Sadece bir üyeliği olanları deşifre edilemiyor ama...
Yok canım aynı değil allahtanBence sen fal sitelerindeki adını vs değiştir tanımasınlar. O da olabilir. Eğer tanınacak gibiyse.
Yenisini açsana sen bunu kapatıpBenim ismim
Ahaha :)) kapkara değilki saçım kumralım :) ama gayetde bulurlar yani..size de bakarım ama her şeyi dökerim ortaya .... Öyle facebook vs bilmem tipinizi de tarif ederim ....
Mesela kapkara saç rengini asla açmayın açarsanız sizi yaşlı gösterecektir....
neyse bu kadar sohbet yeter bana
iyi akşamlar hepinize
Yeni üye buna inanılmaz diyerek beni dışlamazsa ız mantıklıYenisini açsana sen bunu kapatıp
Kiz bende yeniydim bir hafta da aldınız aranıza . Biri gerçi şey yazmıştı ben B Babypink100 e neredeyse maaşınızı bırakmıssınızYeni üye buna inanılmaz diyerek beni dışlamazsa ız mantıklı
Asıl sen kaç para maaş alıyorusın onu söyleKiz bende yeniydim bir hafta da aldınız aranıza . Biri gerçi şey yazmıştı ben B Babypink100 e neredeyse maaşınızı bırakmıssınızyazmıştım . Garip üye bana neden maaşlarımızı öğrenmeye calısıyonuz gelir gelmez sizi ilgilendirmez demişti
Sen benim maasımımı öğrenmeye calısyosun , utanmaz !Asıl sen kaç para maaş alıyorusın onu söyleher falcı ya maşallah kosuyosun
Bişey diyim mi öyle yapa yapa aslında daha çok para harcıyoruz 15 k diye diye fal sepetinde saçma sapan bir sürü fal baktırmısım onu yapacagıma bi tane iyi baktırırdım vallaSen benim maasımımı öğrenmeye calısyosun , utanmaz !Ben ucuzcuyum valla arkadaşlar ,200 TL lik baktırmaktansa 50 TL lik 4 tane Baktırıyroum
O kadar analiz yapıp bulursa yine hakkıdır diyelim anlayışlı olalımİsmi şunu bunu geçtim yazım tarzımızdan, olayların ucundan bucağından yine anlarlar kızlar.
O kadar emek vermiş saygı duyalım diyorsunO kadar analiz yapıp bulursa yine hakkıdır diyelim anlayışlı olalım
Ben bikere 1000 kredilik baktırdım çok da değil yani sizin baktırdıklarınızın yanında. Saçma sapan bir ses kaydı atınca vazgeçtim . Az öz olcagını bilsem okey de. Öyle de değil Şans tamamenBişey diyim mi öyle yapa yapa aslında daha çok para harcıyoruz 15 k diye diye fal sepetinde saçma sapan bir sürü fal baktırmısım onu yapacagıma bi tane iyi baktırırdım valla
Valla kızlar yalan yok bu mesajı okuduğumda acayıp şüphelenmiştim buna fal baktıran bi insan niye dertlensin ki bu kadar.. şimdi yazılan mesajları okuyunca denizin yazdığını farkettim. Kendi kazancını paylaşıp isyan etmiş aslındakızlar ben şey öğrendim ama 1000 krediye bakanalara 30TL kalıyormuş.. yani aslında 30 tl mi kazanıyorlar? yazık ya çok düşük bence... 500 kredi ye bakanlara 15 tl kalıyor aslında emek veriyorlar normal dışarda baksalar tüm para onlara kalsa iyi de site %70 ini alıyormuş doğru mu
Ve bence bugun deniz hesabıyla devam edebilseydi özel bakıma başlayacaktı kesinValla kızlar yalan yok bu mesajı okuduğumda acayıp şüphelenmiştim buna fal baktıran bi insan niye dertlensin ki bu kadar.. şimdi yazılan mesajları okuyunca denizin yazdığını farkettim. Kendi kazancını paylaşıp isyan etmiş aslında
Aklı varsa Binnaz a söylesin bunuValla kızlar yalan yok bu mesajı okuduğumda acayıp şüphelenmiştim buna fal baktıran bi insan niye dertlensin ki bu kadar.. şimdi yazılan mesajları okuyunca denizin yazdığını farkettim. Kendi kazancını paylaşıp isyan etmiş aslında
doğru bunu ortaya atan biri vardı .. vay beeeeValla kızlar yalan yok bu mesajı okuduğumda acayıp şüphelenmiştim buna fal baktıran bi insan niye dertlensin ki bu kadar.. şimdi yazılan mesajları okuyunca denizin yazdığını farkettim. Kendi kazancını paylaşıp isyan etmiş aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?