Binnaz Abla

Melisa asya dan bahsederken ben telefonda alıyorum ya bi de telefonda da diyorum hep ona :)

Bende Serkan ın enerjisini beğendim. Sakin ve net konuşuyor. Sesli falının dakikası iyi. Kahvede arada gidebilirim dediğim biri ama vadeleri bekleyeceğim

Ayy evet çok düşünceli bir insan mesela o paraya ben benim gibi bir insanı şahsen çekmem al paranı git derim sayfalarca yazıyorum bazen çünkü onu dostum gibi görüyorum ve hepsini gerçekten özenle okuyor cevap veriyor bu benim için çok önemli ben zaten tarihe takıntılı bi insan değilim çünkü inanmıyorum da sarkar eder belki hiç olmaz ama anlık dediği şeyler lazım oluyır bana ve yetiyor tabi dedikleri olsa asla hayır demem bakalım vadesi var henüz

bu kadarına pes diyorum :/

Bunu yapan tek Deniz değil . Kesin başkaları da yapıyor . Deniz aptallık yaptı ve yakalandı. Böyle aralarımızda bir sürü falcı vardır.
Bu Kübra bilmem ne hesabından ben şüphe etmiştim. Ki normalde de falcılar kazenden izin alıp bazı paylaşımları yapabiliyorlar. Ama ben falcıyım diye belirterek. Ama geçmişte burada neler neler olmuş. Çok önceleri okumuştum ben. Üyelik alıp ifşa olan bi sür falcı olmuş. Burada milletle tartışmaya girmiş, fal ifşa etmeye kadar gitmiş. Hangi siteden hangi yorumcu bilmiyorum ama dengesiz çok

nası yani fal ifşa etmek :Oo

Kahvesi daha pahalı olduğu için yazmıştır

nası yani fal ifşa etmek :Oo
Evet evli biriyle ilgili fal atıyordun ama falan yazmış birine. Sonra şikayet etmişler tabi. Gerisi yok. İfşa edilen olsam ben yönetimden bilgilerni alıp her yere şikayet ederdim ne olursa olsun güven verip insanların parasını almak kolay. Yaptıkları bir iş/meslek. Hepimizin işi var hepimiz sorun yaşıyoruz, en ufak bir şey de çirkefleşmek profesyonellik dışı ve başarısızlık emaresi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…