Binnaz Abla

Eeee bizden aldığı parayla herhalde kendisine yatırım yapacak Okadar da olsun
Ahahagaggqag ay hiç gülesim yoktu. Yalnız ben normalde çok ılımlı insanımdır asla sinirlenmem kötü konuşmam bugun nasıl üzgünsem attıkları maile bile atarlandım şey dedim bu mesajınızı asla kabul etmiyorum yaaa haksızlık diye ağlayacaktım çok yakın tarihte oalcak dediler

bu ne sinir bugün kız sakin ol gel meditasyon yapalım beraber

Binnazdaki Açelya Tuğra da danışmanlık veriyor 150 TL 20 dakika. 10dk 80 TL bilemedim.

Bende baktırmadım arkadaşım sormuş oraya o söylemişti. Sanırım soru üzerinden. 2 soru 200 4 soru 400 gibi. Gerçekten bu kadar ne bakıyorsun arkadaş dünyayı kurtarıyorlar
[/QUOTE]
Ben Ocak ayında baktırmıştım sanki 100 veya 150 tl idi öyle kalmış benim aklımda. 2 soru sormuştum kendisi de ek 1 soru daha sormuştu. Çok detaylı çalışmalar göndermişti bir de bana. Hem çakra hem de sayı sekansları. Aşırı yeterli diyemem ama durumu güzel özetlemişti ve 3 ay vade vermişti iletişim için 3 ay sonra ufak bir iletişim olmuştu.

Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmak çok iyi geliyor...
Evet işteyim 2 gün önce başladı okullar tenffüste gidip wc ye apladım6 ,ya tam iyi oluyorum bi haber alıyorum tekrar başa enerjim düşüyor kimse alışkın değil kurumda bu halime ne diyeceğimi bilemiyorum hastayım falan diye geçiştirriyorum

Bende baktırmadım arkadaşım sormuş oraya o söylemişti. Sanırım soru üzerinden. 2 soru 200 4 soru 400 gibi. Gerçekten bu kadar ne bakıyorsun arkadaş dünyayı kurtarıyorlar
Ben Ocak ayında baktırmıştım sanki 100 veya 150 tl idi öyle kalmış benim aklımda. 2 soru sormuştum kendisi de ek 1 soru daha sormuştu. Çok detaylı çalışmalar göndermişti bir de bana. Hem çakra hem de sayı sekansları. Aşırı yeterli diyemem ama durumu güzel özetlemişti ve 3 ay vade vermişti iletişim için 3 ay sonra ufak bir iletişim olmuştu.
[/QUOTE]

Ben tarot dolu yaşam kanalından almıştım. Geçen sene Mart falandı sanırım. 150 TL verdim. 1 saatlik video atmıştı. Tarot ve kahve. Tatmin olmuştum gerçekten iyiydi. Ama bekliyorsun randevu alıyorsun videonun ulaşması bile uzun sürüyor. Öngörüleri çıktı da diyemem çıkmadı da diyemem. Ama kesinlikle emek verilmişti. Binnaz a bin basardı

Aaaa öğretmen misin çok güzel bi meslek Çok şanslısın. Ve kafa dağıtan bi meslektir bence

Ben tarot dolu yaşam kanalından almıştım. Geçen sene Mart falandı sanırım. 150 TL verdim. 1 saatlik video atmıştı. Tarot ve kahve. Tatmin olmuştum gerçekten iyiydi. Ama bekliyorsun randevu alıyorsun videonun ulaşması bile uzun sürüyor. Öngörüleri çıktı da diyemem çıkmadı da diyemem. Ama kesinlikle emek verilmişti. Binnaz a bin basardı
[/QUOTE]
Son paragraf bana ait üsttekini alıntı yapmıştım ama neden böyle oldu anlamadım

Binnazdaki Açelya Tuğra da danışmanlık veriyor 150 TL 20 dakika. 10dk 80 TL bilemedim.
Ben belli bir süre baktırmayacağım hep böyle söylüyorum sonra dayanamıyorum yine baktırıyorum ama enerjisel olarak arınmaya ihtiyacım var gerçekten..Bugünden itibaren beklemeyi de bırakıyorum,güzel olan şeyler beklemediğinde , akışa bıraktığında oluyor çünkü.Takıntılı gibi devamlı fal baktırmak insanı çok yıpratıyor.Ama ola ki karşıdan bir hamle ,bir telefon, birşey geldi direk buradayım,en yakın arkadaşlarımdan bile önce.Çünkü bu bekleme sürecinde bu forumdaki herkes birbirine çok güzel destek oldu.Hersey gonlumuzce olsun.

Son paragraf bana ait üsttekini alıntı yapmıştım ama neden böyle oldu anlamadım
[/QUOTE]
Evet sanki senin yazdığını ben benim yazdığımı sen yazmışsın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…