Binnaz Abla

Sadece bir üyeliği olanları deşifre edilemiyor ama...

Bu aslında doğru değil ama bu konuda açıklama yapıp açık vermek istemiyorum.

Tek üyeliği olan bir sürü falcıyı da deşifre ettim. tabi sizlerden gelen geri bildirim ile bu sebeple siteye şu falcı bu falcı demeden bize rapor edin ki biz patlatalım.

İsmi şunu bunu geçtim yazım tarzımızdan, olayların ucundan bucağından yine anlarlar kızlar.

Ahaha :)) kapkara değilki saçım kumralım :) ama gayetde bulurlar yani..

Yeni üye buna inanılmaz diyerek beni dışlamazsa ız mantıklı
Kiz bende yeniydim bir hafta da aldınız aranıza . Biri gerçi şey yazmıştı ben B Babypink100 e neredeyse maaşınızı bırakmıssınız yazmıştım . Garip üye bana neden maaşlarımızı öğrenmeye calısıyonuz gelir gelmez sizi ilgilendirmez demişti

Asıl sen kaç para maaş alıyorusın onu söyle her falcı ya maşallah kosuyosun

Sen benim maasımımı öğrenmeye calısyosun , utanmaz ! Ben ucuzcuyum valla arkadaşlar ,200 TL lik baktırmaktansa 50 TL lik 4 tane Baktırıyroum
Bişey diyim mi öyle yapa yapa aslında daha çok para harcıyoruz 15 k diye diye fal sepetinde saçma sapan bir sürü fal baktırmısım onu yapacagıma bi tane iyi baktırırdım valla

Bişey diyim mi öyle yapa yapa aslında daha çok para harcıyoruz 15 k diye diye fal sepetinde saçma sapan bir sürü fal baktırmısım onu yapacagıma bi tane iyi baktırırdım valla
Ben bikere 1000 kredilik baktırdım çok da değil yani sizin baktırdıklarınızın yanında. Saçma sapan bir ses kaydı atınca vazgeçtim . Az öz olcagını bilsem okey de. Öyle de değil Şans tamamen

Valla kızlar yalan yok bu mesajı okuduğumda acayıp şüphelenmiştim buna fal baktıran bi insan niye dertlensin ki bu kadar.. şimdi yazılan mesajları okuyunca denizin yazdığını farkettim. Kendi kazancını paylaşıp isyan etmiş aslında

Ve bence bugun deniz hesabıyla devam edebilseydi özel bakıma başlayacaktı kesin

Aklı varsa Binnaz a söylesin bunu

doğru bunu ortaya atan biri vardı .. vay beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…