fal da psikolog gibi bir tür bence. Bir psikolog saatine kaç dolar alıyor ona bakarsak
Burada insanlar herseylerini anlatıp sonrada şimdi falan falcıya atıyorum,sırada bekliyorum tarzında birde bildirim veriyorlar.Falcılarda geçmiş msg larından güzel güzel bilgileri alıp,hissetmiş gibi anlatıyor.Sonra burda hepimiz ay anı çok iyi bildi,bla bla..Gelecekler ise patlayıp duruyor :)Ah be sevgili @denizsonaay o kadar insan biriktir. Adamın biri gelsin döküversin eteğindekileri tüm karizma yerle bir olsun.
Abla siteye yeni gelmiş gibi yazmışsın da şu üyelik nedir ? @kubrayalcnnn
Bu hesabın ile bir haftadır falcıların ne kadar az kazandığını filan yazmışsın ama olmadı... Artık bizimle değilsin ...
Burada insanlar herseylerini anlatıp sonrada şimdi falan falcıya atıyorum,sırada bekliyorum tarzında birde bildirim veriyorlar.Falcılarda geçmiş msg larından güzel güzel bilgileri alıp,hissetmiş gibi anlatıyor.Sonra burda hepimiz ay anı çok iyi bildi,bla bla..Gelecekler ise patlayıp duruyor :)
Bundan bahsetmiştim ben de bir kaç mesaj önce :) bana hiç nokta atışı bakmayıp bazılarına delşBurada insanlar herseylerini anlatıp sonrada şimdi falan falcıya atıyorum,sırada bekliyorum tarzında birde bildirim veriyorlar.Falcılarda geçmiş msg larından güzel güzel bilgileri alıp,hissetmiş gibi anlatıyor.Sonra burda hepimiz ay anı çok iyi bildi,bla bla..Gelecekler ise patlayıp duruyor :)
B Babypink100 ay kusura bakma gülesim geldi ama deniz sonayı sorduğunda kendisi sana çok güzel cevap vermişben çok beğenmiştim onu baya nokta atışı var bir de özenli bakıyor ilgileniyor enerjisi güzel önerebilirim
ben anlamıştım ama bu falcılarla kavga etmek istemediğim için etikelememiştim sizi. Gerçi etiketlesem de bi faydası olmazmış, kendini ifşa etmiş sizebak bak nasıl yol yapmış....
çakkal : )
Evet şimdi o soruyu soralım, burayı okuyup üye olup aramıza karışmayan falcı var miB Babypink100 ay kusura bakma gülesim geldi ama deniz sonayı sorduğunda kendisi sana çok güzel cevap vermiş
Valla ya cok sasirdim. Ve de uzuldum. Kazen hakli ama soylediginde. Fallarla hayat gecmez ama dedigi yine dogru. Hepimizin sanirim biraz sorunu var ve asmamiz gerek. Aslinda guzel bir uyari oldu ve ders de oldu.B Babypink100 ay kusura bakma gülesim geldi ama deniz sonayı sorduğunda kendisi sana çok güzel cevap vermiş
Bundan bahsetmiştim ben de bir kaç mesaj önce :) bana hiç nokta atışı bakmayıp bazılarına delş
Gibi nokta atışlı bakmasına şaşırmıştım :))
Hiç etik değil ama..
Evet. Dikkat edelim. İlla yazacaksanız da ayrıntıları değiştirin. Anlamayacakları şekildeBu yüzden kızlar hep diyorum kim olduğunuzu anlayabilecek kadar bilgi vermeyin burada... ben bile şimdi falcı olmaya kalksam burada okuduğum mesajlardan kim kim olduğunu hemen anlarım bana gelseniz.. yapmayın
Bu yüzden kızlar hep diyorum kim olduğunuzu anlayabilecek kadar bilgi vermeyin burada... ben bile şimdi falcı olmaya kalksam burada okuduğum mesajlardan kim kim olduğunu hemen anlarım bana gelseniz.. yapmayın
Serpil bilmem ne diye bi falcıda üye olup yazmıştı ya. Ama o Kazen den izin almış sanırım izin alıp yazılıyor tek üyelikle. Onun kim olduğunu bile anladım ama buraya yazmadım asla da yazmam uğraşılacak bi şey değil yani...Bu cok uzucu. Valla ciddi ciddi uzuldum. Iste insan bu kadar yanilabilir. Bir de deniz sonay iyi falan demistim. Kimbilir kimler var aramizda da belki haberimiz yok. Bu fal defterini kapatmak icin guzel bir uyari.
Sorun bu olsa keske. Hepimizi bos hayallerle avutmalari daha buyuk sorun degil mi? Binnaz ya da baska biri ne farkeder. Bu isleri cidden birakmak lazim. Hayata odaklanmak lazim...Evet. Dikkat edelim. İlla yazacaksanız da ayrıntıları değiştirin. Anlamayacakları şekilde
Kahinliğe başlarsanız ilk müşteriniz olarak yeri mi alıyorumOtuzlu yaşların başındasın yaşındasın ama bugüne kadar yaşadığın hiç bir aşkta aradığını bir türlü bulamadın. Tek tesellin arkadaş gurubunun da seninle aynı kaderi paylaşması. Fakat onlarda ki ufak ufak kopmalar yani aşkı yaşamları seni biraz karamsarlığa itmiyor değil, hatta biraz da kıskançlığa. Düne kadar sana teselli olan bu durum artık canını yakmaya başladı.
Son 3 senedir hayatında çok şey değişti, ben öyle şey şüylü cümleler kurmayı sevmem net söyleyeceğim, 3 senede her şeye baştan başladın, yeni bir hayat, yeni bir yaşam alanı, yeni bir yaşam konforu kurmaya kalktın. Sıfırdan her şeyi sil baştan yapmaya başladın ama yeni bir ortama girip bunları yapmak seni çok zorladı. Keşkeler yaşıyorsun keşke bu radikal değişikliği yapmasaydım diye de çok düşündün.
İlk cümlemde sana anlattığım arkadaş çevrenin ufak ufak kopmaları artık son zamanlarda aşkları evliliğe evlikleri de bebekli bir hayata sürüklemeye başladı. Evlendiklerinde ilk kopmaları yaşarken bebeklerinin olması ile iyice kopmaya başladın. Bu kopma artık canını iyice yakıyor ve bir an önce bu sürece sende girmek istiyorsun.
Bu sürece giremeyince artık sorunu kendinde aramaya başladın... Karşına çıkan erkeklerin beklentileri seni üzmeye başladı. Beklenti dediysem yanlış anlama, hep ilk adımı senden bekledi, senin bir şeyler yapmanı bekledi. Lakin sen yapıcı olmak istiyorsun kurucu değil. Kurucu davranışları erkekten bekliyorsun ama böyle erkek maalesef karşına çıkmadı.
Umudunu kaybetme en kısa sürede bunlar gerçekleşecek.
Hiç bir aşk ısmarlama ve beklenti ile yaşanmaz bir film vardı ya ; Aşk tesadüfleri sever aynen öyle işte....
tesadüfleri bekle sakın acele etme...
Hesap numaram aşağıda : )))))
Gerçekten tebessüm ederek okudumOtuzlu yaşların başındasın yaşındasın ama bugüne kadar yaşadığın hiç bir aşkta aradığını bir türlü bulamadın. Tek tesellin arkadaş gurubunun da seninle aynı kaderi paylaşması. Fakat onlarda ki ufak ufak kopmalar yani aşkı yaşamları seni biraz karamsarlığa itmiyor değil, hatta biraz da kıskançlığa. Düne kadar sana teselli olan bu durum artık canını yakmaya başladı.
Son 3 senedir hayatında çok şey değişti, ben öyle şey şüylü cümleler kurmayı sevmem net söyleyeceğim, 3 senede her şeye baştan başladın, yeni bir hayat, yeni bir yaşam alanı, yeni bir yaşam konforu kurmaya kalktın. Sıfırdan her şeyi sil baştan yapmaya başladın ama yeni bir ortama girip bunları yapmak seni çok zorladı. Keşkeler yaşıyorsun keşke bu radikal değişikliği yapmasaydım diye de çok düşündün.
İlk cümlemde sana anlattığım arkadaş çevrenin ufak ufak kopmaları artık son zamanlarda aşkları evliliğe evlikleri de bebekli bir hayata sürüklemeye başladı. Evlendiklerinde ilk kopmaları yaşarken bebeklerinin olması ile iyice kopmaya başladın. Bu kopma artık canını iyice yakıyor ve bir an önce bu sürece sende girmek istiyorsun.
Bu sürece giremeyince artık sorunu kendinde aramaya başladın... Karşına çıkan erkeklerin beklentileri seni üzmeye başladı. Beklenti dediysem yanlış anlama, hep ilk adımı senden bekledi, senin bir şeyler yapmanı bekledi. Lakin sen yapıcı olmak istiyorsun kurucu değil. Kurucu davranışları erkekten bekliyorsun ama böyle erkek maalesef karşına çıkmadı.
Umudunu kaybetme en kısa sürede bunlar gerçekleşecek.
Hiç bir aşk ısmarlama ve beklenti ile yaşanmaz bir film vardı ya ; Aşk tesadüfleri sever aynen öyle işte....
tesadüfleri bekle sakın acele etme...
Hesap numaram aşağıda : )))))
Bence ayrıntıları da özelden paylaşalım paylaşmak istediğimizle. Falımız çıksa da buraya ayrıntı vermeden çıktı çıkmadı diyebilirizKahinliğe başlarsanız ilk müşteriniz olarak yeri mi alıyorum
Şaka bir yana evet bundan sonra fal baktırırsak falı atıp yorum aldıktan sonra buraya aktarırsak daha iyi olur gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?