Binnaz Abla

Egolu erkeek, kendince cool işte Bana serkan haziranın ilk haftası özellikle 10 u gibi bi strese sıkıntıya girip kendini darlayacaksın ama bunun nedeni başka bi kadın ya da kavga değil. Biraz iletişim istediğin gibi gitmeyecek demişti. Valla iletişim pıt kesiliyo gibi oluyo sinir oldum bende gebertesim var ama yazmıyorum. O yazana kadar da yazmam. Huyunu biliyorum ona göre 3-5 gün konuşmamak sorun değil çünkü madem öyle bende konuşmam

Kolay yakaladın mı Serkan’ı ?

Ayy bebeğim egomanyak sinir oldum sen kimsin senin için geleceğim triplere bak. Ayyy yazma yazma ben hep ohatayı yaptığım için bu haldeyim yazar sana bi kaç güne muhtemelen

Kızlar bu normal mi ? Sabahtan beri ağlıyorum. Sabah bir engelli köpek yavrusu hakkında okudum resime bakarak tüm gün ağlıyorum Çok duygusallaştım Bu fal beni iyice yıprattı.

Kesinlikle üzülme yelim, benim durumumda olsanız ne yapacaksınız neyseki artık beklemiyordum,içime Allah tarafından bir soğukluk geldi ve evlendiğini öğrendim hem de falcıların bunla bişey olmayacak dedikleri kadınla, çok yüksek puanlı ve pahalı çok övülen kişiler dahil

En korktuğum şey bunu duymak. Ama korktuğumuz şeyleri yaşıyoruz zaten. Bunca ah alıp nasıl mutlu oluyorlar hayret ediyorum

Serkanın sapığı oldun:))
Ahahahahah biri diyecek en sonunda diye bekliyordum serkan kalp ben kötü günler bitti dedi sen de eski Merve değilsin dedi aynen aynen hiç değilim evet aslında doğru ama mideme vuruyor stres yemek yemiyorum o düzelse modum yükselecek. Haaa bi de duruma erkrk arkaşımla bugun foto koydum demin bakmış salak onun için gelmediğimi anlamıştır artık

valla o mide sorunu bende de var, çook iğrenç bir şey bilirim yani. Böyle görünce bişey duyunca falan dan diye oturur mideye... Canım bence hiç story foto falan koyma (yani benim tarzım değil) gelen geliyor valla. Ha benimki geldi de noldu dersen al işte böyle ikilemler:))) buda iyi bi örnek değil ama iyileri var kesinlikle

Ben normalde de çok koyarım aslında koymayıp merak mı etse mantıklı ayy bu arada m u harfleri diyorlardı herkes valla milletin falı bana çıktı geçen sene böyle biri vardı kapanıp gitmişti yine üzülmüştüm bi sene sonra özür dilemeye gelmiş ne alaka şok oldum. Yani demem o ki hepsi eninde sonunda dönecek hataısnı anlayacak

Aynen dönüyolar, en kötü yokluyolar yani:)) Erkek hamuru işte.. Serkan bana da işte u-ü dedi çok kişi yazmıştı buradan ama tanıdığım biriymiş hatta ama yani sanmam bu ay gelcekmiş falan bu kişi.

Bir önceki falıyla bu falı arasında değişilik var mıydı ? Yani olmaz dediğine seye örnek olarak olur dedi mi şimdi ?

Bir önceki falıyla bu falı arasında değişilik var mıydı ? Yani olmaz dediğine seye örnek olarak olur dedi mi şimdi ?
Yooo hala aynı şeyleri söylüyor haftaya iletişim olacak normal toparlayacaksınız ama ilişki temmızda başlayacak diyor bunu herkes dedi bakalım hiç sanmıyorum niyeyse gerçi umrumda değil artık

Ha harfli kişi çıktı yani ayy inşallah güzel şeyler olur ya hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…