Binnaz Abla

Ay bi kere hediye falıma bakmıştı, inan sonunu getiremedim falın baygın baygın konuşup aynı şeyleri tekrarlamasından ötürü
Ben genel baktırdım hiç bilgi vermeden. Hayatımda biri yok dedim sadece. Benim hayırsızı tarif etmiş, klasik yeni biri var olayına girmemiş. Merak ettim o yüzden

Kesinlikle önce kendimizi sevelim enerjimizi yükseltelim ki herşey güzel olsun inşallah.

kızlar zişana fal atmalımyım?? Deneyenler yazsın çıkan varmı
Yani şöyle; eski erkek arkadaşımla ilgili durumları bildi. Adımları olacak dedi. Hava grubundan tanıdığın biri sana çok net adım atacak dedi. Buraya kadar dedikleri çıktı ama vade olarak tutmadı. Ayrıca eskiyle gelecek gördü, onu tercih edeceksin dedi. Kahkaha atıyorum yalvarsa da bitti bu iş. Ben artık yeniyleyim en azından tanımak istiyorum..

Kazen Ben Kazene teşekkür etmek istiyorum. Gözümüzü açmasaydı böyle fal baktırmaya devam ederdim. Artık fallara inancım yok. Hiç baktırmam. Ha baktırdığım 65 fal civarında olumlu fallardan çıkan olursa yazarım buraya.

Ama en azından bişeyler tutmuş yani dimi ona göre baktrcam bnde :)

Ama en azından bişeyler tutmuş yani dimi ona göre baktrcam bnde :)
Canım Zişan yakın donem,bir iki ayda bazen eskiden gelecek ufak tefek adımları bildi,bazılarında yanıldı.Evet bir iki şey bildi mesela gelgitli adam kafasına esince canı görüşmek yakınlaşmak vs istedi bunlarda aricak vs soyledi.Ama esas koskocoman olan bölümü bilemedi,adamı bana aşık,kopamaz,evlilik vs gordu halbuki alakası yok,ki arkadaşada eskisiyle evlendirmiş sanırım.150 tl alıp minik birkaç görüşmeyi söyleyip olmayacak işi,adamın esas niyetini görüp uyarayamayan insan gitsin 30-40 tl ye fal baksın bence..Ha bu arada o yakın dönemli aramalarda bile patlayanları oldu..Bence hiç fal bakmasın o,anlık niyet bile göremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…