Binnaz Abla

5 hafta sonra iletişim oldu işte .

Ben de son kez kariyer için Yeşilçingeneye gittim arkadaşlar ve fal kitabımı kapatıyorum. Çingenenin olumsuz aşk falı bana çıktı. Kariyer için çok olumlu konuştu. Kariyer anlamda zaten başarılıyım ama aşkta Bide bunu yazdı paylaşmak istedim :

merhabalar canım hoş geldin . bana kızabilirsin bunu anlayabilirim çünkü genelde insanlar büyük umutlar besleyerek hislerine sarılıyor. Ben olumsuzlukları da çekinmeden söylediğim için daha ileriye gidip insanlar benden nefret bile edebiliyor ,o yüzden kızmış olmanı anlayış ile karşılıyorum . Ama insanlara hep şunu söylüyorum , her ne kadar bunun samimi olduğuna ikna olmasalar da ; ben insan hayatına, duygularına ,kalbine çok fazla kıymet veren bir insanım. Çok hassasımdır , kimsenin üzülmesine, üzüleceği şeyler yaşamasına gönlüm razı olmuyor asla . Dolayısıyla elimden geldiği kadarıyla bana gelindiği vakit acımasız da olsa bütün gerçekleri söylemeye çalışıyorum . Bu kalpsiz olduğum için değil ya da sizi üzüp ağlatmaktan keyif aldığım için değil , canavar değilim neticede , keyfim olsun diye de olumsuzlukları söylemiyorum. eninde sonunda karşılaşacağınız acı durumlardan sizi başta uyarıp koruyabilmek adına olumsuzlukları söylüyorum eğer gösteriliyor ise. Bunun kıymetini bilip beni takdir eden insanlar da oluyor, olmuyor değil ancak genel olarak insanlar bana kızıyor. O yüzden kızdığın için sana gücenmiş değilim ama lütfen niyetimin kötü olmadığını, maksadımın seni ve daha nicelerini korumak olduğunu bilerek değerlendir beni. senin mutsuz olmam bana asla bir şey kazandırmaz, aksine beni üzer . Hatta senin bu itirafını duyduktan sonra mesela ben birkaç gün uyku uyuyamam çünkü kimsenin üzülmesine gönlüm dayanmazken üzüntüye sebep olmak benim için gerçekten hırpalayıcı oluyor. lütfen kusura bakma canım ben de diğer falcılar gibi olumlu şeyler görüp, söylemeyi isterdim, seni mutlu etmeyi isterdim ama maalesef ne gösteriliyorsa onu söylemekten öteye gidemiyor gönlüm , aksi türlüsüne vicdanım el veremiyor , daha büyük mutsuzluklara sebep olmamak adından bugün mutsuz etmeyi maalesef her daim tercih ediyorum. Ama hepte dedim ; ortada eğer bir olumsuzluk var ise ? Ve ben bunu görüp söylüyor isem ? Mutlu olmanız adına her daim yanılmayı * ozan bak sen olmaz dedin ama oldu , ben mutluyum * kelamını duymayı bin defa tercih ederim. İnşallah yanılmış olurum eğer seni gerçekten gelip mutlu edebilecek ise canım . İnşallah hakkında hayırlısı olsun diyelim

Bana samimi gelmiyor bu adam. Olumsuz gördüyse olumsuz konuşmasını takdir ediyorum ama, kısmet kapalılığı ya da üçüncü kişiden bahsetmesi hoş bir şey değil bence. Kırıcı bir şey yani. Bunu bilecek kadar zekası vardır herhalde

Ben açıkcası Duygu Auradan şüphelenmeye başladım. O da bire bir sene ve ayları tam net tutturmuştu hiç bilgi vermedim .
Duygu aura bana hiçbirşey bilemedi ve patladı..bazılarına çok iyi bazılarına hiç tutturamayan falcıların hepsi bence buradan bilgi alıyor olabilir

Sana gelsek kirmaz bakardin belki bizlere de kart bilgin dahilinde ama kartlar çöpe gitmis Saka bir yana kardesin neden çöpe atmis ki kartlari?

Sana gelsek kirmaz bakardin belki bizlere de kart bilgin dahilinde ama kartlar çöpe gitmis Saka bir yana kardesin neden çöpe atmis ki kartlari?
Tamamen dini sebeplerden evde bulunmasını istememişmiş. Çok iyi olduğumu söyleyemem ama eğlenceliydi ve kartların üzerindeki resimlere bayılıyordum. Size de bakardım tabiki :/

Duygu aura bana hiçbirşey bilemedi ve patladı..bazılarına çok iyi bazılarına hiç tutturamayan falcıların hepsi bence buradan bilgi alıyor olabilir
Ben de geçen sene baktırmıştım cidden hiçbir şey tutmamış hatta o zamanlar pembeci olduğunu söylemiştim ama şimdi nasıldır tabi bilemiyorum. Yine zülal şen'e de geçen sene baktırmışım o an çok iyi demiştim ama dediği hiçbir şey olmadı. Beril için aylar sonra tekrar fal attım. Öylesine sorduğum herifle sevgili yaptı bizi, alakamız yoktu :) Ne sorarsak ona göre yorum yapıyorlar ya.

Üzülmeyin lütfen, olacağı varsa olur. Nasipse olur. Diğer topiclerde de okuyordum yazdıklarınızı. Çingene beni enerjimiz tutmadı diye geri çevirdi hep. Arkadaşıma baktığında 2019 şubatta gelir , gelmezse daha uğramaz dedi. Eski sevgilisinin kaç kere geldiğine ben şahit oldum. Anlık enerji olarak kapalıdır karşı taraf, bilemeyiz. Yasayıp görelim. Çok tarot baktirdim. Gerçekten anlığa göre şekilleniyor her şey.

Bana mesaj atabilir misiin, sana bir sey sormak istiyorum :)

Kızlar uzulmeyelim lütfen artık. Kısmetse eğer seneler sonra bile insanlar birleşiyor. Ben fala aylarca ara vermiştim daha doğrusu tövbe etmiştim. Çünkü o zaman söylenen hiçbir şeyi yaşamadım.uygulamalardan değil de Instagram üzerinden baktirmistim. Nisan ayında eğlencesine atayım dedim bağımlı oldum. Bu saçma sapan şeyleri de tövbemi bozdum diye yaşıyorum bence. Kısmet değilse zaten ne yapsak boş . Hem ayrılık yoruyor hem böyle şeyler. Beklentiye girmek,çıkacak diye beklemek,olumsuzu duyunca modumuzun düşmesi.. Çiçek gibi kadınlarız kıymet bilmeyenler utansın.

Vadeyi bekliyorsun, vadeyi beklerken umut etmeye devam ediyorsun. O vade olmuyor sonra başka vade veriyorlar. Aylarrrrrrca ayakta uyuyorsun. Hepimizin yaşadığı bu başka bir şey değil katılıyorum

Vadeyi bekliyorsun, vadeyi beklerken umut etmeye devam ediyorsun. O vade olmuyor sonra başka vade veriyorlar. Aylarrrrrrca ayakta uyuyorsun. Hepimizin yaşadığı bu başka bir şey değil katılıyorum
Evet. Bana verilen vadelerin hepsi patladı şu ara. Bı de dedim ya o konuşmadan sonra artık eminim bu adam ne iflah olur ne hatasını anlar. Aslında en iyi biz biliriz. Niye gitti,geri gelir mi?? Hatamız var mı yok mu? Sevildik mi yeterince? Ben artık hepsinin cevabını biliyorum zaten. Ama yine fallarla alakalı tutan bir şey olursa yazarım buraya.

Sabah serkana fal attım uzaktan bakacağım vs dedim selamlasma oalbilir belki ama haftaya adım atacak dedi, neyse falı dinledim sinsice onu göreceğim yol güzergahını planladom ortak noktalarınmız var neyse otobüsten inince gördü yürümeye devam etti ben de bakmadım. Tam o sırada tansiyonum düştü çok kötü oldum arkadaşların cafeye uğradım biraz ağladım sakinleştim vs vs kalktım eve gidecektim çarsıda bankaya gitmiş dedim aldıgım içerden bilgiye göre belkş görürüm şurdan yürüyeyim derken baktım karşıdan geliyor bi selam verebilirsin yaptım bu mahcup ifadeyle bunun için geldiğini biliyorum falan yaptı sen niye tribe giriyorsun ki dedim arkadaşlarımla görüştüm basım döndü o yüzden bekledim dedim görmek istesem seni ararım görmek istesem gelirim biliyorsun zaten bu yüzden kaybettim dedim öyle aval aval baktı sadece çok dolaşma dikkat et dedi gitti bakalım iletişim olacak mı insan olan nasıl oldun diye sorar ama bu sormaz insan değil çünkü

Bugun gideceğim falan demiştim ama böyle şeyler yapacagımı söylemedim serkana selamlaşabilrsiniz ama çok önemli bi sohbet olmayacak dedi önce iletişim olacak haftaya inşallah dedi bakalım bekleyelim neler olacak oof ya görmek ne kötüymüş fenalaştım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…