Binnaz Abla

Üzüldüm gerçekten. paraya yazik oldu

Kendine birkaç defa falan atmışsın telveyi bıraktı Instagram'dan kendi hesabından bakıyor onunla vermiş olduğu vadelerde bana çıkan çok olayı oldu olmadı desem yalan olur ama güzel ve detaylı bakmıştı Hatta telvede bakmama nedeni olarak da açıklama yapmıştı sadece 10 dakika veriliyor ve 10 dakika benim açılım yap ama yeterli olmuyor demişse Ben de özelden gerekir bakım yapmaya karar verdim ama yeni bir gelişme olmadı onun söylediği yorumlar üzerine herhangi bir ekstra bir değişiklik olduğu anda tekrardan kafasında çalarım ama gerçekten çok hoş bir bayan bütün soruları özenli bir şekilde cevaplıyor ve vadeleri de tutuyor

Evet kesinlikle hem tarotta uzman hemde hislerede sahip olduğunu düşünüyorum.Ayrıca çok dürüst,iyi niyetli,işini hakkıyla yapmaya çalışan,emek veren bir bayan.Ben geçmiştede baktırmıştım hep kırmadan gerçekleri söylemeye çalışmıştır.Bence özelden bakması da iyi olmuş,tellwede çok zor oluyordu

Koşun Binnazda 35 saat indirim varmış resmen hissettim
Millet yine fal manyağı olacak desene
Isterse % 100 indirim yapsın Binnaz,almıyorum da baktırmıyorumda..üstüne para verseler artık orada baktırmam

Ücret ne kadardı

kızlarrrr serkanın geçen hafta dediği ve benm asssssla ihtimal vermediğm bişi oldu deminn
Merhaba Serkan’a ne falı baktırmıştınız? Aslında genel bir soru olsun Serkan’a fal baktırıp çıktı diyen arkadaşlar genel olarak ne falı baktırıyor yazarlarsa sevinirim :)

Bu arada bir iki gün önce Alexe fal baktırdım uzun bir aradan sonra. Yine gerçekten durumu çok güzel özetledi. Fazla bir bilgi vermememe rağmen genelde yaşadığımıza benzer bir son tablosu çizmiş. İlişkinizi tek bir cümleyle anlatırsam siz birbirinize bağımlısınız diyerek girmiş cümleye birbirinizi aylarca görmeseniz de denk geldiğiniz ilk andan sonra ya da birinizin attığı ufak bir adımdan sonra kaldığınız yerden devam edersiniz demiş. Ben adım atmalı mıyım demiştim; beklersen ondan adım gelecektir ama açıkçası sizin ilişkiniz için kimin adım attığı önemli değil demiş. Yüzyüzsünüz diyemediyse demek direk mesela diğer falcıların çizdiği pembe tabloyu çizmedi kafasında engel olarak gördüğü şeyleri kaldırmadığı sürece ayni sonu tekrar tekrar yaşarsınız dedi. Seni sevmesinde bir problem yok problem onun beyni dedi. Gerçekten güzel bir bakımdı memnun kaldım.

Bana dedikleri çıkmadı ya gelecekti o zamanlar.. aylar oldu.

Bana dedikleri çıkmadı ya gelecekti o zamanlar.. aylar oldu.
Çok vade vermeyi sevmiyor aslında. Bana en fazla şu vadeyi verdi mesela çok uzun zaman beklersin diyemem yakın zamanda olur 1 ay içinde bile olabilir ama takılma vadeye dedi. Daha önce 2 sefer baktırdım ben de dediklerini gecikmeli yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…