Bence zaten buraya kendi ismiyle gelmesinin sebebi bu. Binnazdan ara verip buraya gelip yorum yazmak... biliyordu çünkü insanlar ona mesajlar atacaktı bana özelden bakar mısın diye. Güzel strateji ama kazen hızlı çaktı :)Ve bence bugun deniz hesabıyla devam edebilseydi özel bakıma başlayacaktı kesin
Evetya kızzlar geçende sordm telde fal nası oluyo binnazda onlarmı arıyo
850Li bir numaradan arıyolar , Kabul etmek için tuşlama yapıyorsun . Falcı senin görmüyor bence numaranıya kızzlar geçende sordm telde fal nası oluyo binnazda onlarmı arıyo
Görmüyor görse emin olun bi haltlar olurdu yani.850Li bir numaradan arıyolar , Kabul etmek için tuşlama yapıyorsun . Falcı senin görmüyor bence numaranı
Ben de çok çekiniyordum ama bişey yaşadım dayanamadım, Facebook’tan dadandımZişan ın var hep de açık ama hiç öyle diyemedim ben, çekindim
Hatırlıyorum bunu ... Kendisi şaşırdı ve düzelecek demişti sanırım ??? Peki hala mi düzelmedi durumunuz ?Ben de çok çekiniyordum ama bişey yaşadım dayanamadım, Facebook’tan dadandımdemişti ki seninle barışmaya geliyor. Adam beni instadan sildi. Noldu diye yazdım
Kızlar detaylı Serkan Batu analizi ile karşınızdayım,bu adama 4 fal baktırdım,çıktımı patladımı kafam karışıyordu.Oturup yeniden dinledim,şu anadek patlayanları fazlalıkta,esas konular icin haziran temmuzdan sonra tam belli olur,bu alttakiler dışında kişilerin davranış ve düşünce tarzlarını çok iyi anlatmıştı ve bilmişti,ondan 4 defa baktırmıştım
Patlayanlar-serkan:
Mayıs bitmeden yeni kişiyle ayak üstü yüzyüze konuşma (mart ortası pandemiden beri hiç yüzyüze gelmedik)
Haziranda iletişim daha sık
Mayıs ortası eski sevgiliden adım,bunu sonraki falda haziran yaptı
M harfi geçen,eskiden gelen birinden adım ve benim şaşırmam
Eski sevgilimle 10 nisanda komple koptuk,yaklaşık 2 aydır iletişimsiziz,bunu öngörüp söyleyemedi
Çıkanlar:
5-6 gun icinde eski sevgiliyle kontakt
1 hafta içinde yeni kişinin iletişime geçmesi ve iletişim kuruş biçimi doğruydu
Yeni kişiyle mayısta bir kopuş öngörmüş bunu kavga,tartışma ile kısa süreli ayrılık gibi yorumlamış ama çocuk babasını kaybettiği için kendini kapattı,kopukluk böyle oldu ve halada devam ediyor.
burda dönenlerden sonra güvenim pek kalmadııı telde fala yaaa850Li bir numaradan arıyolar , Kabul etmek için tuşlama yapıyorsun . Falcı senin görmüyor bence numaranı
Aynen öyle demişti, o dönem görüştüğü bir kız vardı biz ayrıydık. Ben ondan kaynaklı olduğunu düşündüğümü söyledim İnstadan silme şeyinin, tekrar 1-2 kart çekti kendisi ama hayır ondan değil çocuk dengesiz dedi. 4 ay geçti işte Geçen hafta fal attığımda bitmiş bunların görüşmesi, zaten duygusal bişey yoktu aklı sende dedi ama...yorgunum yani bilemiyorum artık :) tükenmişiz :) hislerim alınmış gibiHatırlıyorum bunu ... Kendisi şaşırdı ve düzelecek demişti sanırım ??? Peki hala mi düzelmedi durumunuz ?
Serkan burayı okuyor zaten eminiz herhalde. Selamlar kendisine bu aradaAyy evet okudum ya aslında bende de öyle çıkmayan tutmayan zamanlar illa ki var serkan kendi söylüyor tarih veriyorum ama illa bugun olacak değil tahmini diyorserkan dolandırıcı çıksa serkanım yapmaz modundayım o kadar savunuyorum beni serkan sanacaksınız diye ödüm kopuyor valla sadece bağlandım mı tam bağlanıyorum tek sorun bu
YYağmur'un falı olumsuz muydu?
Yağmur bana olumlu konuşmuştuEvet olumsuzdu öyle olacak zaten. Yeni birini söyledi ama Ocakta olacakmış çıkarsa yazarım
Bana da İrem Çerkez öyle oldu olumsuz söylüyor dediler o yüzden gitmiştim. Ama kadının falını iade ettim bi de utanmadanY
Yağmur bana olumlu konuşmuştu
Ya cidden anlatımı çok şeker,konuşması rahatlatıcı,insan kendini çok yakın arkadaşını dinler gibi sıcak bir duygu oluşturuyor.Herşeyede cevap vermeye çalışıyor sevdim bende,bakalım birkaç aya esas önemli konular belli olurAyy evet okudum ya aslında bende de öyle çıkmayan tutmayan zamanlar illa ki var serkan kendi söylüyor tarih veriyorum ama illa bugun olacak değil tahmini diyorserkan dolandırıcı çıksa serkanım yapmaz modundayım o kadar savunuyorum beni serkan sanacaksınız diye ödüm kopuyor valla sadece bağlandım mı tam bağlanıyorum tek sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?