazarımBelirttigim gibi yorumu beni etkilemedi. Burada da arasira konusuluyor. Birkac gun once sanirimLizyaa soruyordu yorumlari o nedenle ben de kendi deneyimimi paylastim.
Çok teşekkür ederim sizin içinde inşallah.Her şey gönlünce olsun.
Size katılıyorum. Bence de boş biri değil ama bazı insanlarla enerjisi hiç uyuşmuyor. Benimle uyuştu ablamla uyuşmadı mesela. Burada da çok öven var, bilemedi diyen de birkaç kişi gördüm. GaripFal Sepetini takip ediyorum. Berilin falı çıktı diye yorumlar görüyorum. Kesin boş biri değil. Bende anlığı bildi.
Fala çok fazla merak sardığım ve ilgilendiğim için bu katina ve tarot kartları ile alakalı birçok şey okudum.Katina da abanoz ve valide genel itibariyle negatif kartlar ama karşı tarafın veya bizim hayatımızda olan sert bir sıkıntıyı veya uhde enerjisini de yansıtabiliyor karşı tarafın size ilgisi ve yaşayamadıkları içinde uhde kaldıysa,hırs yaptıysa bu abanoz veya valide olarak yansıyabiliyor aynı şekilde fareler de öyle bir kart.Valide karşı tarafın hayatındaki kadın enerjisi siz ve ilişkiyle dahil - bir kadın enerjisi de demek.İlla flört değil ailesinden vs. de olabilir.Çok özür ukde :)
Baska islerle ugrasanlar var. akliniza buyu muyu gelmesin. Bilincalti su bu gibi. Cok detay veremedim ama anlasilmistir herhaldeNumarayı niye veriyorlar ki?
Şu yorumu hiçbi falcıdan alamadık ya valla helal olsunFala çok fazla merak sardığım ve ilgilendiğim için bu katina ve tarot kartları ile alakalı birçok şey okudum.Katina da abanoz ve valide genel itibariyle negatif kartlar ama karşı tarafın veya bizim hayatımızda olan sert bir sıkıntıyı veya uhde enerjisini de yansıtabiliyor karşı tarafın size ilgisi ve yaşayamadıkları içinde uhde kaldıysa,hırs yaptıysa bu abanoz veya valide olarak yansıyabiliyor aynı şekilde fareler de öyle bir kart.Valide karşı tarafın hayatındaki kadın enerjisi siz ve ilişkiyle dahil - bir kadın enerjisi de demek.İlla flört değil ailesinden vs. de olabilir.Çok özür ukde :)
Bana numara veren olmadı hiç. Bi kez benzer bi şey oldu. Kabul etmedim. Yani dışarıdan görüşelim sosyal medya vs gibi. Sosyal medya deyince Zişan ışık o konuda çok iyi sosyal medyada çok aktif. Açılımın arkasından soru sorabiliyoesun orada.Baska islerle ugrasanlar var. akliniza buyu muyu gelmesin. Bilincalti su bu gibi. Cok detay veremedim ama anlasilmistir herhalde
:) O kadar zamandır bu bataktayım bari bir işe yarasın. :) Tabi kartın yeri de önemli sonuç kısmında mı geldi bilinçaltı kartı olarak mı geldi.Mezar bence en kötü kart.İlişkinin bitişi,ölümü.Belki yeni bir başlangıç anlamı da varmış.Şu yorumu hiçbi falcıdan alamadık ya valla helal olsun
Benim Melisa asya gibiSize katılıyorum. Bence de boş biri değil ama bazı insanlarla enerjisi hiç uyuşmuyor. Benimle uyuştu ablamla uyuşmadı mesela. Burada da çok öven var, bilemedi diyen de birkaç kişi gördüm. Garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?