- 18 Ağustos 2019
- 99
- 94
- 38
yapmaa yaaCanım Zişan yakın donem,bir iki ayda bazen eskiden gelecek ufak tefek adımları bildi,bazılarında yanıldı.Evet bir iki şey bildi mesela gelgitli adam kafasına esince canı görüşmek yakınlaşmak vs istedi bunlarda aricak vs soyledi.Ama esas koskocoman olan bölümü bilemedi,adamı bana aşık,kopamaz,evlilik vs gordu halbuki alakası yok,ki arkadaşada eskisiyle evlendirmiş sanırım.150 tl alıp minik birkaç görüşmeyi söyleyip olmayacak işi,adamın esas niyetini görüp uyarayamayan insan gitsin 30-40 tl ye fal baksın bence..Ha bu arada o yakın dönemli aramalarda bile patlayanları oldu..Bence hiç fal bakmasın o,anlık niyet bile göremedi
Doğa Dan'ı deneyebilirsin aslında. Hoş o da bana kesin barışmanız olacak dedi Haziran ayı içerisinde. Ama ben kırmızı çizgi çizdim.yapmaa yaaya bana kendi desteleriylede bakan biri lazm
Evet gecen yaz Fal Sepeti topic te de yaziyorduk sen, ben ve su an fazla aktif olmayan birkac isim daha... Deneyimlerimiz arttigi icin oyle hemen anin heyecaniyla herkese 10 numara 5Seninle enerji anlamında benziyoruz, falcılara yaptığımız yorumlar aynı oluyor geneldekimleri beğeniyorsun peki?
Ay yanlış yazdım pardooonzulalden fal geldi. İğrenc 5 dakika ne
Ahahaahhaha denizzzAy yanlış yazdım pardooon
Offf..Ahahaahhaha denizzzbize yazacağı mesajı buraya yazmış ama doğru 5 dk bakıp geçiyor
Bu arada kızlar dün derin hislere attım iyi gibi geldi burdan bi arkdaşa attım aaa dedi benimle aynı fal bi baktık resmen bazı cümleler hariç aynı. İade ettiler 3 kişiydik . Bir de hediye falıma neva demir bakmış ben çok beğendim onu .
evet hiç söylemediğim bahsetmediğim var olan bir kaç durumu söyleyince şok olmuştum... bazı olayların yaşanmasına sebep etkenler bunlar kendi desteleriyle yapıyor bana çıkıyor kısacası... ama çıkmıyor diyen arkadaşlar da çokanladımm ama durum olarak oluo dimi
Kız valla az baktırıyorum bakma sen banaBacım sen batacaksın bak vallahi dikkat et , hepimiz aynı zamanlardan geçtik buraya yazdık bu dipsiz kuyuya düşmeyin diye baktır ama ne olur abartmadan baktır senin için diyorum
bu hediye fal nerde var ücretsizmiBu arada kızlar dün derin hislere attım iyi gibi geldi burdan bi arkdaşa attım aaa dedi benimle aynı fal bi baktık resmen bazı cümleler hariç aynı. İade ettiler 3 kişiydik . Bir de hediye falıma neva demir bakmış ben çok beğendim onu .
Fal sepetinde baktırdıkca puan birikiyorbu hediye fal nerde var ücretsizmi
bu ara yeni falcı arayışndayım fal sepetinde varmı önerinn :)Fal sepetinde baktırdıkca puan birikiyor
Yakın zaman, anlık iyi olan ve kendi destesiyle bakan Falsepeti Mısırlı Talia, onun da uzun vade gelecek cıkmıyor zaten cok gelecek soylemiyor.yapmaa yaaya bana kendi desteleriylede bakan biri lazm
Evet resmen geçen yazdan beri aktifim burdaEvet gecen yaz Fal Sepeti topic te de yaziyorduk sen, ben ve su an fazla aktif olmayan birkac isim daha... Deneyimlerimiz arttigi icin oyle hemen anin heyecaniyla herkese 10 numara 5️ yapistirmiyoruz yorumlarimizi fali sindirerek daha gercekci yapiyoruz.
Begendigim isim maalesef yok ama hala buralardayimHala arayistayim diyormusum Buradaki sohbeti seviyorum, arasira falcilar girip suyu bulandirmadigi surece, Simdiye kadar bana hep onemsiz detaylar cikti, bazi yakin gelecek durumlari vs. En cok begendigim yorumcu hakkinda da kafamda bir takim soru isaretleri belirdi son birkac gundur.
Internet sitesini açınca geçen gün ben de fark ettim.Binnaz a güncelleme gelmiş. Yorumcuların altında sanırım verilen oylara/ aldığı fallara göre üstat/ uzman falan yazıyor. Madalyalarıymış. Bi espri yapardım ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?