- 16 Mayıs 2020
- 60
- 104
- 8
- 30
Tümay ı ben de seviyorum. Bazen garip detayları biliyor... vade tutturuyor
Aaaa evetKızlar binnaz int sitesinde indirim yok fakat Sertaç Taşdelen insta'da kendi %50 indirim linki paylaşmış baktırmak isteyen girip indirimli baktırsın bari. Haber vermek istedimmm
Ay bebeğim demin kardeşiyle telefonda konustum son havadisleri alayım diye aksam yolda bizden ilerde telefonla konustu baya dedi, normalde vatsapa az girmeye başladı ama telefonla konuştuğunu duyunca kafada senaryolar yazıldı ve teneffüste gittim wc de ağladım ağladım size yazıyorumHahahah valla senin geleceğini kendimden daha çok merak ediyorumÇok heyecanlı ve aksiyonlu ilerliyor.
Seninle enerji anlamında benziyoruz, falcılara yaptığımız yorumlar aynı oluyor geneldeBuna ragmen sira dolu ve adam mesgulde.
Bu arada ben de yorum aldim zam oncesi kendisinden, pozitif hos bi insan belli ama ben fal acisindan begenemedim.
Ah canım, ayrıldığımız ilk dönemlerde iş yerinde aniden masadan kalkıp lavaboya koşup ağladığım o günleri bilirim. Serumluk olmuştum ve 10 kiloya yakın verdim. Hiçbir şey için, hiçkimseee için değmiyor. Üzülme diyemem. Bunları da yaşayıp görmemiz gerekiyor demek. Umarım mutlu olacağın bir yola girersin :)Ay bebeğim demin kardeşiyle telefonda konustum son havadisleri alayım diye aksam yolda bizden ilerde telefonla konustu baya dedi, normalde vatsapa az girmeye başladı ama telefonla konuştuğunu duyunca kafada senaryolar yazıldı ve teneffüste gittim wc de ağladım ağladım size yazıyorum
Ben de 10 kilo verdimAh canım, ayrıldığımız ilk dönemlerde iş yerinde aniden masadan kalkıp lavaboya koşup ağladığım o günleri bilirim. Serumluk olmuştum ve 10 kiloya yakın verdim. Hiçbir şey için, hiçkimseee için değmiyor. Üzülme diyemem. Bunları da yaşayıp görmemiz gerekiyor demek. Umarım mutlu olacağın bir yola girersin :)
bana vadeleri tutuyor aralık sonuna vade vermişti yanlış hatırlayabilirim zaman dilimi olarak ama tümayın dediği tutmuştu... bir kere daha aynı şekildeYa Tumay bana hiç tutmadı ya anlık biliyor ama gelecek ı ııh yani. Ama özenli ve uzun bakıyor Allah için.
Ay ben yapamadım bunuKızlar binnaz int sitesinde indirim yok fakat Sertaç Taşdelen insta'da kendi %50 indirim linki paylaşmış baktırmak isteyen girip indirimli baktırsın bari. Haber vermek istedimmm
Ay ben yapamadım bunu
Canım gördüm yaptım da aynı binnaz abla çıkıyor ve silmiş şu an hikayeyiSertaç Taşdelen instagram hikayelerine bakın, indirimi bahsettiği videoda yukarı kaydır yapın göreceksiniz
Sertaç Taşdelen instagram hikayelerine bakın, indirimi bahsettiği videoda yukarı kaydır yapın göreceksiniz
Ben de videolarını izliyordum. Çok emin konusuyor kadın. Içimdeki tarot, tarot faslı da rezona olduğum kanallar. çıkar mı şu ana kadar çıkanı görmedim genel açılım olduğu içindir tabi :) tarot ilknurdan danışmanlık almıştım, çok kısa ve saçma bakmıştı.Kızlar konuyla alakasız ama youtube makbuş abladan özel danışmanlık alan var mı bir kaç videosunu izledim beğendim bakımını gibi ama emin olamıyorum. Bir de elif hanımın çıkan fallarını bekliyorum fal atmak için güzel haberleriniz olursa paylaşın bizimle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?