Aldın mı bebeğim sen öyleyde daha da çemkireceğim haksızlık diyeBen almıştım , valla kaldırmış
Aldın mı bebeğim sen öyleyde daha da çemkireceğim haksızlık diye
[/QU yüzde elli indirmle mi aldın bugun ona göre sinirleneceğim biraz daha
Kızzzzz noluyor sana bu ne sinir hani bu ay baktırmamakta karar vermiştik :) zaten fallar değişmeyecek boşver bi süre enerjini temizle canım yaBinnaz beni karşına almayacaktın sürekli mesaj atıp darlıyorum. Ama haksızlık yani alan var ama link kalkıyor falan zaten moralim bozuk üzerine kredim bitmiş üzerine bu yapmaları lazım profesyonel siteyiz diye tribe giriyorsan düzgün iş yapacaksın
Çok üzgünüm bugunKızzzzz noluyor sana bu ne sinir hani bu ay baktırmamakta karar vermiştik :) zaten fallar değişmeyecek boşver bi süre enerjini temizle canım ya
Kuzum böyle durumlarda enerjini fal ile değil, başka bir yöntem bul modun yükselmesi için. İnan 2-3 gün geçsin sende alışacaksın ilk krizde fal baktırmamaya :)Çok üzgünüm bugunama yine de Binnaz ayıp etti bi de bana dönmüyorlar aynı malum şahıs kadar gıcıklar ya çok üzgün oldugım zaman serkanla komusmadan iyi olamıyorum maalesef ben çok enerjisi yüksek bi insanım o yüzden dışarıda evde hiç üzgün modda olamıyorum hemen noldu noldu moduna giriyorlar işte bile bugn hayretle bakıyorlar ama yani ben de soytarı değilim ki sizi sürekli güldüreyim
Kuzum böyle durumlarda enerjini fal ile değil, başka bir yöntem bul modun yükselmesi için. İnan 2-3 gün geçsin sende alışacaksın ilk krizde fal baktırmamaya :)
Neymiş bu serkan yaaa :)) bana patlayalı çok oldu :))Alışırım herhalde demi ya bu hafta azalttım param bitti belki ondan amaya bıraktım sayılır az kaldı deidğim gibi sadece serkana atıyorum çok çok darlanınca kim gelirse o an ah ah Allah'ım herkese ferahlık versin
Zaman olarak değil ama olay olarak bakıyorum artıkNeymiş bu serkan yaaa :)) bana patlayalı çok oldu :))
Bana da patladıNeymiş bu serkan yaaa :)) bana patlayalı çok oldu :))
Ve ben de patlayınca süreleri değiştirdiNeymiş bu serkan yaaa :)) bana patlayalı çok oldu :))
:)) Ben daha sorulan kişi için hayır bununla olmayacak , başkasıyla olacak dediğini hiç duymadım.Korkmaya başladım o yüzden .Maalesef olumlu oluştuAma ben yeni kişiyle bir şey olsun istiyorum. Olmayacak dedi. Allahım 3 ay önce ben nasıldım şimdi nasıllım
Evet ya bende takip ediyorum sütun maşallahSinirlenme ama ben aldımbu arada Sertaç yakışıklıymış
Tarot Faslı çok pahalı özel danışmanlıkta.Ben de videolarını izliyordum. Çok emin konusuyor kadın. Içimdeki tarot, tarot faslı da rezona olduğum kanallar. çıkar mı şu ana kadar çıkanı görmedim genel açılım olduğu içindir tabi :) tarot ilknurdan danışmanlık almıştım, çok kısa ve saçma bakmıştı.
Evet evet, baktirmadim hiç. Beril fal sepetini bekliyorum bakalım. Çıkmazsa haziran birakiyorum falıTarot Faslı çok pahalı özel danışmanlıkta.
Bende baktırmadım arkadaşım sormuş oraya o söylemişti. Sanırım soru üzerinden. 2 soru 200 4 soru 400 gibi. Gerçekten bu kadar ne bakıyorsun arkadaş dünyayı kurtarıyorlarEvet evet, baktirmadim hiç. Beril fal sepetini bekliyorum bakalım. Çıkmazsa haziran birakiyorum falı
Eeee bizden aldığı parayla herhalde kendisine yatırım yapacak Okadar da olsunEvet ya bende takip ediyorum sütun maşallahfaladdinimiz ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?