- 25 Nisan 2020
- 322
- 515
- 23
- 33
Ya ben yazmıştım nisan ayında koptuk diye hatta tam tarih vermistim. Şimdi hatırlamıyorum ama iki üç kişi daha aynı tarih demişti hatta retro falan mı vardı demiştik. Özelden müşteri kovalaması değil aptal yerine koyması beni sinir eden şey. Etik değil bir kere. Mayıs ayında konuşmanız olmuş demiş onu da buraya yazmıştım. Bu iki şeyi bilmesine çok şaşırmıştım zaten.Ya denizin yaptıgı doğru değil asla ama ben bunu özelden bakabilmek için yaptığını düşünüyorum hami burdan tek tek araştırıp ona göre fal baktığına inanmıyorum
Bende boşanırken tellwe ile ilk bulaştım hatta ilk falımı gaiptensesler diye birine atmıştım.Sonra uzun süre tellwede baktırdım,ardından diğer siteleri öğrenip onlarada bulaştımBen de YouTube yüzünden bulaştım ilk. Evet bağımlılık hikayelerini alalım?
Ben de bildiği şeyler vardı açıkcası tamam boş biri değil ama b3n zaten samimi bulmamıştım pekYa ben yazmıştım nisan ayında koptuk diye hatta tam tarih vermistim. Şimdi hatırlamıyorum ama iki üç kişi daha aynı tarih demişti hatta retro falan mı vardı demiştik. Özelden müşteri kovalaması değil aptal yerine koyması beni sinir eden şey. Etik değil bir kere. Mayıs ayında konuşmanız olmuş demiş onu da buraya yazmıştım. Bu iki şeyi bilmesine çok şaşırmıştım zaten.
Yazmadığım şeyi bildi dedim 4 gün önce küçük bir olumlu gelişme olmuştu. Şimdi hatırladım Beril için yazmıştım . Beril Karşı tarafın bana karşı hisleri var dedi bugün bunun küçük işaretini gördümYa ben yazmıştım nisan ayında koptuk diye hatta tam tarih vermistim. Şimdi hatırlamıyorum ama iki üç kişi daha aynı tarih demişti hatta retro falan mı vardı demiştik. Özelden müşteri kovalaması değil aptal yerine koyması beni sinir eden şey. Etik değil bir kere. Mayıs ayında konuşmanız olmuş demiş onu da buraya yazmıştım. Bu iki şeyi bilmesine çok şaşırmıştım zaten.
Burda yakaladım sıradayım vs deniliyordu.Sen sırada beklerken girip burda senin attığın msg lara bakarak bilgi alabilirBen bu Deniz olayını asla anlamadım. Buraya yazsak da bir sürü kişi baktırıyor. Bu kadar yazıyı okuyup nasıl kim olduğumuzu anlayacak? Ayrıca bana aşırı doğru tespitler yapmıştı. Üzüldüm
Sanırım bi ilişkide bulaşınca o öyle gidiyor. İnsan her ilişkisinde illa gidiyor galibaBende boşanırken tellwe ile ilk bulaştım hatta ilk falımı gaiptensesler diye birine atmıştım.Sonra uzun süre tellwede baktırdım,ardından diğer siteleri öğrenip onlarada bulaştım
Evet ben bu fal işine bulaştığımdan beri hiçbir ilişkim iyi gitmedi,sanki bir uğursuzluk çöküyor insanın başınaSanırım bi ilişkide bulaşınca o öyle gidiyor. İnsan her ilişkisinde illa gidiyor galiba
Ya böyle yaZınca sen bi an bende bi düşündümEvet ben bu fal işine bulaştığımdan beri hiçbir ilişkim iyi gitmedi,sanki bir uğursuzluk çöküyor insanın başına
bu kış oluyor bu. Yeni uyanmışım, yatakta instagram sörfü yaparken telefon elimden kaydı yanıma düştü. Bi baktım binnaz abla diye bir uygulama açılmış. Sanırım reklamdı ve telefon düşerken oraya basmışım.. tabi çekti ilgimi bu neymiş diye baktım.. Kafada da hazır bir ton soru işaretiBen de YouTube yüzünden bulaştım ilk. Evet bağımlılık hikayelerini alalım?
Bunu ben de düşündüm. Bende de aynı şekilde oldu.Bence karşı taraftan bilgi aldığımız için akış bozuluyor..ben istemezdim mesela benim ne düşündüğümü öğrenmesini...Ya böyle yaZınca sen bi an bende bi düşündüm
İnstagram sudemKefal muhakkak göz atın
Ki normalde de falcılar kazenden izin alıp bazı paylaşımları yapabiliyorlar. Ama ben falcıyım diye belirterek.
( ben çanakkaledeyiiim bensiz buluşşmayınn
Ayyy ben de izmirdeyim ya
Bir falcı geçen gelip bir paylaşım yapmıştı da o zaman onu da bildirelim sizeAsla falcıların üye olmasına ve yazmasına izin vermiyoruz ama bir falcı bana iletişimden ulaşıp diyor ki bana orada şunlar söylendi cevap hakkım var bunu paylaşmak istiyorum. Bende bunu üye olarak değil cevap hakkınızı bize yollayın biz sizin adınıza paylaşalım diyoruz. Olay budur ve düzeltmeyi de yapayım. Sizin bu mesajınızdan sonra bize üyelik bize üyelik diye gelirler aman diyeyim yok öyle bir şey.
Asosta'yız ikinizin tam ortası rahat olun fallar bende ...
Bir falcı geçen gelip bir paylaşım yapmıştı da o zaman onu da bildirelim sizebakayım ben geçmişe bulabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?