Binnaz Abla

Yani şu yeni yorumcuların kredilerini birden arttırmaları ne kaar irrite edici. İnsan bi yavaş başlar kitle oluşturur öyle yükseltir. Milleti bankamatik mi sanıyor bunlar anlamadım ki.

Hahahah valla senin geleceğini kendimden daha çok merak ediyorum Çok heyecanlı ve aksiyonlu ilerliyor.
Ay bebeğim demin kardeşiyle telefonda konustum son havadisleri alayım diye aksam yolda bizden ilerde telefonla konustu baya dedi, normalde vatsapa az girmeye başladı ama telefonla konuştuğunu duyunca kafada senaryolar yazıldı ve teneffüste gittim wc de ağladım ağladım size yazıyorum

Ah canım, ayrıldığımız ilk dönemlerde iş yerinde aniden masadan kalkıp lavaboya koşup ağladığım o günleri bilirim. Serumluk olmuştum ve 10 kiloya yakın verdim. Hiçbir şey için, hiçkimseee için değmiyor. Üzülme diyemem. Bunları da yaşayıp görmemiz gerekiyor demek. Umarım mutlu olacağın bir yola girersin :)

Ben de 10 kilo verdim bana kattığı tek güzel şey bu oldu ama artık düzgün şekilde yemek yiyebilmek istiyorum çok yoruldum neyse 1 hafta daha üzülüp sonra tamamen unutmaya çalışacağım umut etmeden

Dur zaten sinirliyim saydıracağım kardeşim indirim yoksa bizi niye umutlandırdınız diye

Kızlar konuyla alakasız ama youtube makbuş abladan özel danışmanlık alan var mı bir kaç videosunu izledim beğendim bakımını gibi ama emin olamıyorum. Bir de elif hanımın çıkan fallarını bekliyorum fal atmak için güzel haberleriniz olursa paylaşın bizimle :)))

Ben de videolarını izliyordum. Çok emin konusuyor kadın. Içimdeki tarot, tarot faslı da rezona olduğum kanallar. çıkar mı şu ana kadar çıkanı görmedim genel açılım olduğu içindir tabi :) tarot ilknurdan danışmanlık almıştım, çok kısa ve saçma bakmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…