Binnaz Abla

Ben bu konuda normalde nasılsan öyle devam etmelisin diyorum. Bende insta story kullanırım en az haftada bi. O şekilde devam ediyorum. Her zamanki gibi ol yani ona göndermeli bir şey paylaşmadan normalde ne paylaşıyorsan o şekilde. Taktiğe bile değmezler

Ay evet haklısın kuzum bi ara yaptım o hayatı şimdi mutluluk saaçan modları paylaşıyorum sadece

hiç bir şey pylaşmayıp yokmuş gibi davranmak ruhu serbestleştirmek, enerjimizi serbestleştirmek onları merak ettiriyor çünkü şimdi adamlar görüyor ne yaptığımızı zaten merak etmiyorlar haliyle
Denendi fakat sonuç alınamadı söyleyeyim kızlar. Hiç paylaşım yapmamayı da denedim

Bi de bu var sahiden. Adamların bilinçaltını okumaya çalışıyoruz. Eylemlerini değil doğrusu. Yani gelecek olarak bakarak çok anlam yüklüyoruz sanırım

Denendi fakat sonuç alınamadı söyleyeyim kızlar. Hiç paylaşım yapmamayı da denedim
Insta Hikaye eskiden ara ara koyardım yine aynı sıklıkta koyuyorum çünkü onun için koymuyorum..Ama kendisi kesinlikle bakmayıp intikam alıyor kendince :)) eskiden bunu dert eder üzülürdüm,artık gülüyorum sadece..ne yaparsa yapsın,zaten yapabileceği max bununla kısıtlı :)

Ahahhaa max bununla kısıtlı aynen . Aynı durumdayım. Bi ara hiç yapmadım paylaşım, ki beyefendiden önce de sonra da kullanıyordum hep insta hikayeyi. Hiç paylaşım yapmama fikri meşhur zümra lal Den gelmişti bende bi yapayım dedim ama yok çok saçma. Normal devam ettim. Ve benden de bakmayarak intikam alınıyor sanırım.

Bi de bu var sahiden. Adamların bilinçaltını okumaya çalışıyoruz. Eylemlerini değil doğrusu. Yani gelecek olarak bakarak çok anlam yüklüyoruz sanırım
Tabi tabi, ne olursa olsun tükürdüğünü yaliyor karşı taraf. Biraz metanetli olmamız gerekiyor. Gelmek isteyen er geç geliyor. Bir insan nasibimizde yoksa daha çok uğraştırıyor. Hayırlısını istemek daha doğru :) fallar ihtimal üzerine gidiyor. Online falcılar da pembeci. Bazen iskambil falı deniyorum arkadaşıma olumsuz bir kart yorumu yaparken üzülüyorum. Aman boşver diyip kaldırıyorum kartları. Tabi online falcılar ticarete döktükleri için psikolojimizi düşünmek yerine para odaklilar.

Ben acımasızca olumsuz fal almadım hiç. Ama alsam hele ki kötü zamanlarımda olsaydı falcıyı şikayet ederdim herhalde. Olumsuzu söyleyenler bana hep nazikçe arkadaşça söylediler. Aksini düşünemiyorum. Şu an takmam ama eski zamanlarımda olsa baya etkilenirdim.

Fala inanma falsız kalma demişler ama ben de inanmadan duramıyorum. Söylenen olumsuz şeyler inanılmaz etkiliyor. İnsani yıpratan şeyler.

Fala inanma falsız kalma demişler ama ben de inanmadan duramıyorum. Söylenen olumsuz şeyler inanılmaz etkiliyor. İnsani yıpratan şeyler.
Ben de malesef çok kötü olmuştum ama kabullenmek zorunda kaldım. Gerçekler bunlar. Mantıken biz de düşününce gerçekleri görebiliriz. Fala gerek yok. En azından şurada bakmayı bilen olsaydı birbirimize bakıyoruz falan derken kurtulurduk.

Ya twitter da anlık bilen falcılar 30 40 50 civarı. Gelecek 2 vadeye diyor da ne 2ler geçti. Bir zaman sonra anlık da tatmin etmiyor. Tarot eğitimi almak istiyordum bir ara deli gibi. Sırf fal batağından kurtulmak içinn

Ya twitter da anlık bilen falcılar 30 40 50 civarı. Gelecek 2 vadeye diyor da ne 2ler geçti. Bir zaman sonra anlık da tatmin etmiyor. Tarot eğitimi almak istiyordum bir ara deli gibi. Sırf fal batağından kurtulmak içinn
2 vade nedir. 2 asır mı 2 yüzyıl mi geçsinler bu işleri ya. Aklı olan falcı zaman vermesin.

Ben öğrenmek istiyorum online dersler varmış. Deste sipariş ettim ama zor kargo yapılacak gibi günlerdir hazırlanıyor bakalım siparişim. Merak ediyorum bi de

Ben öğrenmek istiyorum online dersler varmış. Deste sipariş ettim ama zor kargo yapılacak gibi günlerdir hazırlanıyor bakalım siparişim. Merak ediyorum bi de
Tarot ile ilgili bir pdf vardı elimde, rezzan kirazin bir kitabı. Onu bir araştırın derim. Bulamazsaniz ben size atabilirim. Kartların bir tık daha detaylı anlatımı var. :) ben de çok merakliyim bu konulara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…