Binnaz Abla

Kazen

kızlar binnazda kredi satın aldıkça ek bonuskredi eklenmeye baslamıs glba hesaba
Normalde her ay sonu yüklüyorlar diye biliyorum , ben siteye girince bu kullanıcı hediye kredilerini almıştır yazısı cıktı. 100 kredi verdiler sadece Mayıs ayı için yaa..

Kızlar binnazdan iade alan var mı? Cevap verdiler mi?
Canım hiç sanmıyorum iade vereceklerini,son 2 yıldır resmen yamyam gibiler..Nasıl bir açgözlülükse anlamadım hayatımda bunlar kadar itici,kendini bir şey sanan site gormedim..ben altın üyeydim iki aydır önce bronz şimdide klasiğe düştüm,çok mutluyum :) paramı bu zihniyete kaptırmayacağım kararlıyım

Ya bu çok farklı bir durum ama yazdım desteğe, iade yapamazlarmis.. ya kadın bizi aptal yerine koydu aferdesiniz kaç tane fal baktırdım çoğu yakınından bile geçmedi iade istemem kolay kolay. Kadının işgüzarlığı beni sinir etti.

ben gümüş üyeydim bu ay bronz kredisi aldım

Bende baktırmam bi olay yaşadım ve artık vazgeçiyorum. Bunu içten söylüyorum ilk kez. 2 ayda bi falan canım isterse giderim artık. Ya da başkası çıkarsa karşıma onla ilgili merak ettiğim bir şey olursa falan filan. İçimden gelmiyor hiçbi şey hiçbi şeye de inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…