Keşke önemli olan diğer kısımlar çıksa ama henüz yok maalesef, bu arada serkan bestim oldugu için onun üzerinden gidiyorum ama bu ay iletişim olmazsa baktırdıgım bütün falcılar patlayacak ben de bundan sonra önüme bakarım kolaymış gibiSerkan derken korkuyorum artık kızacaksınzı diye o yüzden S diyeceğim kısacabi dediği çıktı bugun , şey demişti dün mal sahibi var bunun para istiyor çok kızacak onlarla uğraşacak falan demiş bugun kardeşi şey dedi mal sahibi 3 aylık kirayı istiyor ona canı sıkkın
Sen serkan dedikçe acaba bende de bilir mi diyip dinleyesim geliyoKeşke önemli olan diğer kısımlar çıksa ama henüz yok maalesef, bu arada serkan bestim oldugu için onun üzerinden gidiyorum ama bu ay iletişim olmazsa baktırdıgım bütün falcılar patlayacak ben de bundan sonra önüme bakarım kolaymış gibi
Serkan acaba şey diyor mudur Allah'ım manyağa bak ben bile kendimi bu kadar övmedimSen serkan dedikçe acaba bende de bilir mi diyip dinleyesim geliyo
Kız beybi indirim olsun bi daha baktır selamımla belki daha çok iyi bakar ahahhaahahSen serkan dedikçe acaba bende de bilir mi diyip dinleyesim geliyo
O degil de sen bu Serkan'a asik filan olmayasin bu gidisle...Serkan acaba şey diyor mudur Allah'ım manyağa bak ben bile kendimi bu kadar övmedim
Hahahaahha kız beni güldürdün modum düşüktü vallaKız beybi indirim olsun bi daha baktır selamımla belki daha çok iyi bakar ahahhaahah
Tövbeler olsunO degil de sen bu Serkan'a asik filan olmayasin bu gidisle...
Bebeğim ben de öyleydim valla ikimizde gülmüş oldukHahahaahha kız beni güldürdün modum düşüktü valla
Faldan aşk doğuyormuşO degil de sen bu Serkan'a asik filan olmayasin bu gidisle...
Ay okur falan yanlış anlarFaldan aşk doğuyormuş
Evet Serkan gerçekten emek veriyor, kibar bir de. Kaydı dinlerken öylesine bakmış demiyor insan sevmekte haklısınAy okur falan yanlış anlarya şöyle benim böyle çok güzel bir kaç dostluğum oldu yani serkanda onlardan biri olacak çok kıymetli benim için yani fal falan hikaye hani para alıyor bakacak vs değil görüyoruz ne kadar para veriyoruz 5 dk lık ses kaydını atıp geçiyorlar en zor anımda bana destek olan bi insanın yeri tabi ki ayrı oalcak, hiç tanımadığım bir insan olsa bile insanın kalbine en azından benim dokunuyor asla unutmam burada bir kaç kişi de böyle benim için mesela
Ayy canım arkadaşım nasıl anlıyorsun beniEvet Serkan gerçekten emek veriyor, kibar bir de. Kaydı dinlerken öylesine bakmış demiyor insan sevmekte haklısın ♥
Ahahahahahaha yazdıklarını okuyunca gülüyorum. Allah da seni güldürsünAyy canım arkadaşım nasıl anlıyorsun beni
Ayyy hepimizi güldürsün beeee en çok biz gülelimAhahahahahaha yazdıklarını okuyunca gülüyorum. Allah da seni güldürsün
♥ Bi de iş yerindeyken okumuştum sürekli açılıma gitmek istiyorum yazmışsın. İlk ayrıldığımda bende öyleydim yalnız değilsin. Allahım ben delirdim mi deme yani. Zamanla geçiyorAyy canım arkadaşım nasıl anlıyorsun beni
Ay bebeğim ben 2013 sanırım fal batağına bulaştım burda sürekli yazıyorum okuyorum ne paralar yedirdim salak salak cafelere♥ Bi de iş yerindeyken okumuştum sürekli açılıma gitmek istiyorum yazmışsın. İlk ayrıldığımda bende öyleydim yalnız değilsin. Allahım ben delirdim mi deme yani. Zamanla geçiyor
Ya canım kıyamam sana.Evet işteyim 2 gün önce başladı okullar tenffüste gidip wc ye apladım6 ,ya tam iyi oluyorum bi haber alıyorum tekrar başa enerjim düşüyor kimse alışkın değil kurumda bu halime ne diyeceğimi bilemiyorum hastayım falan diye geçiştirriyorum
Canım, aminBen belli bir süre baktırmayacağım hep böyle söylüyorum sonra dayanamıyorum yine baktırıyorum ama enerjisel olarak arınmaya ihtiyacım var gerçekten..Bugünden itibaren beklemeyi de bırakıyorum,güzel olan şeyler beklemediğinde , akışa bıraktığında oluyor çünkü.Takıntılı gibi devamlı fal baktırmak insanı çok yıpratıyor.Ama ola ki karşıdan bir hamle ,bir telefon, birşey geldi direk buradayım,en yakın arkadaşlarımdan bile önce.Çünkü bu bekleme sürecinde bu forumdaki herkes birbirine çok güzel destek oldu.Hersey gonlumuzce olsun.
Hahah evlenince bırakmasıAy bebeğim ben 2013 sanırım fal batağına bulaştım burda sürekli yazıyorum okuyorum ne paralar yedirdim salak salak cafeleresonra tövbe ettim bıraktım saçma buldum zaten öyle kırk yılda bir baktırırsam iyi biri öyleisneydi son 2 aydır delirdim geleceğe inandığım için değil ama ihtiyaç duyuyorum kendimi çok yalnız hissediyorum gibi gibii şeyler işte. Yalnız Ankara'da okuyordum o zamanlar Eylül cafe mustafa vardı o da kankam olmuştu ne dediyse oldu sonra aradım bulayım diye evlenmiş falı bırakmış bakanlar bırakıyor bizde bırakırız illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?