Binnaz Abla

yapmaa yaa ya bana kendi desteleriylede bakan biri lazm

Seninle enerji anlamında benziyoruz, falcılara yaptığımız yorumlar aynı oluyor genelde kimleri beğeniyorsun peki?
Evet gecen yaz Fal Sepeti topic te de yaziyorduk sen, ben ve su an fazla aktif olmayan birkac isim daha... Deneyimlerimiz arttigi icin oyle hemen anin heyecaniyla herkese 10 numara 5 ️ yapistirmiyoruz yorumlarimizi fali sindirerek daha gercekci yapiyoruz.
Begendigim isim maalesef yok ama hala buralardayim Hala arayistayim diyormusum Buradaki sohbeti seviyorum, arasira falcilar girip suyu bulandirmadigi surece, Simdiye kadar bana hep onemsiz detaylar cikti, bazi yakin gelecek durumlari vs. En cok begendigim yorumcu hakkinda da kafamda bir takim soru isaretleri belirdi son birkac gundur.

Bu arada kızlar dün derin hislere attım iyi gibi geldi burdan bi arkdaşa attım aaa dedi benimle aynı fal bi baktık resmen bazı cümleler hariç aynı. İade ettiler 3 kişiydik . Bir de hediye falıma neva demir bakmış ben çok beğendim onu .

Bacım sen batacaksın bak vallahi dikkat et , hepimiz aynı zamanlardan geçtik buraya yazdık bu dipsiz kuyuya düşmeyin diye baktır ama ne olur abartmadan baktır senin için diyorum

bu hediye fal nerde var ücretsizmi

Evet resmen geçen yazdan beri aktifim burda Senin de dediğin gibi yorumları okuyorum artık. Benim de koskoca 1 senede söyleyebileceğim adamakıllı bir falcı yok maalesef :) Neyseki zaman geçtikçe akıllanıyoruz bu arada aklında ne gibi soru işaretleri var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…