En kolay kurban ben miydimaz bekler misin sana yorum yapıyorum
Gerçekten tebessüm ederek okudum
Hesap numarayı geçtim, benimle evlenir misin?
Bence aradan 2-3 gün geçtikten sonra ve sıfır bilgi ileEvet. Dikkat edelim. İlla yazacaksanız da ayrıntıları değiştirin. Anlamayacakları şekilde
ayrıntıları da özelden paylaşalım
Evet bundan sonra fermuarBence ayrıntıları da özelden paylaşalım paylaşmak istediğimizle. Falımız çıksa da buraya ayrıntı vermeden çıktı çıkmadı diyebiliriz
Meğer burası kurtların kuzu avladığı yaban bir ovaymış, Öyle puslu ki hava kurtlar kuzu mintanı giymiş diyorsunuz yaniYANLIŞ
burada kimse ile özelinizi paylaşmayın.
Hepsi doğru değil şimdi ciddi ciddi para karşılığında baktığım bir fal olsa derdim ki yüzde 80 civarı doğru ama emek verilmiş bi fal derdimson bölüme ekleme yaptım ona da bak ...
ve bu fal sence çakma bir fal mı ? tespitler doğrumu değil mi ?
Falcı hisli ya emek vermiş nokta atışları varHepsi doğru değil şimdi ciddi ciddi para karşılığında baktığım bir fal olsa derdim ki yüzde 80 civarı doğru ama emek verilmiş bi fal derdim
Bende nedense hala şevdarın seni binnazdaki mail adresinden fb instagram vs internetten bulup görerek tipini tarif ettiğini düşünüyorum çünkü sevdar bir nevi psikolog gibi bir yorumcu,hayat tecrübesi vs öyle yorum yapan biri,öyle durugörüsü falan olduğunu düşünmüyorum.Geçmişte 2/3 defa baktırdım ağızdan laf alıp tahminlerle çıkarım yaparak bakıyordu,aman aman bildiği birsey olmadı.O yüzden mailine bir bak istersen canım fb instagram vb yerde o maildenmi açmışsnSerpil bilmem ne diye bi falcıda üye olup yazmıştı ya. Ama o Kazen den izin almış sanırım izin alıp yazılıyor tek üyelikle. Onun kim olduğunu bile anladım ama buraya yazmadım asla da yazmam uğraşılacak bi şey değil yani...
Hepsi doğru değil şimdi ciddi ciddi para karşılığında baktığım bir fal olsa derdim ki yüzde 80 civarı doğru ama emek verilmiş bi fal derdim
O mailden açmamışım. O zaman ben çok araştırdım. Binnazda falcıların bize dair neyi gördüğünü öğrendim. Ama şimdi sen deyince aklıma bir şey geldi...Bende nedense hala şevdarın seni binnazdaki mail adresinden fb instagram vs internetten bulup görerek tipini tarif ettiğini düşünüyorum çünkü sevdar bir nevi psikolog gibi bir yorumcu,hayat tecrübesi vs öyle yorum yapan biri,öyle durugörüsü falan olduğunu düşünmüyorum.Geçmişte 2/3 defa baktırdım ağızdan laf alıp tahminlerle çıkarım yaparak bakıyordu,aman aman bildiği birsey olmadı.O yüzden mailine bir bak istersen canım fb instagram vb yerde o maildenmi açmışsn
Bende nedense hala şevdarın seni binnazdaki mail adresinden fb instagram vs internetten bulup görerek tipini tarif ettiğini düşünüyorum çünkü sevdar bir nevi psikolog gibi bir yorumcu,hayat tecrübesi vs öyle yorum yapan biri,öyle durugörüsü falan olduğunu düşünmüyorum.Geçmişte 2/3 defa baktırdım ağızdan laf alıp tahminlerle çıkarım yaparak bakıyordu,aman aman bildiği birsey olmadı.O yüzden mailine bir bak istersen canım fb instagram vb yerde o maildenmi açmışsn
Tokat gibi cevap .. valla haklısınız benim dicek lafım yokSenaryo aynen öyle işliyor.
Sizlerde falcılar bir halt bildi diye onun savunucusu olup burada yere göğe sığdıramıyorsunuz.
Akıl var mantık var hayatınıza ait ne bilebilirler ? Sadece hayatını size şunları getirebilir der, tavsiyede bulunur ama asla hayatınıza ait bir halt bilemezler.
Bunu da eğlence tadında bırakmak gerekir. Bazen ödediğiniz paraları öğreniyorum inanın lütfen beni yanlış anlamayın ama ciddi olarak sorunlarınız olduğunu düşünüyorum. Bu şarlatanlara bu paraları nasıl ödüyorsunuz aklım almıyor.
Yahu düz mantık madem bu kadar iyiler bana bir altılı ganyan yazsınlar...
bunlar "10 adımda nasıl milyoner olunur" kitabı yazarı gibi geliyor bana ...
Yok yok ben kendim dile getirebildiğim hiçbir şey bana ağır gelmez :) ama hepsi de çocuklu değil ya daha çocuksuz bekarlar varnankörsünüz : ))))
para verseniz böyle demezdiniz ama : ))))
cümlelerim ağır geldi sanırsam, arkadaşlarının hepsi evlendi bebekleri oldu dimi : ))))
pis kıskanççç
şaka bir tarafa bu konuyu siz açmışsınız bu yazdıklarım sizin konunuzu 1 kez okudum aklımda kalanları cümleye döktüm.
ama burda yazmadığım şeyleri de bildi.
Yok yok ben kendim dile getirebildiğim hiçbir şey bana ağır gelmez :) ama hepsi de çocuklu değil ya daha çocuksuz bekarlar var
Neye istinaden bunları yazdığınızı da biliyorum tabi :)
Ben yeni üye olduğum için bilmediğimden soruyorum siz sitenin yöneticisi misiniz ? Binnaz topiğinin mi ?bana biraz para fişekleseniz neler anlatırım sizin hakkınız da aklınız şaşar.
zorla sokacaksınız beni bu işe ...
hatta biraz ağzımı bozayım mı ?
Burada yaklaşık 2 hesapta toplam 5.000 mesajı olan bir piç kurusu falcı diye kendi telefonunu verip fal için arayanlar ile haşna fişne olayına giriyor.
Bu şerefsize ait tüm bilgiler var. Biraz zamana ihtiyacım var...
Gerek yok lütfeninanın sizin hakkınızda ansiklopedi yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?