Binnaz Abla

Bundan rahatsız olan da ne bileyim yaaani, ne güzel gülüyoruz işte
Zaten yarın itibariyle tam zamanlı çalışmaya başlıyorum. Çok giremem gündüz ama tabiki iş dışında yine buradayım. Tezimi yazarken bi yandan da falcı yorumlamaya aynen devam binnazda bana çoğu falcıyı sorabilirsiniz. Uzman olduk

Tarot ile ilgili bir pdf vardı elimde, rezzan kirazin bir kitabı. Onu bir araştırın derim. Bulamazsaniz ben size atabilirim. Kartların bir tık daha detaylı anlatımı var. :) ben de çok merakliyim bu konulara.
Ayyy çok iyiiii. Araştırıyorum bulamazsam size ulaşırım

Ay hemen sorayım o zaman yakalamışken Zümra hep aşk hikayesi gibi mi anlatır bir şeyleri acaba.. bana romantik seyler söylemişti karşı taraftan gelen, kapılmak istemiyorum olumlu konuştu bide.
Hazar erbaba baktırmış mıydınız
Bir de Rüzgar sizde anlık analizlerde duygu düşünce vs tutturmuş muydu?
durak sancaktaroğlu nasıl bide , kartlarıyla bakıyor mu..
Ay çok sordun ama bunu beklemişim resmen hahah içimde kalmasın, keyfine göre cevap ver canım

Zümra lal bana da bildiğiniz aşk dizisi çekti. Adam her anlamda bana aşıktı. Yani saçından tırnak ucuna kadar. Fakat neden bana adım atmadığını çözemedik işte tavsiye verdi paylaşım yapma merak etsin vs vs. Aşırı olumluydu
Hazar erbab a bi kez gittim ama beğenmedim. Sıradan bi yorumdu. Açıklamada söylediklerimi bana tekrar söylemiş gibi olmuştu. Rüzgarı bilemedim çıkaramadım arkadaşı
Durak sancaktaroğlunu bi ara duydum. Ama gitmedim. Hiç çekmedi beni.

Zümra bende ilk iletişim tarihini bilmişti,karşı taraftan bir adım , bir sevinç alacaksın demişti öyle de olmuştu.Diğer yazdığınız isimlere baktırmadım.

Zümra’nın bana olumlu ve romantik soyledigi hicbir sey olmadı son iki falında, Hazar Erbab da pembeciydi, cok genel bakmıstı ve soyledikleri olmadı. Ikisinden Zümra daha iyi ama, hisleri kotu degil ilk fallarında hic soylemedigim seyleri bilmisti ve o donemde gelecek icin soyledigi seyler genel anlamda olmustu.

Elif Hanım size sorduğunuz insanla alakalı gelecek adına olumlu mu konuşmuştu?

Hmm vadelerinizi bilmişse gelecekle ilgili olan, anlıkta da doğrudur diye düşünüyorum kendim için... Kıskanıyormuş beni filan. Ne bileyim güldüm Olur mu ki öyle şey... gidersem diye korkuyormuş binnazda indirim kovalıyorum hahahah

durak sancaktaroğlu evlerden ırak o yüzde ve o puan o kredi ne bilim... bana bir fal baktı 2018 de... konudan o kadar uzak ki tamamen atmasyon

durak sancaktaroğlu evlerden ırak o yüzde ve o puan o kredi ne bilim... bana bir fal baktı 2018 de... konudan o kadar uzak ki tamamen atmasyon
Ben de hiç beğenmedim. Bana aynı lafı geveleyip durmuştu. Kasım'a kadar bekle demişti bir de Kasım ne ya Kasım... Kasım'a kadar olmazsa bekleme derim demişti. Ben de derim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…