Binnaz Abla

Bi de ilişkinin durumu da önemli. Örneğin Aylardır ayrıyken Yakılan kule çıkarsa bence bu ayrılık acısının son bulması, mevcut durumun bitmesi. Belki aynı kişiyle yeniden inşa vs. Kartın yerine ve kişilerin durumuna göre.

Ya şahsen ben serkana ulaşabilmek çok isterim stalk yaptım ama maalesef bulamadım yani ne bileyim sevdiğim biri sonuçta ne zmaan gireceksin nerdesin hadi çok kötüyüm sisteme gir diyebilmek isterim herhalde

Aynen diğer kartların dağılımı da öyle.Baktıra baktıra iyice uzmanlaştık :)) Asıl kahve yorumlayanlar nasıl yorumuyor ben onu merak ediyorum kartlar nispeten kolay . Direk isim bilen var telveye bakıp.

Ya şahsen ben serkana ulaşabilmek çok isterim stalk yaptım ama maalesef bulamadım yani ne bileyim sevdiğim biri sonuçta ne zmaan gireceksin nerdesin hadi çok kötüyüm sisteme gir diyebilmek isterim herhalde
Zişan ın var hep de açık ama hiç öyle diyemedim ben, çekindim

Kızlar ben kendi mesajımı alıntılayıp duruyorum sürekli nasıl son vericem buna ? :)) Silinmiyor mu?

Evet Serkan benim kahve yorumunda mesela çatır çatır anlatmış. Ama sanki kart seçmiş ek sorularda, sanırım tarot açtı kart sesleri geldi çünkü. Ama hiç mesela şu sembolü gördüm bu anlama geliyor falan dememiş. Direk böyle konuşuyor falda

Çok ilginç öylesi.Direk telveye bakıp söyleyen insan profili.. Lise sondayken bir arkadaşımla kendi aramda fallaşmıştım. Burda saksafon var sanki dedim ama güler diye bekliyorum.Eski sevgilisi meğersem hem gitar hem saksafon çalıyormuş. :))) Ne gülmüştük Yarabbim.

Bi de en efsane kart ölüm ya. En korkunç. Beni ürküten tek karttır katinada hiç yok öyle hissettiğim ama ölümü görünce korkarım tarotta.

Ya zaten sembol söyleyen falcıya falcı dmeem sembolü ben de söylerim

Ya zaten sembol söyleyen falcıya falcı dmeem sembolü ben de söylerim
Ben alıştım ya genelde gittiğim tüm falcılar açıklayarak gidiyor kartları. Ama onlarınki kart işte. Bi de şöyle bi dedikodu var. Kartlara falcı dokunmalı müşteri kart seçmemeli vs. Duydunuz mu siz de hiç? Genel sormuş olayım

Onu duymadım ama ısrarla sol elle tarot kartı seçtiren falcı gördüm gözümle neden bilmiyorum.

Ben de duymadım sol elle diyorlar biri şey diye sallamıştı sebebini kalp solda ya ayyy ya kahve tarot bunlar araç gören her türlü görüp bilip söyler his ya da nasol bakıyorsa o önemli

Ben de duymadım sol elle diyorlar biri şey diye sallamıştı sebebini kalp solda ya ayyy ya kahve tarot bunlar araç gören her türlü görüp bilip söyler his ya da nasol bakıyorsa o önemli
Bu konuyu araştırmıştım. Sağ beyin bilinçaltını temsil ediyormuş ve sol tarafımızı kontrol ettiği için sol elin kullanılması daha iyiymiş. ne kadar doğru bilinmez tabii

Kızlar detaylı Serkan Batu analizi ile karşınızdayım,bu adama 4 fal baktırdım,çıktımı patladımı kafam karışıyordu.Oturup yeniden dinledim,şu anadek patlayanları fazlalıkta,esas konular icin haziran temmuzdan sonra tam belli olur,bu alttakiler dışında kişilerin davranış ve düşünce tarzlarını çok iyi anlatmıştı ve bilmişti,ondan 4 defa baktırmıştım

Patlayanlar-serkan:
Mayıs bitmeden yeni kişiyle ayak üstü yüzyüze konuşma (mart ortası pandemiden beri hiç yüzyüze gelmedik)
Haziranda iletişim daha sık
Mayıs ortası eski sevgiliden adım,bunu sonraki falda haziran yaptı
M harfi geçen,eskiden gelen birinden adım ve benim şaşırmam
Eski sevgilimle 10 nisanda komple koptuk,yaklaşık 2 aydır iletişimsiziz,bunu öngörüp söyleyemedi

Çıkanlar:
5-6 gun icinde eski sevgiliyle kontakt
1 hafta içinde yeni kişinin iletişime geçmesi ve iletişim kuruş biçimi doğruydu
Yeni kişiyle mayısta bir kopuş öngörmüş bunu kavga,tartışma ile kısa süreli ayrılık gibi yorumlamış ama çocuk babasını kaybettiği için kendini kapattı,kopukluk böyle oldu ve halada devam ediyor.

Bu konuyu araştırmıştım. Sağ beyin bilinçaltını temsil ediyormuş ve sol tarafımızı kontrol ettiği için sol elin kullanılması daha iyiymiş. ne kadar doğru bilinmez tabii
Bugüne kadar onlineda devamlı sağ elimle seçtim. Problemi bulduk o zaman

Ah be sevgili D denizsonaay o kadar insan biriktir. Adamın biri gelsin döküversin eteğindekileri tüm karizma yerle bir olsun.

Abla siteye yeni gelmiş gibi yazmışsın da şu üyelik nedir ? K kubrayalcnnn

Bu hesabın ile bir haftadır falcıların ne kadar az kazandığını filan yazmışsın ama olmadı... Artık bizimle değilsin ...

Olan bize oldu yine

Nasıllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…