Binnaz Abla

çok teşekkürler tatlım yaa..çok sevindim..ben bilmiyordum bir blogu olduğunu..

rica ederim ne demek.çok cana yakın normalde finansçı zaten.ben bir kaç kere konuştum.tarot konusunda çok uzman şu an da dünya da geçerli olan sertifikasını alacakmış cnm

Merhaba kızlar yiğit bir türlü cebini açmıyor bende bakırköyde fincan cafe de fatma diye bi kadıına tarot baktırdım. Geçmişle şimdiyi bildi.Bir kaç güne kalmaz seni arıycak demişti bugün aradı konuştuk darısı diğer söylediği şeylere inşallah onlar da çıkar da online fallardan kurtulurum artık haleh ve ayçanın verdiği zamanlar şubat mart onların patlayıp patlamayacağı o zaman belli olacak. Binnazdaki firuze nasıl burda söyleyenler vardı katina için baktıranlar varsa yazabilir mi?

Merhaba kizlar.
uzun bi süredir Bu Forumu takip ediyorum. Fal serüvenim bundan tam 8ay önce basladi:)
Baslamadan önce ara ara buraya girip yorumlari okuyordum. Sonra anladimki aslinda fal birazda enerji isi ve kisisel.
Twitterda falsepeti soru yarismasi vardi ve yarismayi kazanmistim kahve kredini kazandim ilk fal maceram öyle basladi.
Nasil kendimi kaybetmisim abartmisim simdi anliyorum. okadar paralar harcamisimki tü bana.
falsepetinde hemen hemen bircok Yorumcuya baktirmisim. Onlara verdigim parayla ne Ayakkabilar parfümler alirdim.
Belki yardimci olurum diyerek size kimlere baktirdigimi nasil buldugumu yazmak istiyorum.

falsepeti:
Taha Turan: Cok Cok Cok iyi diyemem ama bana göre falsepetinde olan bazi Yorumculara bakarak iyi.
nokta atislari evet vardi arkadasimda baktirdi ondada detay vermememize ragmen bircok seyi bildi.
Cizgisini hicbirzaman bozmadi. Gelecek ile ilgili söylediklerine daha var zaman olarak.

Ada Yildiz: Kahve baktirmistim ve hic begenmedim yorumlara bakiyorum sasiriyorum sorun bendemi diye?
baska biri seni daha cok mutlu edebilir gözünü ac demekten baska bisey demedi laflari geveleyip durdu.

Melek Öz: Hem tarot hem Kahve baktirdim bence melek Tarotda cok basarili dedikleri ciktimi diye sorarsaniz
cikti..

Ilkay Gür: Hem Tarot hem Kahve baktirdim ben seviyorum o kadini iyi günündeyse süper bakiyor.

Baris Can Yüksel : Bu adam bi sahane.. Hickimsenin bilmedigi sir gibi sakladigim icimde sakladigim birseyi
korkma endiselenme diye aciga cikardi sok oldum. Kisilik analizleri süper!

Samira Günal: ben bu kadini ilk basta yabanci sanmistim türkcersi hic anlasilmiyordu garip gelmisti fali cok karisikti
soru-cevap bölümünde acikladi fena degildi.

Didem Öztürk: Yorumunda bircok ksiyie söyle basliyor : kartlari secerken yogunlasamadigin icin ben kendim cekiyorum
Oysa tarot öyle biseydirki 7 kart cekiyorsun 6tanesini yanlis ceksen bile o 1tanesi bile herseyi alt üst
edebilir. Olumsuz konustu sonra birden olumlu oldu soru cevap bölümünde iste pembe tablo

Sezen Boztepe: ben bu kadinin falindan hicbirsey anlamadim. hikaye dinlemek icin para vermisim.

Nesibe Tekbaser: Ani durumlari cok iyi analiz ediyor dediklerini yasadim diger söylediklerine daha zaman var

Hale Yildirim: Fena degil

defne babür: Cok tuhaftirki bu kadin ne derse onu yasiyorum kahvede vazgecilmezim aralarinda.

Asrin Arikan: yorumlari aklimda bile degil artik nokta atislari yok yorumlarindan sonra vaybe dedirtecek biseyde yoktu

Aybüke Kocarslan: Cok uzun bir fal yazmis ama cok kararsiz kaldim bu kadinda baktirirmiyim tekrar ne evet ne hayir

Melih Gün: Tarot baktirdim ve kahve tarotda biseyi bildi ama gerisi fos

Yorumcu zeus: Fena degildi kötü diyemem

yagmur Sothis: aklimda degil suan

falalemde ise Rezzan ve Estere baktirdim..

rezzani nedense ben hep Ilkay güre benzetiyorum :) Rezzan ablayla enerjim cok uyustu.
Estere kahve baktirmistim bu hafta bitmeden aricak dedi ve tamda pazar günü aradi bunun üstüne bi fal daha attim
o fali hic cikmadi :/

bazilarina verdigim paralara yazik etmisim ya ahh ahhhhh..

Amacima ulastimmi? hayir

Mert cok merak ediyorum cok öven olmus ona baktirmayi cok istiyorum nedense..
Yada varmi aranizda suna baktir bu gercekten cok iyi diyebileceginiz biri? Maalesef almanyada yasadigim icin online fal baktirabiliyorum

Merhaba kizlar.

Mert cok merak ediyorum cok öven olmus ona baktirmayi cok istiyorum nedense..
Yada varmi aranizda suna baktir bu gercekten cok iyi diyebileceginiz biri? Maalesef almanyada yasadigim icin online fal baktirabiliyorum

Vallahi yurtdisinda yasamanin gozu ciksin, ben de online a sardim.

Falalem Beste, Beren , Ecren ve Nalan ablayi tavsiye ederim. Digerleri de iyi olabilir ama ben bunlari begendim.

tam yakinimdan birini buldum derken oda ucup gitti elimden :))) online bagimlilik yapiyor ya
cok fena kaptirmisim kendimi. Birde bu fal olmasaydi herhalde iliskimi bitirmistim fal baktira baktira baska pencereden bakmaya basladim.
iyimi yapiyorum kötümü bilemedim:)
Falalem tam alisamadigim icin oraya daha saramadim:)
Merte baktirdinmi sen canim?

Mert e burda herkes baktirdi sekerim, bir ara sayfalarca Mert furyasi uzadi gitti, burda cok konusulmus tartisilmis birisidir Mert...baktirmadan gecme derim.Tutturdugu insanlar var, guzel bakiyor.

Bana soyledigi saglikla,parayla ilgili cercop seyler cikti.

sürekli cevrimici olmuyor galiba o ya . bi türlü yakalayamiyorum. cok tesekkür ederim herkeze baktirdim onada baktiralim bakalim:)
gitsin paraciklar :)

barış can yücel iyi mi gerçekten ? yorumlarınız neler dedikleri çıkıyor mu?

barış can yücel iyi mi gerçekten ? yorumlarınız neler dedikleri çıkıyor mu?

Bence çoğundan iyi.Daha üç hafta falan oldu baktırdığım geleceği bilemem ama genel falı çoğundan iyiydi bende.

Az önce baktırdım.Bana verdiği en yakın tarih Mart ın ilk iki haftası.O tarihi görmem gerek net değerlendirme için.Cünkü artık falları geçmiş ve şimdiye göre değerlendirmiyorum.Çok kibar çok tatlı bi insan yiğit.Her soruya cevap veriyo.Çekinmeden herşeyi sorabildim.Dedikleri çıkarsa gider evinde de baktırırım.Sesini duyunca güvenim arttı.Bi el yeteneğimin olduğunu bilmeside ilginçti.50 tl lik bi fal olduğu için baktırın yada baktırmayın demem tamamen sizlere kalmış.Fal işi ne kadar değişkendir hepimiz şahidiz buna.Burda deneyin derim baktırırda pişmanlıkla paylaşırsanız bu bana üzüntü olur.O yüzden en nötr şekilde yorumumu yazmaya çalıştım.

puff ama yazılı bakıyomuş yaa ben yazılı fallardan pek hoşlanmıyorum peki defne babüre baktırdınız mı??

Evet işte yazılı olmasına rağmen iyi ya.Defne sesli yorum ama Barış ile kıyasladığımda geride kalır.

Son düzenleme:
azize Rukiye ye baktırtım kız ermeniymiş ateş falı baktırdım 1 ay önce gelecekle ilgili kısa vadede herseyi bildi.kendisine bakırköyde bi cafede ulaştım tarotta cok farklı bir tarzı var soklardayım..telefonu 535 716 5228 yeni hat alıcaktı değişmediyse bundan ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…