Binnaz Abla

Serkan derken korkuyorum artık kızacaksınzı diye o yüzden S diyeceğim kısaca bi dediği çıktı bugun , şey demişti dün mal sahibi var bunun para istiyor çok kızacak onlarla uğraşacak falan demiş bugun kardeşi şey dedi mal sahibi 3 aylık kirayı istiyor ona canı sıkkın

Keşke önemli olan diğer kısımlar çıksa ama henüz yok maalesef, bu arada serkan bestim oldugu için onun üzerinden gidiyorum ama bu ay iletişim olmazsa baktırdıgım bütün falcılar patlayacak ben de bundan sonra önüme bakarım kolaymış gibi

Sen serkan dedikçe acaba bende de bilir mi diyip dinleyesim geliyo

Faldan aşk doğuyormuş
Ay okur falan yanlış anlar ya şöyle benim böyle çok güzel bir kaç dostluğum oldu yani serkanda onlardan biri olacak çok kıymetli benim için yani fal falan hikaye hani para alıyor bakacak vs değil görüyoruz ne kadar para veriyoruz 5 dk lık ses kaydını atıp geçiyorlar en zor anımda bana destek olan bi insanın yeri tabi ki ayrı oalcak, hiç tanımadığım bir insan olsa bile insanın kalbine en azından benim dokunuyor asla unutmam burada bir kaç kişi de böyle benim için mesela

Evet Serkan gerçekten emek veriyor, kibar bir de. Kaydı dinlerken öylesine bakmış demiyor insan sevmekte haklısın

♥ Bi de iş yerindeyken okumuştum sürekli açılıma gitmek istiyorum yazmışsın. İlk ayrıldığımda bende öyleydim yalnız değilsin. Allahım ben delirdim mi deme yani. Zamanla geçiyor
Ay bebeğim ben 2013 sanırım fal batağına bulaştım burda sürekli yazıyorum okuyorum ne paralar yedirdim salak salak cafelere sonra tövbe ettim bıraktım saçma buldum zaten öyle kırk yılda bir baktırırsam iyi biri öyleisneydi son 2 aydır delirdim geleceğe inandığım için değil ama ihtiyaç duyuyorum kendimi çok yalnız hissediyorum gibi gibii şeyler işte. Yalnız Ankara'da okuyordum o zamanlar Eylül cafe mustafa vardı o da kankam olmuştu ne dediyse oldu sonra aradım bulayım diye evlenmiş falı bırakmış bakanlar bırakıyor bizde bırakırız illa

Ya canım kıyamam sana. gerçekten bir geçiş dönemi olarak düşün, üstelik corona ve karantina zaten kendi içimize döndürdü zorunlu olarak. Kendimize dönünce de düşünüp kafayı yedik. Bu kadar olmazdı bence virüs olayları olmasaydı.. neler geçmiyor ki.. bu da geçer. Ama iyi olmayı istemek önemli, o enerjiden çıkmak önemli. Hemen olmaz, birkaç gün daha sürer belki böyle. Ama hayatımıza ışık doğmasını istiyorsak, o ışığı biz fitilleyeceğiz. Ana baba dışında gerçekten kimseden %80 oranlık bir hayır bile yok. Dünya böyle, bencil artık herkes, hız peşindeler. Tahammül hoşgörü sevgi kalmamış kimsede. seni çok iyi anlıyorum ve tek başına atlatmaya çalışmak nedir bilirim. Ama geçeceğine inanırsan, kendine güvenirsen geçer emin ol. Sadece sen varsın, bu ruh beden sana ait. Düşeriz, dizimiz açılır mesela açık yara olur. Ama o da zamanla kabul bağlar ve geçer... neler geçmiyor.. sadece zaman ve kendine inan

Canım, amin Kesinlikle her şey bizim için.. artık bir süre sonra kendimiz için bir şeyler yapmamız gerekiyor. Ne arkadaş ne sevgili, aile dışında tek mutluluk kendimizden geliyor. Kendimize inanırsak, her şey geçer

Hahah evlenince bırakması şey gibi olmuş biraz, doğru yolu buldum filan onun sabah evden ben çıkıyorum canım diyip fal cafeye gittiğini hayal edemedim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…