Bi de ilişkinin durumu da önemli. Örneğin Aylardır ayrıyken Yakılan kule çıkarsa bence bu ayrılık acısının son bulması, mevcut durumun bitmesi. Belki aynı kişiyle yeniden inşa vs. Kartın yerine ve kişilerin durumuna göre.:) O kadar zamandır bu bataktayım bari bir işe yarasın. :) Tabi kartın yeri de önemli sonuç kısmında mı geldi bilinçaltı kartı olarak mı geldi.Mezar bence en kötü kart.İlişkinin bitişi,ölümü.Belki yeni bir başlangıç anlamı da varmış.
Ya şahsen ben serkana ulaşabilmek çok isterim stalk yaptım ama maalesef bulamadımBana numara veren olmadı hiç. Bi kez benzer bi şey oldu. Kabul etmedim. Yani dışarıdan görüşelim sosyal medya vs gibi. Sosyal medya deyince Zişan ışık o konuda çok iyi sosyal medyada çok aktif. Açılımın arkasından soru sorabiliyoesun orada.
Aynen diğer kartların dağılımı da öyle.Baktıra baktıra iyice uzmanlaştık :)) Asıl kahve yorumlayanlar nasıl yorumuyor ben onu merak ediyorum kartlar nispeten kolay . Direk isim bilen var telveye bakıp.Bi de ilişkinin durumu da önemli. Örneğin Aylardır ayrıyken Yakılan kule çıkarsa bence bu ayrılık acısının son bulması, mevcut durumun bitmesi. Belki aynı kişiyle yeniden inşa vs. Kartın yerine ve kişilerin durumuna göre.
Aynen diğer kartların dağılımı da öyle.Baktıra baktıra iyice uzmanlaştık :)) Asıl kahve yorumlayanlar nasıl yorumuyor ben onu merak ediyorum kartlar nispeten kolay . Direk isim bilen var telveye bakıp.
Zişan ın var hep de açık ama hiç öyle diyemedim ben, çekindimYa şahsen ben serkana ulaşabilmek çok isterim stalk yaptım ama maalesef bulamadımyani ne bileyim sevdiğim biri sonuçta ne zmaan gireceksin nerdesin hadi çok kötüyüm sisteme gir diyebilmek isterim herhalde
Çok ilginç öylesi.Direk telveye bakıp söyleyen insan profili.. Lise sondayken bir arkadaşımla kendi aramda fallaşmıştım. Burda saksafon var sanki dedim ama güler diye bekliyorum.Eski sevgilisi meğersem hem gitar hem saksafon çalıyormuş. :))) Ne gülmüştük Yarabbim.Evet Serkan benim kahve yorumunda mesela çatır çatır anlatmış. Ama sanki kart seçmiş ek sorularda, sanırım tarot açtı kart sesleri geldi çünkü. Ama hiç mesela şu sembolü gördüm bu anlama geliyor falan dememiş. Direk böyle konuşuyor falda
Bi de en efsane kart ölüm ya. En korkunç. Beni ürküten tek karttır:) O kadar zamandır bu bataktayım bari bir işe yarasın. :) Tabi kartın yeri de önemli sonuç kısmında mı geldi bilinçaltı kartı olarak mı geldi.Mezar bence en kötü kart.İlişkinin bitişi,ölümü.Belki yeni bir başlangıç anlamı da varmış.
Ya zaten sembol söyleyen falcıya falcı dmeem sembolü ben de söylerimEvet Serkan benim kahve yorumunda mesela çatır çatır anlatmış. Ama sanki kart seçmiş ek sorularda, sanırım tarot açtı kart sesleri geldi çünkü. Ama hiç mesela şu sembolü gördüm bu anlama geliyor falan dememiş. Direk böyle konuşuyor falda
Ben alıştım ya genelde gittiğim tüm falcılar açıklayarak gidiyor kartları. Ama onlarınki kart işte. Bi de şöyle bi dedikodu var. Kartlara falcı dokunmalı müşteri kart seçmemeli vs. Duydunuz mu siz de hiç? Genel sormuş olayımYa zaten sembol söyleyen falcıya falcı dmeem sembolü ben de söylerim
Onu duymadım ama ısrarla sol elle tarot kartı seçtiren falcı gördüm gözümle neden bilmiyorum.Ben alıştım ya genelde gittiğim tüm falcılar açıklayarak gidiyor kartları. Ama onlarınki kart işte. Bi de şöyle bi dedikodu var. Kartlara falcı dokunmalı müşteri kart seçmemeli vs. Duydunuz mu siz de hiç? Genel sormuş olayım
Ben de duymadım sol elle diyorlar biri şey diye sallamıştı sebebini kalp solda yaBen alıştım ya genelde gittiğim tüm falcılar açıklayarak gidiyor kartları. Ama onlarınki kart işte. Bi de şöyle bi dedikodu var. Kartlara falcı dokunmalı müşteri kart seçmemeli vs. Duydunuz mu siz de hiç? Genel sormuş olayım
Bu konuyu araştırmıştım. Sağ beyin bilinçaltını temsil ediyormuş ve sol tarafımızı kontrol ettiği için sol elin kullanılması daha iyiymiş.Ben de duymadım sol elle diyorlar biri şey diye sallamıştı sebebini kalp solda yaayyy ya kahve tarot bunlar araç gören her türlü görüp bilip söyler his ya da nasol bakıyorsa o önemli
Bugüne kadar onlineda devamlı sağ elimle seçtim. Problemi bulduk o zamanBu konuyu araştırmıştım. Sağ beyin bilinçaltını temsil ediyormuş ve sol tarafımızı kontrol ettiği için sol elin kullanılması daha iyiymiş.ne kadar doğru bilinmez tabii
Arkadaşlar merhabalar nasılsınız İnşallah iyisinizdir, ben Deniz. Burada konuştuğunuzu öğrendim, duydum ve hakkımda yazılanları görünce o kadar duygulandım ki, sizlerin sevgisini kazanmak anlatılamaz bir şey ve ben yazmak istedim kendi duygularımı da sizlerle paylaşmak istedim... Destekleriniz, sevginiz, güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun, ben de sizi aynı şekilde seviyorum, belki tanışıyoruzdur affola isimlerinizi çıkaramam mümkün değil, ama güzel duygularınızı öyle derinden hissettim ki, sevgi kazanmak zordur ben kazanabildiysem ne mutlu bana ... Sizlere ulaşmak yazmak istedim...
Olan bize oldu yineAh be sevgili D denizsonaay o kadar insan biriktir. Adamın biri gelsin döküversin eteğindekileri tüm karizma yerle bir olsun.
Abla siteye yeni gelmiş gibi yazmışsın da şu üyelik nedir ? K kubrayalcnnn
Bu hesabın ile bir haftadır falcıların ne kadar az kazandığını filan yazmışsın ama olmadı... Artık bizimle değilsin ...
NasıllllllllllAh be sevgili D denizsonaay o kadar insan biriktir. Adamın biri gelsin döküversin eteğindekileri tüm karizma yerle bir olsun.
Abla siteye yeni gelmiş gibi yazmışsın da şu üyelik nedir ? K kubrayalcnnn
Bu hesabın ile bir haftadır falcıların ne kadar az kazandığını filan yazmışsın ama olmadı... Artık bizimle değilsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?