Binnaz Abla

Ve bence bugun deniz hesabıyla devam edebilseydi özel bakıma başlayacaktı kesin
Bence zaten buraya kendi ismiyle gelmesinin sebebi bu. Binnazdan ara verip buraya gelip yorum yazmak... biliyordu çünkü insanlar ona mesajlar atacaktı bana özelden bakar mısın diye. Güzel strateji ama kazen hızlı çaktı :)

Valla bugün ben bazı konularda gözümü açtım. Pek alakası olmasa da bazı şeyleri farkettim. Ampul yaktı bende deniz

Düzgünce yazsaydı özelde sukadar bakıcam, isteyen mesaj yazsın filan . Zaten çoğu kişiden talep olucaktı. Neden böyle bisey yaptı ki Gereksiz bir entrika olmuş

Valla arkadaşlar. Benim fallara inancım kayboldu. Şimdi olumsuzluğa kapanacam yani olmayacağına alıştırmaya çalışacam kendimi. En iyisi bu... Artık boşuna beklentiye girmek istemiyorum Şevdar mi Zişan mı Binnaz hepsi boş ... Kesin Fal Sepetinde ki lerde okuyor burasını. Harcadığım paralara üzüldüm.

Ben de çok çekiniyordum ama bişey yaşadım dayanamadım, Facebook’tan dadandım demişti ki seninle barışmaya geliyor. Adam beni instadan sildi. Noldu diye yazdım
Hatırlıyorum bunu ... Kendisi şaşırdı ve düzelecek demişti sanırım ??? Peki hala mi düzelmedi durumunuz ?

camdavul sen Serkancısın,ilgini cekebilir :)

Arkadaşlar, kusura bakmayın eski bir üye olarak size abla tavsiyesi. Ne burada ne özelde kimseye özelinizi anlatmayın. Neredeyse 1 haftadır ilişkilerinizi anlatıyordunuz falcılardan bahsetmek yerine. Topik bdv topiğine dönmüştü. Uyarmayı düşündüm sonra yanlış anlarsınız diye yapmadım. Sadece falcılardan bahsedin. Erkek arkadaşlarınızı, onların attığı mesajları, gün gün neler olduğunu yazmayın lütfen.

Hatırlıyorum bunu ... Kendisi şaşırdı ve düzelecek demişti sanırım ??? Peki hala mi düzelmedi durumunuz ?
Aynen öyle demişti, o dönem görüştüğü bir kız vardı biz ayrıydık. Ben ondan kaynaklı olduğunu düşündüğümü söyledim İnstadan silme şeyinin, tekrar 1-2 kart çekti kendisi ama hayır ondan değil çocuk dengesiz dedi. 4 ay geçti işte Geçen hafta fal attığımda bitmiş bunların görüşmesi, zaten duygusal bişey yoktu aklı sende dedi ama...yorgunum yani bilemiyorum artık :) tükenmişiz :) hislerim alınmış gibi

Bende çıkan fal YEŞİLÇİNGENE , ALEX , YAĞMUR oldu. Olumsuz konuştular öyle olacak zaten. Platonik için baktırdım.

Serkan burayı okuyor zaten eminiz herhalde. Selamlar kendisine bu arada En azından üyelik alıp aramıza sızmıyor

Ya cidden anlatımı çok şeker,konuşması rahatlatıcı,insan kendini çok yakın arkadaşını dinler gibi sıcak bir duygu oluşturuyor.Herşeyede cevap vermeye çalışıyor sevdim bende,bakalım birkaç aya esas önemli konular belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…