- 1 Haziran 2019
- 228
- 185
- 23
Valla mükemmel fikirBende öğrenince bakacağım. Gerçekten söz. O zamana aşk hayatım düzelmiş olsa bile buraya gelip bakacağım
Bu tarz şeyleri /nadiren/ neşelenin diye atıyorum rahatsız olan varsa söylesin bu arada :))Aynen öyle
Bundan rahatsız olan da ne bileyim yaaani, ne güzel gülüyoruz işteBu tarz şeyleri /nadiren/ neşelenin diye atıyorum rahatsız olan varsa söylesin bu arada :))
Zaten yarın itibariyle tam zamanlı çalışmaya başlıyorum. Çok giremem gündüz ama tabiki iş dışında yine buradayım. Tezimi yazarken bi yandan da falcı yorumlamaya aynen devamBundan rahatsız olan da ne bileyim yaaani, ne güzel gülüyoruz işte
Ayyy çok iyiiii. Araştırıyorum bulamazsam size ulaşırımTarot ile ilgili bir pdf vardı elimde, rezzan kirazin bir kitabı. Onu bir araştırın derim. Bulamazsaniz ben size atabilirim. Kartların bir tık daha detaylı anlatımı var. :) ben de çok merakliyim bu konulara.
Sen bu pavyonun ışıklarını söndürdün diye eğlenmekten vazgeçecek değiliz......Aynen öyle
Ay hemen sorayım o zaman yakalamışkenZaten yarın itibariyle tam zamanlı çalışmaya başlıyorum. Çok giremem gündüz ama tabiki iş dışında yine buradayım. Tezimi yazarken bi yandan da falcı yorumlamaya aynen devambinnazda bana çoğu falcıyı sorabilirsiniz. Uzman olduk
AhahahhaajjajaSen bu pavyonun ışıklarını söndürdün diye eğlenmekten vazgeçecek değiliz......
Zümra lal bana da bildiğiniz aşk dizisi çekti. Adam her anlamda bana aşıktı. Yani saçından tırnak ucuna kadar. Fakat neden bana adım atmadığını çözemedikAy hemen sorayım o zaman yakalamışkenZümra hep aşk hikayesi gibi mi anlatır bir şeyleri acaba.. bana romantik seyler söylemişti karşı taraftan gelen, kapılmak istemiyorum olumlu konuştu bide.
Hazar erbaba baktırmış mıydınız
Bir de Rüzgar sizde anlık analizlerde duygu düşünce vs tutturmuş muydu?
durak sancaktaroğlu nasıl bide , kartlarıyla bakıyor mu..
Ay çok sordun ama bunu beklemişim resmen hahah içimde kalmasın, keyfine göre cevap ver canım
Zümra bende ilk iletişim tarihini bilmişti,karşı taraftan bir adım , bir sevinç alacaksın demişti öyle de olmuştu.Diğer yazdığınız isimlere baktırmadım.Ay hemen sorayım o zaman yakalamışkenZümra hep aşk hikayesi gibi mi anlatır bir şeyleri acaba.. bana romantik seyler söylemişti karşı taraftan gelen, kapılmak istemiyorum olumlu konuştu bide.
Ay çok sordun ama bunu beklemişim resmen hahah içimde kalmasın, keyfine göre cevap ver canım
Zümra’nın bana olumlu ve romantik soyledigi hicbir sey olmadı son iki falında, Hazar Erbab da pembeciydi, cok genel bakmıstı ve soyledikleri olmadı. Ikisinden Zümra daha iyi ama, hisleri kotu degil ilk fallarında hic soylemedigim seyleri bilmisti ve o donemde gelecek icin soyledigi seyler genel anlamda olmustu.Ay hemen sorayım o zaman yakalamışkenZümra hep aşk hikayesi gibi mi anlatır bir şeyleri acaba.. bana romantik seyler söylemişti karşı taraftan gelen, kapılmak istemiyorum olumlu konuştu bide.
Elif Hanım size sorduğunuz insanla alakalı gelecek adına olumlu mu konuşmuştu?Ya ben hala bu Deniz Sonay olayına inanamıyorum. Ben hiç detay vermemiştim ve bilmişti birçok şeyi. Gerçekten enayi miyiz ya.. benim o aptal cocuk yüzünden 3binim filan gitmiştir bu olaylara. Onun yerine spor ayakkabısı alırdımben de cok net olarak bırakıyorum. Krizim tutarsa dalgasına atarım. Zaten hepsi barısacaksınız dedi ve ben hiç istemiyorum. Hepsi pembeci yalancı. Biz de saflığımızla kalırız. İyi olan gerçekten telefonda bakan Elifti. O kadın baskaydı. Pahalı ama en azından tek ona baktırılabilir.
Hmm vadelerinizi bilmişse gelecekle ilgili olan, anlıkta da doğrudur diye düşünüyorum kendim için... Kıskanıyormuş beni filan. Ne bileyim güldümZümra’nın bana olumlu ve romantik soyledigi hicbir sey olmadı son iki falında, Hazar Erbab da pembeciydi, cok genel bakmıstı ve soyledikleri olmadı. Ikisinden Zümra daha iyi ama, hisleri kotu degil ilk fallarında hic soylemedigim seyleri bilmisti ve o donemde gelecek icin soyledigi seyler genel anlamda olmustu.
durak sancaktaroğlu evlerden ırak o yüzde ve o puan o kredi ne bilim... bana bir fal baktı 2018 de... konudan o kadar uzak ki tamamen atmasyonHmm vadelerinizi bilmişse gelecekle ilgili olan, anlıkta da doğrudur diye düşünüyorum kendim için... Kıskanıyormuş beni filan. Ne bileyim güldümOlur mu ki öyle şey... gidersem diye korkuyormuş binnazda indirim kovalıyorum hahahah
Maalesef olumlu oluştuElif Hanım size sorduğunuz insanla alakalı gelecek adına olumlu mu konuşmuştu?
Ben de hiç beğenmedim. Bana aynı lafı geveleyip durmuştu. Kasım'a kadar bekle demişti bir dedurak sancaktaroğlu evlerden ırak o yüzde ve o puan o kredi ne bilim... bana bir fal baktı 2018 de... konudan o kadar uzak ki tamamen atmasyon
Biraz övüldü ya, arttırır tabii hemen.Serkan Batu kılıç da750 yapmış kredisini .yakında 1500 leri görürüz ondada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?