- 14 Mayıs 2020
- 165
- 167
- 23
Ben dememiştim ama, ben de öyleyimburada hiçbi zaman 1000 in üstünde kredisi olan falcılara gitmedim diyen bi arkadaş vardı. ona da bravo en doğrusu bence
çünkü iyi falcının kredisi çok olmaz seveni çok olur. kredisi yüksek olanları bir şey zannediyoruzBen dememiştim ama, ben de öyleyim
Aynen öyleeee valla bana 750 bile çok geliyorçünkü iyi falcının kredisi çok olmaz seveni çok olur. kredisi yüksek olanları bir şey zannediyoruz
Serkan adına teşekkürleri kabul ediyorum arkadaşlarAhahahahah seninkinin falı diye geciriyordum aklimdan
işide bekliyorm bu arada:)Aşk mi iş mii, çok sevindim sizin adınıza ❣
Sana yakin vadeler mi vermisti? Yani vadesinden once mi cikti bugunku durum? Is icin de yakindiir umarim ve olur.işide bekliyorm bu arada:)
Canım öp beniiiiiburada hiçbi zaman 1000 in üstünde kredisi olan falcılara gitmedim diyen bi arkadaş vardı. ona da bravo en doğrusu bence
Merve bu yorum icin beğen butonuna bas kızım baaaasSırf bu soyguncu zihniyete inat da gerçekten fiyatını yükseltirken bile özür dileyip, daha fazla yükselmeyecek diye de açıklamasında belirten Serkan batu ya gideceğim indirimden kredi aldığımda. O da emek veriyor gayet güzel bakıyor.
Ahahahahahahh yazıyı alnından öptümMerve bu yorum icin beğen butonuna bas kızım baaaas
O kadar diyorsun ... ayyy çok sevindimbukadar nokta atışlı olamazz ne diceğini söledi resmen
Hala fal bakıyor mu o ya? Bu ne yüzsüzlük!Kızlar deniz sonay çevrimiçi
Aynen valla öyle bakınıyordum gördüm valla bakıyorHala fal bakıyor mu o ya? Bu ne yüzsüzlük!
Baktırdığım 65 fal arasında Yeşilçingene ve Alex falları benziyordu. Başka bu kadar acımasız olumsuz konuşan yoktu. Aşırı derece olumsuzdu. Gidişat onların dediği şekilde ilerliyor maalesef .Kızlar merhababen falı bıraktım çok şükür 10 gündür canım bile istemiyor. Ama bı durum oldu Alex in dediği tarzda. Artık hiç inanasim gelmiyor açıkçası ama onun yorumladığı gibi bir şey yaşadım. Tesadüftür herhalde ama yazmak istedim.
Bu yeşilçingenin falı çok az kişiye çıkmıyor biri de benim galiba. Anlamadım. Falı benimle o kadar alakasızdı ki unuttum bileBaktırdığım 65 fal arasında Yeşilçingene ve Alex falları benziyordu. Başka bu kadar acımasız olumsuz konuşan yoktu. Aşırı derece olumsuzdu. Gidişat onların dediği şekilde ilerliyor maalesef .
Bende bıraktım zaten.
Ben ona zaten kızıyorum bu kadar olumsuz konuşulmaz kendisine de yazdım kızdım ağladım sizin yüzünüzden diye. Şimdi o da uyuyamayacakmışBu yeşilçingenin falı çok az kişiye çıkmıyor biri de benim galiba. Anlamadım. Falı benimle o kadar alakasızdı ki unuttum bile
Desteğe yazdım o kadar bı de. Ne kadar igrencler,sadece para peşindeler.Hala fal bakıyor mu o ya? Bu ne yüzsüzlük!
cnm haziran ayını verdi tam oldu aslındaSana yakin vadeler mi vermisti? Yani vadesinden once mi cikti bugunku durum? Is icin de yakindiir umarim ve olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?