Egolu erkeek, kendince cool işteSabah serkana fal attım uzaktan bakacağım vs dedim selamlasma oalbilir belki ama haftaya adım atacak dedi, neyse falı dinledim sinsice onu göreceğim yol güzergahını planladom ortak noktalarınmız var neyse otobüsten inince gördü yürümeye devam etti ben de bakmadım. Tam o sırada tansiyonum düştü çok kötü oldum arkadaşların cafeye uğradım biraz ağladım sakinleştim vs vs kalktım eve gidecektim çarsıda bankaya gitmiş dedim aldıgım içerden bilgiye görebelkş görürüm şurdan yürüyeyim derken baktım karşıdan geliyor bi selam verebilirsin yaptım bu mahcup ifadeyle bunun için geldiğini biliyorum falan yaptı sen niye tribe giriyorsun ki dedim arkadaşlarımla görüştüm basım döndü o yüzden bekledim dedim görmek istesem seni ararım görmek istesem gelirim biliyorsun zaten bu yüzden kaybettim dedim öyle aval aval baktı sadece çok dolaşma dikkat et dedi gitti bakalım iletişim olacak mı insan olan nasıl oldun diye sorar ama bu sormaz insan değil çünkü
Kolay yakaladın mı Serkan’ı ?Bugun gideceğim falan demiştim ama böyle şeyler yapacagımı söylemedim serkana selamlaşabilrsiniz ama çok önemli bi sohbet olmayacak dedi önce iletişim olacak haftaya inşallah dedi bakalım bekleyelim neler olacak oof ya görmek ne kötüymüş fenalaştım valla
Ayy bebeğim egomanyak sinir oldum sen kimsin senin için geleceğimEgolu erkeek, kendince cool işteBana serkan haziranın ilk haftası özellikle 10 u gibi bi strese sıkıntıya girip kendini darlayacaksın ama bunun nedeni başka bi kadın ya da kavga değil. Biraz iletişim istediğin gibi gitmeyecek demişti. Valla iletişim pıt kesiliyo gibi oluyo sinir oldum bende gebertesim var ama yazmıyorum. O yazana kadar da yazmam. Huyunu biliyorum ona göre 3-5 gün konuşmamak sorun değil çünkü madem öyle bende konuşmam
Valla 11 de başladım beklemeye 12 de online oldu allah denk getirdi diyelimKolay yakaladın mı Serkan’ı ?
Serkanın sapığı oldun:))Valla 11 de başladım beklemeye 12 de online oldu allah denk getirdi diyelim
Yaa üzülmeyinKızlar bu normal mi ? Sabahtan beri ağlıyorum. Sabah bir engelli köpek yavrusu hakkında okudum resime bakarak tüm gün ağlıyorumÇok duygusallaştım Bu fal beni iyice yıprattı.
Kesinlikle üzülme yelim, benim durumumda olsanız ne yapacaksınız neyseki artık beklemiyordum,içime Allah tarafından bir soğukluk geldi ve evlendiğini öğrendim hem de falcıların bunla bişey olmayacak dedikleri kadınla, çok yüksek puanlı ve pahalı çok övülen kişiler dahilEvet. Bana verilen vadelerin hepsi patladı şu ara. Bı de dedim ya o konuşmadan sonra artık eminim bu adam ne iflah olur ne hatasını anlar. Aslında en iyi biz biliriz. Niye gitti,geri gelir mi?? Hatamız var mı yok mu? Sevildik mi yeterince? Ben artık hepsinin cevabını biliyorum zaten. Ama yine fallarla alakalı tutan bir şey olursa yazarım buraya.
En korktuğum şey bunu duymak. Ama korktuğumuz şeyleri yaşıyoruz zaten. Bunca ah alıp nasıl mutlu oluyorlar hayret ediyorumKesinlikle üzülme yelim, benim durumumda olsanız ne yapacaksınız neyseki artık beklemiyordum,içime Allah tarafından bir soğukluk geldi ve evlendiğini öğrendim hem de falcıların bunla bişey olmayacak dedikleri kadınla, çok yüksek puanlı ve pahalı çok övülen kişiler dahil
Belki de onlar bizim evlendiğimizi duyarEn korktuğum şey bunu duymak. Ama korktuğumuz şeyleri yaşıyoruz zaten. Bunca ah alıp nasıl mutlu oluyorlar hayret ediyorum
İntikam planım tam olarak bu şekilde ama çok zor seven,alisan biriyim malesef. Çok zor vazgeçtim zaten. Erkekler maymun iştahlı her gün birini seviyor karaktersizler. O yüzden işimiz zorBelki de onlar bizim evlendiğimizi duyar
Ahahahahah biri diyecek en sonunda diye bekliyordumSerkanın sapığı oldun:))
valla o mide sorunu bende de var, çook iğrenç bir şey bilirim yani. Böyle görünce bişey duyunca falan dan diye oturur mideye... Canım bence hiç story foto falan koyma (yani benim tarzım değil) gelen geliyor valla. Ha benimki geldi de noldu dersen al işte böyle ikilemler:))) buda iyi bi örnek değil ama iyileri var kesinlikleAhahahahah biri diyecek en sonunda diye bekliyordumserkan kalp ben kötü günler bitti dedi sen de eski Merve değilsin dedi aynen aynen hiç değilim evet aslında doğru ama mideme vuruyor stres yemek yemiyorum o düzelse modum yükselecek. Haaa bi de duruma erkrk arkaşımla bugun foto koydum demin bakmış salak onun için gelmediğimi anlamıştır artık
Ben normalde de çok koyarım aslında koymayıp merak mı etse mantıklıvalla o mide sorunu bende de var, çook iğrenç bir şey bilirim yani. Böyle görünce bişey duyunca falan dan diye oturur mideye... Canım bence hiç story foto falan koyma (yani benim tarzım değil) gelen geliyor valla. Ha benimki geldi de noldu dersen al işte böyle ikilemler:))) buda iyi bi örnek değil ama iyileri var kesinlikle
Aynen dönüyolar, en kötü yokluyolar yani:)) Erkek hamuru işte.. Serkan bana da işte u-ü dedi çok kişi yazmıştı buradan ama tanıdığım biriymiş hatta ama yani sanmam bu ay gelcekmiş falan bu kişi.Ben normalde de çok koyarım aslında koymayıp merak mı etse mantıklıayy bu arada m u harfleri diyorlardı herkes valla milletin falı bana çıktı geçen sene böyle biri vardı kapanıp gitmişti yine üzülmüştüm bi sene sonra özür dilemeye gelmiş ne alaka şok oldum. Yani demem o ki hepsi eninde sonunda dönecek hataısnı anlayacak
Bir önceki falıyla bu falı arasında değişilik var mıydı ? Yani olmaz dediğine seye örnek olarak olur dedi mi şimdi ?Ahahahahah biri diyecek en sonunda diye bekliyordumserkan kalp ben kötü günler bitti dedi sen de eski Merve değilsin dedi aynen aynen hiç değilim evet aslında doğru ama mideme vuruyor stres yemek yemiyorum o düzelse modum yükselecek. Haaa bi de duruma erkrk arkaşımla bugun foto koydum demin bakmış salak onun için gelmediğimi anlamıştır artık
Yooo hala aynı şeyleri söylüyor haftaya iletişim olacak normal toparlayacaksınız ama ilişki temmızda başlayacak diyor bunu herkes dedi bakalım hiç sanmıyorum niyeyse gerçi umrumda değil artıkBir önceki falıyla bu falı arasında değişilik var mıydı ? Yani olmaz dediğine seye örnek olarak olur dedi mi şimdi ?
Ha harfli kişi çıktı yaniAynen dönüyolar, en kötü yokluyolar yani:)) Erkek hamuru işte.. Serkan bana da işte u-ü dedi çok kişi yazmıştı buradan ama tanıdığım biriymiş hatta ama yani sanmam bu ay gelcekmiş falan bu kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?