Binnaz Abla

Ya denizin yaptıgı doğru değil asla ama ben bunu özelden bakabilmek için yaptığını düşünüyorum hami burdan tek tek araştırıp ona göre fal baktığına inanmıyorum
Ya ben yazmıştım nisan ayında koptuk diye hatta tam tarih vermistim. Şimdi hatırlamıyorum ama iki üç kişi daha aynı tarih demişti hatta retro falan mı vardı demiştik. Özelden müşteri kovalaması değil aptal yerine koyması beni sinir eden şey. Etik değil bir kere. Mayıs ayında konuşmanız olmuş demiş onu da buraya yazmıştım. Bu iki şeyi bilmesine çok şaşırmıştım zaten.

Ben de YouTube yüzünden bulaştım ilk. Evet bağımlılık hikayelerini alalım?
Bende boşanırken tellwe ile ilk bulaştım hatta ilk falımı gaiptensesler diye birine atmıştım.Sonra uzun süre tellwede baktırdım,ardından diğer siteleri öğrenip onlarada bulaştım

Ben de bildiği şeyler vardı açıkcası tamam boş biri değil ama b3n zaten samimi bulmamıştım pek

Binnaza yazan cevap alan var mı ona göre yazayım ben de ne diyeceğimi bilemedim

Yazmadığım şeyi bildi dedim 4 gün önce küçük bir olumlu gelişme olmuştu. Şimdi hatırladım Beril için yazmıştım . Beril Karşı tarafın bana karşı hisleri var dedi bugün bunun küçük işaretini gördüm Onu okumuş demek.
Olan bize oldu. Yazık .

Şimdi Duygu Auradan şüpheleniyorum. O da inanılmaz detayları bildi

Burda yakaladım sıradayım vs deniliyordu.Sen sırada beklerken girip burda senin attığın msg lara bakarak bilgi alabilir

Bende boşanırken tellwe ile ilk bulaştım hatta ilk falımı gaiptensesler diye birine atmıştım.Sonra uzun süre tellwede baktırdım,ardından diğer siteleri öğrenip onlarada bulaştım
Sanırım bi ilişkide bulaşınca o öyle gidiyor. İnsan her ilişkisinde illa gidiyor galiba

Kızlar test etmeye var mısınız :) bir olup komple Haziran boyunca hiç kimseye atmayalım :)
Ben zaten kapattım fal defterini artık hiçkimseye baktırmam da, birlikte deneyelim mi, enerji temizleyince neler oluyormuş görelim :)

[/QUOTE]
Ben de YouTube yüzünden bulaştım ilk. Evet bağımlılık hikayelerini alalım?
bu kış oluyor bu. Yeni uyanmışım, yatakta instagram sörfü yaparken telefon elimden kaydı yanıma düştü. Bi baktım binnaz abla diye bir uygulama açılmış. Sanırım reklamdı ve telefon düşerken oraya basmışım.. tabi çekti ilgimi bu neymiş diye baktım.. Kafada da hazır bir ton soru işareti hayatımda hiç fal baktırmamışım o zamana kadar bide vaaov dedim, nasıl online yapabilirler bunu? İlk kez 30tl yani 300krediyle uygun fiyatlardan birisine baktırdım. Sonra öbürü ne der, bunun puanı yüksekmiş, şunun adı var vs diye diye..

İnstagram sudemKefal muhakkak göz atın

Sen burada ki üyelere neden geri zekalı muamelesi yapıyorsun ki ? 10 mesajının 7 tanesinde sudemKefal mutlaka göz atın diyorsun. Buradakiler 1 de anlamıyor mu ? yoksa bu anlamsız ısrar niye ?

Ki normalde de falcılar kazenden izin alıp bazı paylaşımları yapabiliyorlar. Ama ben falcıyım diye belirterek.

Asla falcıların üye olmasına ve yazmasına izin vermiyoruz ama bir falcı bana iletişimden ulaşıp diyor ki bana orada şunlar söylendi cevap hakkım var bunu paylaşmak istiyorum. Bende bunu üye olarak değil cevap hakkınızı bize yollayın biz sizin adınıza paylaşalım diyoruz. Olay budur ve düzeltmeyi de yapayım. Sizin bu mesajınızdan sonra bize üyelik bize üyelik diye gelirler aman diyeyim yok öyle bir şey.

( ben çanakkaledeyiiim bensiz buluşşmayınn

Ayyy ben de izmirdeyim ya

Asosta'yız ikinizin tam ortası rahat olun fallar bende ...

Bir falcı geçen gelip bir paylaşım yapmıştı da o zaman onu da bildirelim size bakayım ben geçmişe bulabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…