AhaahahahahahahHahah evlenince bırakmasışey gibi olmuş biraz, doğru yolu buldum filan onun sabah evden ben çıkıyorum canım diyip fal cafeye gittiğini hayal edemedim gerçekten
Ay bi kere hediye falıma bakmıştı, inan sonunu getiremedim falın baygın baygın konuşup aynı şeyleri tekrarlamasından ötürüKızlar, Özgür Can a baktıran var mı falsepetinde?
Ben genel baktırdım hiç bilgi vermeden. Hayatımda biri yok dedim sadece. Benim hayırsızı tarif etmiş, klasik yeni biri var olayına girmemiş. Merak ettim o yüzdenAy bi kere hediye falıma bakmıştı, inan sonunu getiremedim falın baygın baygın konuşup aynı şeyleri tekrarlamasından ötürü
Kesinlikle önce kendimizi sevelim enerjimizi yükseltelim ki herşey güzel olsun inşallah.Canım, amin♥ Kesinlikle her şey bizim için.. artık bir süre sonra kendimiz için bir şeyler yapmamız gerekiyor. Ne arkadaş ne sevgili, aile dışında tek mutluluk kendimizden geliyor. Kendimize inanırsak, her şey geçer
Ben baktırma hatasına düşmüştüm,çöp vallahi paranıza yazık.Kızlar, Özgür Can a baktıran var mı falsepetinde?
Hediye falıma bakmıştı tamamını dinlemedim bileKızlar, Özgür Can a baktıran var mı falsepetinde?
Zişan çok net bazı durumları biliyor ama malesef vade tutturamıyorkızlar zişana fal atmalımyım?? Deneyenler yazsın çıkan varmı
Ben baktırdım hiçbir dediği çıkmadı zaten ne dediğini de tam anlamadım değişik bir faldıKızlar, Özgür Can a baktıran var mı falsepetinde?
Yani şöyle; eski erkek arkadaşımla ilgili durumları bildi. Adımları olacak dedi. Hava grubundan tanıdığın biri sana çok net adım atacak dedi. Buraya kadar dedikleri çıktı ama vade olarak tutmadı. Ayrıca eskiyle gelecek gördü, onu tercih edeceksin dedi. Kahkaha atıyorumkızlar zişana fal atmalımyım?? Deneyenler yazsın çıkan varmı
Zişana göre adam bana aşıktı, her şey toz pembeydi. Faldan 15 gün sonra bitirdikkızlar zişana fal atmalımyım?? Deneyenler yazsın çıkan varmı
Zişanı çok yazdım ben burada,pembeci hayal taciri....Zişana göre adam bana aşıktı, her şey toz pembeydi. Faldan 15 gün sonra bitirdik
anladımm ama durum olarak oluo dimiZişan çok net bazı durumları biliyor ama malesef vade tutturamıyor
Ama en azından bişeyler tutmuş yani dimi ona göre baktrcam bnde :)Yani şöyle; eski erkek arkadaşımla ilgili durumları bildi. Adımları olacak dedi. Hava grubundan tanıdığın biri sana çok net adım atacak dedi. Buraya kadar dedikleri çıktı ama vade olarak tutmadı. Ayrıca eskiyle gelecek gördü, onu tercih edeceksin dedi. Kahkaha atıyorumyalvarsa da bitti bu iş. Ben artık yeniyleyim en azından tanımak istiyorum..
Diğer seçeneğin zümra lal mi?Ama en azından bişeyler tutmuş yani dimi ona göre baktrcam bnde :)
ona çok istiodum baktırmak ama hevesim kaçtı ya sankiDiğer seçeneğin zümra lal mi?
Canım Zişan yakın donem,bir iki ayda bazen eskiden gelecek ufak tefek adımları bildi,bazılarında yanıldı.Evet bir iki şey bildi mesela gelgitli adam kafasına esince canı görüşmek yakınlaşmak vs istedi bunlarda aricak vs soyledi.Ama esas koskocoman olan bölümü bilemedi,adamı bana aşık,kopamaz,evlilik vs gordu halbuki alakası yok,ki arkadaşada eskisiyle evlendirmiş sanırım.150 tl alıp minik birkaç görüşmeyi söyleyip olmayacak işi,adamın esas niyetini görüp uyarayamayan insan gitsin 30-40 tl ye fal baksın bence..Ha bu arada o yakın dönemli aramalarda bile patlayanları oldu..Bence hiç fal bakmasın o,anlık niyet bile göremediAma en azından bişeyler tutmuş yani dimi ona göre baktrcam bnde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?