Binnaz Abla

Ya ben hala bu Deniz Sonay olayına inanamıyorum. Ben hiç detay vermemiştim ve bilmişti birçok şeyi. Gerçekten enayi miyiz ya.. benim o aptal cocuk yüzünden 3binim filan gitmiştir bu olaylara. Onun yerine spor ayakkabısı alırdım ben de cok net olarak bırakıyorum. Krizim tutarsa dalgasına atarım. Zaten hepsi barısacaksınız dedi ve ben hiç istemiyorum. Hepsi pembeci yalancı. Biz de saflığımızla kalırız. İyi olan gerçekten telefonda bakan Elifti. O kadın baskaydı. Pahalı ama en azından tek ona baktırılabilir.

Ya işte benim de karsıma yeni biri çıktı. Sordum 2 kişiye. Olmayacak dediler. Modumu düşürüyorlar gerçekten. Hiç baktırmayıp akışta yaşamak en iyis sanırım

Baktirdigin adama degmeyecegine mi karar verdin yasadigin gelismeyle yoksa guvendigin isimlerden biriyle ilgili suphelendigin bir durum mu oldu? Yuvarlak hatlariyla soylesene merak ettim.

Ya işte benim de karsıma yeni biri çıktı. Sordum 2 kişiye. Olmayacak dediler. Modumu düşürüyorlar gerçekten. Hiç baktırmayıp akışta yaşamak en iyis sanırım
Modunu düşürecek birşey yok burda. Olacak dedikleri kişiyle oldumu ki olmayacak dedikleri için üzüleceksin? Kendimi şartlandırma, nötr ilerle ve bak neler olacağını. Kızlar olumsuzu duyunca hemen korkmayın. Olumsuz bile olsa belki yaşamanız gereken, edinmeniz gereken bir tecrübe vardır. En çok olumsuz tecrübelerden olgunlaşmıyor muyuz?
Ya da şöyle düşünün. Evlilik yapacaksınız ama biri geliyor size net olarak diyecek ki, 17 yıl sonra boşanacaksınız. Ama sizin 17 yıl belki çok güzel bi evlilik ve 2 çoçuğunuz olacak. Sonunda boşanma var diye vazmı geçersiniz evlenmekten?
bazen ne olacağını Bilmememiz daha iyi oluyor. Bırakalım hayat bize istediği gibi gelsin :)

Evet cok haklısın, ben de sonra hep kendimi telkin ettim. Sanki dedikleri ne oldu ki çıktı dedim. Hiçkimse geleceği bilemiyor ya, kader öyle dümdüz bir yol değil sonuçta. Değiştirecek birçok etken var.

Bir yerden burdan yazmışsın. Ben şimdi analiz ettim. Kadın Duygu Aura ve Berilin tespitlerini kopya yapıştırmış. Burdan paylaşmıştım. Bildiği berşey yok yani. Bu iyi bir ders ve tokat oldu

Evet cok haklısın, ben de sonra hep kendimi telkin ettim. Sanki dedikleri ne oldu ki çıktı dedim. Hiçkimse geleceği bilemiyor ya, kader öyle dümdüz bir yol değil sonuçta. Değiştirecek birçok etken var.
Palavra dinliyoruz çoğu falcıdan başka bir şey değil

Ben açıkcası Duygu Auradan şüphelenmeye başladım. O da bire bir sene ve ayları tam net tutturmuştu hiç bilgi vermedim .

Ben açıkcası Duygu Auradan şüphelenmeye başladım. O da bire bir sene ve ayları tam net tutturmuştu hiç bilgi vermedim .
Valla bu kadar net bildiyse vardır bir şey. Çünkü o kadın için hiçbir şey bilemedi diyen de var. Hani bu derece hisleri kuvvetli değildir diye düşünüyorum.

Valla bu kadar net bildiyse vardır bir şey. Çünkü o kadın için hiçbir şey bilemedi diyen de var. Hani bu derece hisleri kuvvetli değildir diye düşünüyorum.
Su falı attım. Hepsini bildi . Şubat ayında böyle oldu. 2018 beri bekliyorsun. Şubatta ki konuşma böyle oldu. Yani inanılmaz . Bunu soru kısmında diğer falcılara yazdım ordan mı okumuş yada o da aramızda ... Yada gerçekten iyi hisli , onu sanmıyorum ama

Ben baktirmistim kendisine asla net tarih falan vermemişti bana. Çünkü o zaman buraya kayıtlı değildim zaten. Yani olabilir artık hiç güvenim kalmadı. Geri kalanin da vadesi patladı olumlu olsun olumsuz olsun kimsenin dediği çıkmadı bana. Ne adam pişman oldu ne de olacak gibi duruyor. Adamın kendisi başlı başına hata zaten. Olumsuz diyenler yeni biri olacak dedi o da yok hiçbiri yok yani kizlar. Cogusu aşkından ölüyor çok pişman dedi.. fiyasko. Üyeliklerimi sonlandiricam da kredilerim var onları geri kartıma yüklerler mi acaba?

Şevdar Zişan Beril sizde patladı mı ? Geri yükleyeceklerini hiç sanmıyorum

Şevdar Zişan Beril sizde patladı mı ? Geri yükleyeceklerini hiç sanmıyorum
Beril patladı tabi adam çok pismandi özür dileyecekti ama ben olmaz diyecektim hani acaba zerre kadar pişmanlık yok. Şevdar i Zişan i denemedim denemeyi de düşünmüyorum artık. Ya haram zıkkım olsun o zaman. Kendimi aşırı salak hissediyorum. İyice de enerjim düştü fal baktirdikca ,sinirlerim bozuldu ay yazık kendime

Bi de o var. En iyisi bekar takılmak. Modumuz ilişkisi yok olacak en güzeli
2017de sevgilimle ayrıldık onun yüzünden çok fal baktırmıştım. Sonra vazgeçtim ondan 2 sene bekar takıldım hiç fal baktırmadım sonra birinden hoşlanınca tekrar başladım bu zıkkıma. Dediğin gibi bekar takılmak lazım ya da düzgün birileriyle takılmak lazım yanlış adamlar yüzünden baktırıyoruz zaten hep

Kızlar beril bana yeni biri için vadeyi Eylül demişti buraya yazmışım onu da okumuş çünku deniz de Eylül dedi bana ben de iki falcı Eylül diyor ya Eylül u bekleme kararı almıştım.. beril bana demiş ki eski sevgilin çok pişman olup geri dönecek deneyeceksiniz beş hafta demis. Beş hafta doldu. Adam geçenlerde mecburiyetten ulaştı bana ortak bir tanidigimizla alakalı inanın ki ne pişmanlığı ne üzüntüsü hiçbiri yok.

Ben de ne zaman buraya sIk takilmaya baslasam ve burada keyifli zaman gecirdigimi dusunsem boyle buna benzer bir durum oluyor ve sonra aylarca girmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…