Binnaz Abla

Vay vay vay vay vay.

barış can yücel iyi mi gerçekten ? yorumlarınız neler dedikleri çıkıyor mu?

canim ben daha yeni baktirdim sayilir. daha birseyi cikmadi cikti desem yalan olur ama yorumu sahahne yani. birseyide bilme be adam demi? herseyi yazmis. cok uzun bi fal ve hicbir kelimesi bos degildi bende

ya sayfalari geri gitmekten gözlerim agridi merte tarot baktiripda memnun kalan varmi?
bu aksam girecekmis baktirmak istiyorum ama kararsizim

ya sayfalari geri gitmekten gözlerim agridi merte tarot baktiripda memnun kalan varmi?
bu aksam girecekmis baktirmak istiyorum ama kararsizim
Ben zaten hep tarot baktırıyorum.Tarotu iyi ya denenir yani.Bi baktır istersen .

baska kimlere baktirdin? yada icine sinen tutturan yorumculardan farkli bisey söyledimi?
birazcikta korkuyorum farkli sey söyler diye :)))
nesibe rezzan vs ayni seyleri söylüyorlar simdi buda tam tersi derse eyvah :)))))

baska kimlere baktirdin? yada icine sinen tutturan yorumculardan farkli bisey söyledimi?
birazcikta korkuyorum farkli sey söyler diye :)))
nesibe rezzan vs ayni seyleri söylüyorlar simdi buda tam tersi derse eyvah :)))))

Son dönem en içime sinen Taha.Sonrasında,Hale,Barış ve Ecren.Nesibe de Rezzan da benden uzak olsun.

Son dönem en içime sinen Taha.Sonrasında,Hale,Barış ve Ecren.Nesibe de Rezzan da benden uzak olsun.

Bugun o kadar yorgunum ki ayakta sallanıyorum resmen.uykusuz ve yorgun olunca çirkinleşiyorum uyku çok önemli benim için

Bugun o kadar yorgunum ki ayakta sallanıyorum resmen.uykusuz ve yorgun olunca çirkinleşiyorum uyku çok önemli benim için
O zaman canım sana uyku vakti.Uyku önemli olmazmı?İnsanı ayakta tutan iki şey uyku ve yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…