- 18 Ağustos 2019
- 99
- 94
- 38
kredim yükselmicek artış için kusura bakmayın demiş açıklamasına binnazdaSerkan Batu kılıç da750 yapmış kredisini .yakında 1500 leri görürüz ondada
Buna ragmen sira dolu ve adam mesgulde.Serkan Batu kılıç da750 yapmış kredisini .yakında 1500 leri görürüz ondada
Ben açıklamayı anlamadım yükselmeyecek derken bir daha yükselmeyecek manasında değil mikızlar bişi d
kredim yükselmicek artış için kusura bakmayın demiş açıklamasına binnazda
Zumra anlik durumda iyi bence, bir iki defa sasirtti da. Ozellikle cok spesifik bir durumu sadece o ve Elfin gormustu. Hazar Erbab bana hic olmadi, anlik da bilemedi.Hmm vadelerinizi bilmişse gelecekle ilgili olan, anlıkta da doğrudur diye düşünüyorum kendim için... Kıskanıyormuş beni filan. Ne bileyim güldümOlur mu ki öyle şey... gidersem diye korkuyormuş binnazda indirim kovalıyorum hahahah
Yine de makul sayilir, ozenli ve uzun bakiyor ve ozellikle aciklama yapmasi da kibar bir davranis bence.Ne kadar ince benim falcım işte kusura bakmayın diyor ama üzdün serkancım 750 olarak
Bana da patlayabilirBuna ragmen sira dolu ve adam mesgulde.
Bu arada ben de yorum aldim zam oncesi kendisinden, pozitif hos bi insan belli ama ben fal acisindan begenemedim.
Boşuna sevmiyorumYine de makul sayilir, ozenli ve uzun bakiyor ve ozellikle aciklama yapmasi da kibar bir davranis bence.
Anladım, ya çok enterasan bir şey var yorumcu yorumlamaya başladığı anda bence direk bi elektrik alıyoruz olumlu ya da olumsuz. Fal bitmeden enerji uyuşuyosa dedikleri sizin konunuzla orantılı oluyor, bilmiş oluyorlar. Ama mesela ben elfinin sesini duyar duymaz nedense almadı içim. Zaten sonrasında da anla ilgili bir nokta dışında başka bir şey tutturamadı. Mesela beğenmeyeni var ama Tumayla acayip uyuşuyorum ve nokta atışları oluyor. Cidden enerji uyuşması doğru..Zumra anlik durumda iyi bence, bir iki defa sasirtti da. Ozellikle cok spesifik bir durumu sadece o ve Elfin gormustu. Hazar Erbab bana hic olmadi, anlik da bilemedi.
ILginc gercekten, bana da Elfin uyuyor, cok detay vermez ama genel soyledikleri oluyor, spesifik seyler de bilmisti bende. Tabi olmadigi konular da olmustu. Gerci artik baktirmiyorum, bu fiyatlari vermem mumkun degil online fala.Anladım, ya çok enterasan bir şey var yorumcu yorumlamaya başladığı anda bence direk bi elektrik alıyoruz olumlu ya da olumsuz. Fal bitmeden enerji uyuşuyosa dedikleri sizin konunuzla orantılı oluyor, bilmiş oluyorlar. Ama mesela ben elfinin sesini duyar duymaz nedense almadı içim. Zaten sonrasında da anla ilgili bir nokta dışında başka bir şey tutturamadı. Mesela beğenmeyeni var ama Tumayla acayip uyuşuyorum ve nokta atışları oluyor. Cidden enerji uyuşması doğru..
Tümay ı ben de seviyorum. Bazen garip detayları biliyor... vade tutturuyorAnladım, ya çok enterasan bir şey var yorumcu yorumlamaya başladığı anda bence direk bi elektrik alıyoruz olumlu ya da olumsuz. Fal bitmeden enerji uyuşuyosa dedikleri sizin konunuzla orantılı oluyor, bilmiş oluyorlar. Ama mesela ben elfinin sesini duyar duymaz nedense almadı içim. Zaten sonrasında da anla ilgili bir nokta dışında başka bir şey tutturamadı. Mesela beğenmeyeni var ama Tumayla acayip uyuşuyorum ve nokta atışları oluyor. Cidden enerji uyuşması doğru..
Anlamadım ben o yazıyı yükselmis amakızlar bişi d
kredim yükselmicek artış için kusura bakmayın demiş açıklamasına binnazda
Ya MerveNe kadar ince benim falcım işte kusura bakmayın diyor ama üzdün serkancım 750 olarak
Hahahah valla senin geleceğini kendimden daha çok merak ediyorumNe kadar ince benim falcım işte kusura bakmayın diyor ama üzdün serkancım 750 olarak
Ay onu çok merak ediyodum yakalayamadım 1000 oluncada bildirimi kapadımFal defterimi Ares Işık'a baktırarak kapatacağım. Baktırınca detaysız haber veririm :) Beklemedeyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?