Yalnız faldaki yazım dili, imla kurallarına uygunluk ile bu mesaj taban tabana zıt. Başarılı bir dolandırıcı arkadaşımız, izlerini güzel gizlemişbu kadarına pes diyorum :/
Aynen aynen dedi hera (YouTube deste seç açılımı izlerken)Bırakıp vadeyi bekleyelim bence dedi Merve (kahvesini ydumlamış fal resmi çekerken) ,
Ahahhahahahahaahha yaaa keyfim yoktu güldümAynen aynen dedi hera (YouTube deste seç açılımı izlerken)
Deste seç olayı da derin çukur. Bi deste de barışma diğerinde yeni biri falan çıkıyor. Kafa allak bullakAhahhahahahahaahha yaaa keyfim yoktu güldümbiliyosunuz ki kararlarımızın her zaman arkasında olan bireyleriz
İnanın en doğrusu bu. Benim çok fena fal krizim tutmuştu, fal cafeye gidip çözdüm olayı. Herhalde bir ay kimseye fal atmam. Kartlarımı da boşalttım. Fal Cafe de ayda yılda bir tercih edilebilir.Çoğumuz istanbulluyuz sanırım . Buluşma ayarlayıp cafeler de baktıralım
Onlar da boş. İşte onlardan bu gereksiz işlere bulaştım. Anlığı bildi birebir ama vadesi çoktan patladı. Hepsi boşÇoğumuz istanbulluyuz sanırım . Buluşma ayarlayıp cafeler de baktıralım
Su korona biraz geçsin ben de gidicemİnanın en doğrusu bu. Benim çok fena fal krizim tutmuştu, fal cafeye gidip çözdüm olayı. Herhalde bir ay kimseye fal atmam. Kartlarımı da boşalttım. Fal Cafe de ayda yılda bir tercih edilebilir.
Ben de YouTube yüzünden bulaştım ilk. Evet bağımlılık hikayelerini alalım?Onlar da boş. İşte onlardan bu gereksiz işlere bulaştım. Anlığı bildi birebir ama vadesi çoktan patladı. Hepsi boş
En iyisi hiç baktırmamak tabii ama Onlinedan iyidir en azından.Onlar da boş. İşte onlardan bu gereksiz işlere bulaştım. Anlığı bildi birebir ama vadesi çoktan patladı. Hepsi boş
Onlar da boş. İşte onlardan bu gereksiz işlere bulaştım. Anlığı bildi birebir ama vadesi çoktan patladı. Hepsi boş
Sınav senemdeydim, binnazda o zamanlar ilk fal hediyeydi. Böyle bulaştım.Ben de YouTube yüzünden bulaştım ilk. Evet bağımlılık hikayelerini alalım?
Çoğumuz istanbulluyuz sanırım . Buluşma ayarlayıp cafeler de baktıralım
Ayyy ben de izmirdeyim ya( ben çanakkaledeyiiim bensiz buluşşmayınn
binnazda çıkıo hala profiliYa denizin yaptıgı doğru değil asla ama ben bunu özelden bakabilmek için yaptığını düşünüyorum hami burdan tek tek araştırıp ona göre fal baktığına inanmıyorum
Seneler önce bir cafede öylesine fal baktırdım. Kadın bana o zamanki sevgilim için siz 3 ağustostan itibaren hiç görüşmeyeceksiniz dedi. Ben de güldüm geçtim çünkü hani iki vade denir bir ay içinde denir ama hiç böyle gün vereni duymadım diye. 2 ağustosta terk edildimzaten bence geleceği bilemezler ya. Denilen gibi sayısal oynarlardı kahin olsalardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?