Bence doğru. Buradaki profilimizi araştırıp kitap yazılır. Sadece binnazda gittiğimizde aynı kişi olduğumuzu tahmin etmesi yeter falcınıninanın sizin hakkınızda ansiklopedi yazarım...
Ben yeni üye olduğum için bilmediğimden soruyorum siz sitenin yöneticisi misiniz ? Binnaz topiğinin mi ?
Gerek yok lütfen
Of bisey dicem yorumlarımızı silebiliyoz mu ...nankörsünüz : ))))
para verseniz böyle demezdiniz ama : ))))
cümlelerim ağır geldi sanırsam, arkadaşlarının hepsi evlendi bebekleri oldu dimi : ))))
pis kıskanççç
şaka bir tarafa bu konuyu siz açmışsınız bu yazdıklarım sizin konunuzu 1 kez okudum aklımda kalanları cümleye döktüm.
Ben yeni üye olduğum için bilmediğimden soruyorum siz sitenin yöneticisi misiniz ? Binnaz topiğinin mi ?
Of bisey dicem yorumlarımızı silebiliyoz mu ...
Birinde şifremi unutmuştum ikinciyi açtımmesela siz bu siteye üye olmak için 2 kez başvuru yaptınız değil mi ? birini aktif edemediniz...
Yok hayır asla, ama anneme de bakar mısınız?latife yaptım umarım kırmamışımdır...
Kazenciğim ben adımı değiştirebiliyor muyum??? Bi gençlik hatası yapmışım..asla ne konular ne de mesajlar silinmiyor...
yasal olarak saklamak zorundayız...
Ve burayı okuyan falcları da biliyorsunuz değil mi Kazen? Bi sürü falcı okuyor burayı. Okumak yetmiyor üyelik alıp konuya yazıyorlar. Nası bir keriz silkelemekse..asla ne konular ne de mesajlar silinmiyor...
yasal olarak saklamak zorundayız...
Valla güzel site helal olsunyönetici değilim sitenin kurucusuyum ... boş zamanlarda burada falcıları deşifre ediyorum
fal filanda bakıyorum da hiç müşterim yok
peki ... ama aklınızda olsun
Okuyorlar canım. Gerçekten 1500 olan da okuyor 2000 3000 kredililer de okuyor.Ya şahsen ben yine serkan diyeceğim amaya serkancıgım okuyorsan online olur musun sama ihtiyacım var şaka bi yana ben hepsinin okuacagını düşünmüyorum reklamını yapmak isteyenler sadece bu yola basvuruyor yani burada tek tek profil inceleyecek kadar boş olmadıgına inanıyorum en azından kendi begendiklerimin ,ayrıca zatem hastayım şahsen ben kabul ediyorum ve bi süreçten geçiyorum bu süreçte çok yalnız kaldım kötü oldum gelecekten ziyade ne bileyim işte ya neyse yarım saat uyumusum nelee olmus deniz yüzünden giden1000 kredime yakıyorum.....
Ve burayı okuyan falcları da biliyorsunuz değil mi Kazen? Bi sürü falcı okuyor burayı. Okumak yetmiyor üyelik alıp konuya yazıyorlar. Nası bir keriz silkelemekse..
Ve burayı okuyan falcları da biliyorsunuz değil mi Kazen? Bi sürü falcı okuyor burayı. Okumak yetmiyor üyelik alıp konuya yazıyorlar. Nası bir keriz silkelemekse..
Kazen benim bir önerim var , bence üye olmayan yorumları görmesin... biz bosuna mı üye olduk..
Ben geçmiş mesajları çok okudum bi ara. Falcı araştırırken. Üyelik alıp burada birinin falını ifşa eden bile olmuş. O kadar karaktersizlik o kadar çirkinlik yani..Ben de olsam ben de okurdum ama kötü niyetli değil sadece ayyy hakkımda ne demişler iyi miyim falan diye ya da ben fazla safım
Okusunlar ama mesela pro gibi . Devamı için üye olmaları gereksin. 13238 sayfayı da okumasınbunu çok söylüyorlar da sıkıntı şurada. Siz bu siteyi nereden buldunuz ? Google değil mi ?
Eğer içeriği saklarsak Google üzerinden kimse siteyi bulamaz. Yani sizde bu siteyi bulamazdınız.
Bence sen fal sitelerindeki adını vs değiştir tanımasınlar. O da olabilir. Eğer tanınacak gibiyse.Okusunlar ama mesela pro gibi . Devamı için üye olmaları gereksin. 13238 sayfayı da okumasın
Sadece bir üyeliği olanları deşifre edilemiyor ama...yakaladıklarımı deşifre ediyorum işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?