Ben siz izin verdiniz sandımlütfen bekliyorum ...
Merhabalar, öncelikle amacım reklam falan değil bunu bilmenizi isterim, ki zaten site ismini de rumuzumu da paylaşmayacağım.Ben popüler bir fal uygulamasında falcılık yapmaktayım. Sizlere bu konu ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere bu platformlarda kimse medyum ya da kahin değil ; deneme amacıyla atayım, olmayan biri için baktırayım, aslında doğrusunu bildiğim şeyleri sorayım gibisinden şeyler hoş değil. Bu tarz şeyler bizleri yanıltabiliyor, ve aslında bazen neyin ne olduğunu hissetsek de sizler gibi olgun hanımefendilere bu tarz şeyleri yakıştıramadığımızdan, "yok sen yalan söylüyorsun, aslında durum anlattığın gibi değil de şöyle şöyle." diyemiyoruz.
Bir de uygulama üzerinden bizlere 5 puan verip övgüler yağdırıp da burada karalamanız da insanları yanıltıyor. Asıl fikriniz ne ise, bunu her mecrada aynı şekilde ifade etmelisiniz. Olumsuz duyulunca 1 verilmesi de ayrıca bizi üzen bir olay.
Tabii ki herkes böyle değil, objektif bir biçimde değerlendirme yapan ve art niyet olmaksızın fal gönderenleri tenzih ederim.
Bir de üst üste çok fazla fal baktırmanız bazen sizleri olumsuz etkileyebilir. Bunu da belirtmek istedim.
Demem odur ki, buradaki ve de sitedeki yorumlara çok da aldırış etmeyin. Sizi enerjisel olarak kim çekiyorsa, ona göndermeniz daha iyi olacaktır.
Herkese sağlıklı günler dilerim.
ben katılıyorummmm sanaKızlar test etmeye var mısınız :) bir olup komple Haziran boyunca hiç kimseye atmayalım :)
Ben zaten kapattım fal defterini artık hiçkimseye baktırmam da, birlikte deneyelim mi, enerji temizleyince neler oluyormuş görelim :)
Ben Haziran boyunca atmayacağım zaten bende katılıyorum. Haziran sonu şu Merkür kedisine miben katılıyorummmm sana
Deniz Sonay için mi genel miKızlar binnazdan iade alan var mı? Cevap verdiler mi?
Deniz Sonay içinDeniz Sonay için mi genel mi
Normalde her ay sonu yüklüyorlar diye biliyorum , ben siteye girince bu kullanıcı hediye kredilerini almıştır yazısı cıktı. 100 kredi verdiler sadece Mayıs ayı için yaa..kızlar binnazda kredi satın aldıkça ek bonuskredi eklenmeye baslamıs glba hesaba
Canım hiç sanmıyorum iade vereceklerini,son 2 yıldır resmen yamyam gibiler..Nasıl bir açgözlülükse anlamadımKızlar binnazdan iade alan var mı? Cevap verdiler mi?
Ya bu çok farklı bir durum ama yazdım desteğe, iade yapamazlarmis.. ya kadın bizi aptal yerine koydu aferdesiniz kaç tane fal baktırdım çoğu yakınından bile geçmedi iade istemem kolay kolay. Kadının işgüzarlığı beni sinir etti.Canım hiç sanmıyorum iade vereceklerini,son 2 yıldır resmen yamyam gibiler..Nasıl bir açgözlülükse anlamadımhayatımda bunlar kadar itici,kendini bir şey sanan site gormedim..ben altın üyeydim iki aydır önce bronz şimdide klasiğe düştüm,çok mutluyum :) paramı bu zihniyete kaptırmayacağım kararlıyım
ben gümüş üyeydim bu ay bronz kredisi aldımCanım hiç sanmıyorum iade vereceklerini,son 2 yıldır resmen yamyam gibiler..Nasıl bir açgözlülükse anlamadımhayatımda bunlar kadar itici,kendini bir şey sanan site gormedim..ben altın üyeydim iki aydır önce bronz şimdide klasiğe düştüm,çok mutluyum :) paramı bu zihniyete kaptırmayacağım kararlıyım
Bende . En doğru kararBu bana ders olsun zaten fal defterini sonsuza kadar kapatıyorum. İki aydır ödediğim paralarla keşke hayır yapsaydım. O kişiye de değmez zaten fal baktırmak falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?