- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
A çok iyi etmişsin.Taşların enerjileri olduğuna inanıyorum ben.Günaydıy canım.
evettt bu kadar olmaz gercekten bravo!!!!!!!!!
Tabiki canım yeni girdim tekrardan yazıyorum simdiDemek baktırdın cnm detaylar mailimde bekliyorum tabi istersen
Vay vay vay vay vay.azize Rukiye ye baktırtım kız ermeniymiş ateş falı baktırdım 1 ay önce gelecekle ilgili kısa vadede herseyi bildi.kendisine bakırköyde bi cafede ulaştım tarotta cok farklı bir tarzı var soklardayım..telefonu 535 716 5228 yeni hat alıcaktı değişmediyse bundan ulaşabilirsiniz.
barış can yücel iyi mi gerçekten ? yorumlarınız neler dedikleri çıkıyor mu?
Yazdım canım mailindeDemek baktırdın cnm detaylar mailimde bekliyorum tabi istersen
Ben zaten hep tarot baktırıyorum.Tarotu iyi ya denenir yani.Bi baktır istersen .ya sayfalari geri gitmekten gözlerim agridimerte tarot baktiripda memnun kalan varmi?
bu aksam girecekmis baktirmak istiyorum ama kararsizim
Ben zaten hep tarot baktırıyorum.Tarotu iyi ya denenir yani.Bi baktır istersen .
dedikleri ciktimi peki sende canim?
Firuzeye katina yolladım az önce dayanamayıp bakalım nasıl çıkacak
baska kimlere baktirdin? yada icine sinen tutturan yorumculardan farkli bisey söyledimi?
birazcikta korkuyorum farkli sey söyler diye :)))
nesibe rezzan vs ayni seyleri söylüyorlar simdi buda tam tersi derse eyvah :)))))
Son dönem en içime sinen Taha.Sonrasında,Hale,Barış ve Ecren.Nesibe de Rezzan da benden uzak olsun.
Son dönem en içime sinen Taha.Sonrasında,Hale,Barış ve Ecren.Nesibe de Rezzan da benden uzak olsun.
baris can mi canim? eger oysa o cok süper ya .. adam cok dokundu bana aglayarak okudum. cünkü bi sirim vardi ona dokunmus
O zaman canım sana uyku vakti.Uyku önemli olmazmı?İnsanı ayakta tutan iki şey uyku ve yemek.Bugun o kadar yorgunum ki ayakta sallanıyorum resmen.uykusuz ve yorgun olunca çirkinleşiyorum uyku çok önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?