Binnaz Abla

Burada insanlar herseylerini anlatıp sonrada şimdi falan falcıya atıyorum,sırada bekliyorum tarzında birde bildirim veriyorlar.Falcılarda geçmiş msg larından güzel güzel bilgileri alıp,hissetmiş gibi anlatıyor.Sonra burda hepimiz ay anı çok iyi bildi,bla bla..Gelecekler ise patlayıp duruyor :)

Senaryo aynen öyle işliyor.

Sizlerde falcılar bir halt bildi diye onun savunucusu olup burada yere göğe sığdıramıyorsunuz.

Akıl var mantık var hayatınıza ait ne bilebilirler ? Sadece hayatını size şunları getirebilir der, tavsiyede bulunur ama asla hayatınıza ait bir halt bilemezler.

Bunu da eğlence tadında bırakmak gerekir. Bazen ödediğiniz paraları öğreniyorum inanın lütfen beni yanlış anlamayın ama ciddi olarak sorunlarınız olduğunu düşünüyorum. Bu şarlatanlara bu paraları nasıl ödüyorsunuz aklım almıyor.

Yahu düz mantık madem bu kadar iyiler bana bir altılı ganyan yazsınlar...

bunlar "10 adımda nasıl milyoner olunur" kitabı yazarı gibi geliyor bana ...

Bundan bahsetmiştim ben de bir kaç mesaj önce :) bana hiç nokta atışı bakmayıp bazılarına delş
Gibi nokta atışlı bakmasına şaşırmıştım :))
Hiç etik değil ama..

bana biraz para fişekleseniz neler anlatırım sizin hakkınız da aklınız şaşar.

zorla sokacaksınız beni bu işe ...

hatta biraz ağzımı bozayım mı ?

Burada yaklaşık 2 hesapta toplam 5.000 mesajı olan bir piç kurusu falcı diye kendi telefonunu verip fal için arayanlar ile haşna fişne olayına giriyor.

Bu şerefsize ait tüm bilgiler var. Biraz zamana ihtiyacım var...

Bu yüzden kızlar hep diyorum kim olduğunuzu anlayabilecek kadar bilgi vermeyin burada... ben bile şimdi falcı olmaya kalksam burada okuduğum mesajlardan kim kim olduğunu hemen anlarım bana gelseniz.. yapmayın

B Babypink100 ay kusura bakma gülesim geldi ama deniz sonayı sorduğunda kendisi sana çok güzel cevap vermiş
Valla ya cok sasirdim. Ve de uzuldum. Kazen hakli ama soylediginde. Fallarla hayat gecmez ama dedigi yine dogru. Hepimizin sanirim biraz sorunu var ve asmamiz gerek. Aslinda guzel bir uyari oldu ve ders de oldu.

Bu yüzden kızlar hep diyorum kim olduğunuzu anlayabilecek kadar bilgi vermeyin burada... ben bile şimdi falcı olmaya kalksam burada okuduğum mesajlardan kim kim olduğunu hemen anlarım bana gelseniz.. yapmayın
Evet. Dikkat edelim. İlla yazacaksanız da ayrıntıları değiştirin. Anlamayacakları şekilde

Otuzlu yaşların başındasın yaşındasın ama bugüne kadar yaşadığın hiç bir aşkta aradığını bir türlü bulamadın. Tek tesellin arkadaş gurubunun da seninle aynı kaderi paylaşması. Fakat onlarda ki ufak ufak kopmalar yani aşkı yaşamları seni biraz karamsarlığa itmiyor değil, hatta biraz da kıskançlığa. Düne kadar sana teselli olan bu durum artık canını yakmaya başladı.

Son 3 senedir hayatında çok şey değişti, ben öyle şey şüylü cümleler kurmayı sevmem net söyleyeceğim, 3 senede her şeye baştan başladın, yeni bir hayat, yeni bir yaşam alanı, yeni bir yaşam konforu kurmaya kalktın. Sıfırdan her şeyi sil baştan yapmaya başladın ama yeni bir ortama girip bunları yapmak seni çok zorladı. Keşkeler yaşıyorsun keşke bu radikal değişikliği yapmasaydım diye de çok düşündün.

İlk cümlemde sana anlattığım arkadaş çevrenin ufak ufak kopmaları artık son zamanlarda aşkları evliliğe evlikleri de bebekli bir hayata sürüklemeye başladı. Evlendiklerinde ilk kopmaları yaşarken bebeklerinin olması ile iyice kopmaya başladın. Bu kopma artık canını iyice yakıyor ve bir an önce bu sürece sende girmek istiyorsun.

Bu sürece giremeyince artık sorunu kendinde aramaya başladın... Karşına çıkan erkeklerin beklentileri seni üzmeye başladı. Beklenti dediysem yanlış anlama, hep ilk adımı senden bekledi, senin bir şeyler yapmanı bekledi. Lakin sen yapıcı olmak istiyorsun kurucu değil. Kurucu davranışları erkekten bekliyorsun ama böyle erkek maalesef karşına çıkmadı.

Umudunu kaybetme en kısa sürede bunlar gerçekleşecek.

Hiç bir aşk ısmarlama ve beklenti ile yaşanmaz bir film vardı ya ; Aşk tesadüfleri sever aynen öyle işte....

tesadüfleri bekle sakın acele etme...

Hesap numaram aşağıda : )))))

Bak bir de net bilgiler ; 33 yaşındasın, sıcak havaları değil soğuk havaları seviyorsun.

Yaşamında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandıkları için, isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşıyorsun.

İstemesen de ön yargılı olmaktan kendini alamıyorsun. Birlikte olduğu kişi sürekli mükemmel görmek istediğin için, partnerlerini tenkitleriyle yaşamlarından bezdiriyorsun. Yaşamın boyunca dinlenmeden çalışabilirsin

Bu cok uzucu. Valla ciddi ciddi uzuldum. Iste insan bu kadar yanilabilir. Bir de deniz sonay iyi falan demistim. Kimbilir kimler var aramizda da belki haberimiz yok. Bu fal defterini kapatmak icin guzel bir uyari.
Serpil bilmem ne diye bi falcıda üye olup yazmıştı ya. Ama o Kazen den izin almış sanırım izin alıp yazılıyor tek üyelikle. Onun kim olduğunu bile anladım ama buraya yazmadım asla da yazmam uğraşılacak bi şey değil yani...

Evet. Dikkat edelim. İlla yazacaksanız da ayrıntıları değiştirin. Anlamayacakları şekilde
Sorun bu olsa keske. Hepimizi bos hayallerle avutmalari daha buyuk sorun degil mi? Binnaz ya da baska biri ne farkeder. Bu isleri cidden birakmak lazim. Hayata odaklanmak lazim...

Kahinliğe başlarsanız ilk müşteriniz olarak yeri mi alıyorum

Şaka bir yana evet bundan sonra fal baktırırsak falı atıp yorum aldıktan sonra buraya aktarırsak daha iyi olur gibi...

Gerçekten tebessüm ederek okudum
Hesap numarayı geçtim, benimle evlenir misin?

Kahinliğe başlarsanız ilk müşteriniz olarak yeri mi alıyorum

Şaka bir yana evet bundan sonra fal baktırırsak falı atıp yorum aldıktan sonra buraya aktarırsak daha iyi olur gibi...
Bence ayrıntıları da özelden paylaşalım paylaşmak istediğimizle. Falımız çıksa da buraya ayrıntı vermeden çıktı çıkmadı diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…