Binnaz Abla

O kadar acımasız da konuşulmaz ama ya. Alex olumsuz konuşsa bile öyle yumuşak söylüyor ki bunu. Zehir,zemberek oluyor bazıları. Senem şah ı unutamıyorum ben mesela

Serkan da bana olumsuz konuştu . Yani kabullendim artık . Zaten kötümserim
Oooo serkancım olumsuz konustuysa durum vahim, üzüldüm şimdi. Aman boşver ben bugun karar aldım hiççç umruma değil ay o salak benim gibisini bulsun öpsün başına koysun. Gittiğimiz yolll belli yetişmek isteyen gelir gelmeyen hadi yallahhh

Artık aynen böyle düşünüyorum. Şurada bile belli emek ettiğimiz, sevdiğimiz, beklediğimiz, bağlı olduğumuz.. bu devirde bulmak öyle kolay mı bunları. Canım kızlar kimin kaybettiğine ancak zaman karar verir ve bence onlar kaybetti.

Tabii onlar kaybetti, bu acılar geçici. Onların kafa sonradan dank edecek amaaa biz başka aşklarda mutluluk sarhoşu iken onlar oturur ağlar, hiççç bu saatten sonra benden tek adım tek bir şey olmaz bitti.

serkan olumsuz muydu sendee (
Ben onun fallını zaten baza almıyorum. Ona farklı baktırdım. Yani özel hayatımla ilgili genel yorum istedim. Şu an platonik bir süreç yaşadığımı bunu bir sürü falcılara sorduğumu ve hepsi olumlu konuştuğunu ama ben onlara inanmadığımı olumsuz sonuçlanacağını bildiğimi ve konuyu kapattığımı yazmıştım. O da evet haklısın dedi. Yoruma göre yürümüş gibi . Neyse U Ü ile iletişim olmadı Yeni birini tarif etti çıkarsa yazarım...

Kızlar bende bugün çıkan bir falımı fark ettim..Daha öncede yazmıştım,hoşlandığım yeni biri vardı,babasını kaybetti mayıs sonunda.Klothoyagmura nisan ayında baktırdığım son falda ölüm dememiş ama ailesi için endişeleniyor,korkuyor,belkide ailesinde kronik rahatsızlığı olan birisi var ve mayısta bu sıkıntıları artacak,sizinde biraz iletişim kopukluğunuz olacak demiş.Gerçektende bir süre doğal olarak bu sebeple içine kapandı,bende tabi kendi haline bırakmaktım toparlanması için.Klotho tellwede ama sanırım artık dışardan bakıyor,instagramda varmış

Kızlar ben %99 bu fal defterini kapadım arada sizin yazdıklarınıza girip baktıktan sonra bugün Binnaz uygulamasına girip dolandım biraz yemin ederim bildiğiniz kredilerini arttırmışlar ya Allah gözlerini doyursun, ya yakında bir indirim var yada gerçekten bu milleti bankamatik filan sanıyorlar. Çünkü ekstra bir artış fark ettim falcılarda.
Ben çok açık ve net söylüyorum 2000 ve üstü veren arkadaşlara geçmiş olsun,falınız patlamıştır. Örneğin Şevdar 2000 di 2500 olmuş,Serap 500 yapıyor sonra 3000 yapıyor, Serkan 750 olmuş,Tumay 1000 olmuş bu ne ya gerçekten ama ben onlara kızmıyorum onlara gidip bu noktalara taşıyan bizlere kızıyorum gerçekten Şevdar'a daha önce 3000 ile baktırdım 4 ay önce çıkmadı arkadaşlar, çık mı yor, vermeyin ne olur. Şevdar tamamen bir örnek ona bir kastım yok. Zevkine baktırın ama bütçenizi sarsmayın.

Ben de çıkan fal haberiyle geldim kızlar. Elif in söylediği bir şey oldu bugün, hiç ihtimal vermiyordum. Başka söylediği bir şey de olmak üzere, resmi işlemler için Eylül ayı bekleniyor ama benimle ilgili değildi.
Asıl olay da söylediği şekilde olur umarım :)

Sonunda Elife baktıran biri yorum yaptı çıktı dediğinz olay çok mu spesifikti

Birkaç gün önce yazmıştım ben ondan birebir almıştım O zaman hayatında kimse yoktu benim eksi için baktırmış tım bana hayatıma girecek olan insanın ismindeki harflerini yapmış olduğu işi yaşını Hatta demiştim ya maaşı ne kadar binmişti ve çok enteresan şekilde Hayatıma giren insan benim geçmişte kalan biriydi ben çok şaşırmıştım gerçekten onun bakımları güzel önümüzdeki günlerde tekrar Ondan bir açılım almak istiyorum çünkü en azından bu sitede var olan diğer yorumcular gibi dolandırıcı değil ben böyle bir şey yaşamadım onda

mesela ben üye olana kadar buraya yorumları okumuyordum . Bence bizim gibi
Bence site zorunlu tuttu . Serkan da o yüzden açıklama yazdı . Yoksa bence paracı bir insan değil. Artıracak olsa o bordo bereli gibi davrandığımız zamanlar arttırırdı. Yani site dedi ki bunlar salak siz kredi arttırın Her şekilde baktırcaklar zaten paraları katlayalım..

Telefondaki Elif mi ?

Tarot faslına bak kırmıştım Ona kalmış olsa Kasım ayında hayatıma başka birinin girmiş olması gerekiyordu ama öyle bir durum olmadı �ş hayatın ne ilgili söylemiş olduğu şeyler ve olmadı

Bende baktırmadım arkadaşım sormuş oraya o söylemişti. Sanırım soru üzerinden. 2 soru 200 4 soru 400 gibi. Gerçekten bu kadar ne bakıyorsun arkadaş dünyayı kurtarıyorlar
tövbe Sanki benim kaderimi yazıyor baktırmış biri olarak yazıyorum söylemiş olduğu hiçbir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…