Binnaz Abla

Gerçekten tebessüm ederek okudum
Hesap numarayı geçtim, benimle evlenir misin?

son bölüme ekleme yaptım ona da bak ...

ve bu fal sence çakma bir fal mı ? tespitler doğrumu değil mi ?

Bende nedense hala şevdarın seni binnazdaki mail adresinden fb instagram vs internetten bulup görerek tipini tarif ettiğini düşünüyorum çünkü sevdar bir nevi psikolog gibi bir yorumcu,hayat tecrübesi vs öyle yorum yapan biri,öyle durugörüsü falan olduğunu düşünmüyorum.Geçmişte 2/3 defa baktırdım ağızdan laf alıp tahminlerle çıkarım yaparak bakıyordu,aman aman bildiği birsey olmadı.O yüzden mailine bir bak istersen canım fb instagram vb yerde o maildenmi açmışsn

Hepsi doğru değil şimdi ciddi ciddi para karşılığında baktığım bir fal olsa derdim ki yüzde 80 civarı doğru ama emek verilmiş bi fal derdim

nankörsünüz : ))))

para verseniz böyle demezdiniz ama : ))))

cümlelerim ağır geldi sanırsam, arkadaşlarının hepsi evlendi bebekleri oldu dimi : ))))

pis kıskanççç

şaka bir tarafa bu konuyu siz açmışsınız bu yazdıklarım sizin konunuzu 1 kez okudum aklımda kalanları cümleye döktüm.

sevgili arkadaslar kazenin bence kafamiza vurarak anlatmaya calistigi falin bos bombos bir is olmasi. Hos ben bunu soylesem de biliyorum insan bazen kendine engel olamiyor. Istedigimiz seyler var hayatta ama isin dogrusu falcilar veya bazi sitelerin kurucusu bizim paramizla zengin olurken biz bombos hayallerle hayata devam ediyoruz. Benim son zamanlarda baktirmamin sebebi bir saglik sorunuydu ama onu falla cozebilir miyim? Hic sanmiyorum. Zaman gosterecek her seyi. Size de zaman gosterecek her seyi. Kendi adima bir karar verdim az once. Kadinlar kulubu her anlamda cok faydali bir site ama sanirim en faydasiz bolumu bu fal bolumu. O yuzden artik girmeyecegim fal bolumune. Buraya harcadigim zamani daha anlamli seylerle dolduracagim. Biraz boslukta kalmaktan oluyor her sey. Ama boyle. Hepiniz umarim istediginiz seyleri yakalarsiniz hayatta ve fala asla ihtiyaciniz kalmaz. Bu bir takinti cunku. Tez zamanda kurtulmamiz dilegiyle.

Şimdi şoyle diyecem : Deniz Sonaya falı atarken burda yazdım. Evet burasını okuyarak yorum yapmış olabilir ama burda yazmadığım şeyleri de bildi. Sonuç olarak Bu olaylar hoşuma gitmedi. Tokat gibi oldu. Artık fal baktırmayı düşünmüyorum .

O mailden açmamışım. O zaman ben çok araştırdım. Binnazda falcıların bize dair neyi gördüğünü öğrendim. Ama şimdi sen deyince aklıma bir şey geldi...

size de bakarım ama her şeyi dökerim ortaya .... Öyle facebook vs bilmem tipinizi de tarif ederim ....

Mesela kapkara saç rengini asla açmayın açarsanız sizi yaşlı gösterecektir....

neyse bu kadar sohbet yeter bana

iyi akşamlar hepinize

Tokat gibi cevap .. valla haklısınız benim dicek lafım yok

Yok yok ben kendim dile getirebildiğim hiçbir şey bana ağır gelmez :) ama hepsi de çocuklu değil ya daha çocuksuz bekarlar var

Neye istinaden bunları yazdığınızı da biliyorum tabi :)

Yok yok ben kendim dile getirebildiğim hiçbir şey bana ağır gelmez :) ama hepsi de çocuklu değil ya daha çocuksuz bekarlar var

Neye istinaden bunları yazdığınızı da biliyorum tabi :)

latife yaptım umarım kırmamışımdır...

Ben yeni üye olduğum için bilmediğimden soruyorum siz sitenin yöneticisi misiniz ? Binnaz topiğinin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…