Binnaz Abla

Melisa asya (benim için) Birçok falcıdan daha iyi. Ve neredyse 1 senedir fiyatı değişmedi. Ara ara da indirim yapıyor kendisi. Tebrik ediyorum buradan eğer okuyorsa

Ya Allah aşkı için. Zişan, Melisa asya gibi isimler ben girdiğimden beri aynı fiyattayken şevda avaz ın ne farkı var da katinada 2500 kahvede 3000 oluyor. Uzun süredir gitmiyordum şevdar a. Online oldu bildirimleri yığılmış. Şevdara bi gireyim bakayım dedim. Öyle gördüm. 2000 bana çok geliyordu 2500 olmuş. Burayı okuyor mu bilmiyorum şevdar avaz ama biraz herkes de elini vicdanına koysun. Diğer falcılardan ne farkı olabilir anlamıyorum. Salak yerine koyuluyoruz. Kızlar en azından 1000-1500 ün üstüne gitmeyin

Sırf bu soyguncu zihniyete inat da gerçekten fiyatını yükseltirken bile özür dileyip, daha fazla yükselmeyecek diye de açıklamasında belirten Serkan batu ya gideceğim indirimden kredi aldığımda. O da emek veriyor gayet güzel bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…