Binnaz Abla

Serkan Batu kılıç da750 yapmış kredisini .yakında 1500 leri görürüz ondada
Buna ragmen sira dolu ve adam mesgulde.
Bu arada ben de yorum aldim zam oncesi kendisinden, pozitif hos bi insan belli ama ben fal acisindan begenemedim.

Zumra anlik durumda iyi bence, bir iki defa sasirtti da. Ozellikle cok spesifik bir durumu sadece o ve Elfin gormustu. Hazar Erbab bana hic olmadi, anlik da bilemedi.

Yine de makul sayilir, ozenli ve uzun bakiyor ve ozellikle aciklama yapmasi da kibar bir davranis bence.
Boşuna sevmiyorum gerçekten çok kibar bir insan. Lafı açılmışken dün baktıgı falda ben işle ilgili soru hiç sormadım bu zamana kadar kendisi söylemiş yükselme maaş vs durumları söylemiş ve gerçekten öyle olacak yeni dönemde. İnşallah diğer deidkleri olursa yazarım

750 demek 50% demek yalniz, en azindan step by step zam yap, 30% yap 650 kredi bir sure sonra 750 yaparsin zaten ama yok ani yukselis sart bizde...

Zumra anlik durumda iyi bence, bir iki defa sasirtti da. Ozellikle cok spesifik bir durumu sadece o ve Elfin gormustu. Hazar Erbab bana hic olmadi, anlik da bilemedi.
Anladım, ya çok enterasan bir şey var yorumcu yorumlamaya başladığı anda bence direk bi elektrik alıyoruz olumlu ya da olumsuz. Fal bitmeden enerji uyuşuyosa dedikleri sizin konunuzla orantılı oluyor, bilmiş oluyorlar. Ama mesela ben elfinin sesini duyar duymaz nedense almadı içim. Zaten sonrasında da anla ilgili bir nokta dışında başka bir şey tutturamadı. Mesela beğenmeyeni var ama Tumayla acayip uyuşuyorum ve nokta atışları oluyor. Cidden enerji uyuşması doğru..

ILginc gercekten, bana da Elfin uyuyor, cok detay vermez ama genel soyledikleri oluyor, spesifik seyler de bilmisti bende. Tabi olmadigi konular da olmustu. Gerci artik baktirmiyorum, bu fiyatlari vermem mumkun degil online fala.

Tümay ı ben de seviyorum. Bazen garip detayları biliyor... vade tutturuyor

Kızlar binnaz int sitesinde indirim yok fakat Sertaç Taşdelen insta'da kendi %50 indirim linki paylaşmış baktırmak isteyen girip indirimli baktırsın bari. Haber vermek istedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…