- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
Üzüldüm gerçekten.Tarot faslına bak kırmıştım Ona kalmış olsa Kasım ayında hayatıma başka birinin girmiş olması gerekiyordu ama öyle bir durum olmadı �ş hayatın ne ilgili söylemiş olduğu şeyler ve olmadı
Kendine birkaç defa falan atmışsın telveyi bıraktı Instagram'dan kendi hesabından bakıyor onunla vermiş olduğu vadelerde bana çıkan çok olayı oldu olmadı desem yalan olur ama güzel ve detaylı bakmıştı Hatta telvede bakmama nedeni olarak da açıklama yapmıştı sadece 10 dakika veriliyor ve 10 dakika benim açılım yap ama yeterli olmuyor demişse Ben de özelden gerekir bakım yapmaya karar verdim ama yeni bir gelişme olmadı onun söylediği yorumlar üzerine herhangi bir ekstra bir değişiklik olduğu anda tekrardan kafasında çalarım ama gerçekten çok hoş bir bayan bütün soruları özenli bir şekilde cevaplıyor ve vadeleri de tutuyorKızlar bende bugün çıkan bir falımı fark ettim..Daha öncede yazmıştım,hoşlandığım yeni biri vardı,babasını kaybetti mayıs sonunda.Klothoyagmura nisan ayında baktırdığım son falda ölüm dememiş ama ailesi için endişeleniyor,korkuyor,belkide ailesinde kronik rahatsızlığı olan birisi var ve mayısta bu sıkıntıları artacak,sizinde biraz iletişim kopukluğunuz olacak demiş.Gerçektende bir süre doğal olarak bu sebeple içine kapandı,bende tabi kendi haline bırakmaktım toparlanması için.Klotho tellwede ama sanırım artık dışardan bakıyor,instagramda varmış
Sonunda Elife baktıran biri yorum yaptıçıktı dediğinz olay çok mu spesifikti
Evet, telefondaki Elif. Kendisinin görüp söylediği bir durumdu, sorduğum kişiyle alakalı değildi yani. Ultra spesifik hem deTelefondaki Elif mi ?
Evet kesinlikle hem tarotta uzman hemde hislerede sahip olduğunu düşünüyorum.Ayrıca çok dürüst,iyi niyetli,işini hakkıyla yapmaya çalışan,emek veren bir bayan.Ben geçmiştede baktırmıştım hep kırmadan gerçekleri söylemeye çalışmıştır.Bence özelden bakması da iyi olmuş,tellwede çok zor oluyorduKendine birkaç defa falan atmışsın telveyi bıraktı Instagram'dan kendi hesabından bakıyor onunla vermiş olduğu vadelerde bana çıkan çok olayı oldu olmadı desem yalan olur ama güzel ve detaylı bakmıştı Hatta telvede bakmama nedeni olarak da açıklama yapmıştı sadece 10 dakika veriliyor ve 10 dakika benim açılım yap ama yeterli olmuyor demişse Ben de özelden gerekir bakım yapmaya karar verdim ama yeni bir gelişme olmadı onun söylediği yorumlar üzerine herhangi bir ekstra bir değişiklik olduğu anda tekrardan kafasında çalarım ama gerçekten çok hoş bir bayan bütün soruları özenli bir şekilde cevaplıyor ve vadeleri de tutuyor
Ares levimi ışıkmı beklediğinO değil de ben hala Ares Leviyi bekliyorumm. Adam asla girmiyor ya şaka gibi
Az önce online dıO değil de ben hala Ares Leviyi bekliyorumm. Adam asla girmiyor ya şaka gibi
Millet yine fal manyağı olacak deseneKoşun Binnazda 35 saat indirim varmış resmen hissettim
Ücret ne kadardıBirkaç gün önce yazmıştım ben ondan birebir almıştım O zaman hayatında kimse yoktu benim eksi için baktırmış tım bana hayatıma girecek olan insanın ismindeki harflerini yapmış olduğu işi yaşını Hatta demiştim ya maaşı ne kadar binmişti ve çok enteresan şekilde Hayatıma giren insan benim geçmişte kalan biriydi ben çok şaşırmıştım gerçekten onun bakımları güzel önümüzdeki günlerde tekrar Ondan bir açılım almak istiyorum çünkü en azından bu sitede var olan diğer yorumcular gibi dolandırıcı değil ben böyle bir şey yaşamadım onda
Merhaba Serkan’a ne falı baktırmıştınız? Aslında genel bir soru olsun Serkan’a fal baktırıp çıktı diyen arkadaşlar genel olarak ne falı baktırıyor yazarlarsa sevinirim :)kızlarrrr serkanın geçen hafta dediği ve benm asssssla ihtimal vermediğm bişi oldu deminn
kahve :)Merhaba Serkan’a ne falı baktırmıştınız? Aslında genel bir soru olsun Serkan’a fal baktırıp çıktı diyen arkadaşlar genel olarak ne falı baktırıyor yazarlarsa sevinirim :)
Teşekkür ederim :)kahve :)
Bana dedikleri çıkmadı yaBu arada bir iki gün önce Alexe fal baktırdım uzun bir aradan sonra. Yine gerçekten durumu çok güzel özetledi. Fazla bir bilgi vermememe rağmen genelde yaşadığımıza benzer bir son tablosu çizmiş. İlişkinizi tek bir cümleyle anlatırsam siz birbirinize bağımlısınız diyerek girmiş cümleyebirbirinizi aylarca görmeseniz de denk geldiğiniz ilk andan sonra ya da birinizin attığı ufak bir adımdan sonra kaldığınız yerden devam edersiniz demiş. Ben adım atmalı mıyım demiştim; beklersen ondan adım gelecektir ama açıkçası sizin ilişkiniz için kimin adım attığı önemli değil demiş. Yüzyüzsünüz diyemediyse demek direk mesela diğer falcıların çizdiği pembe tabloyu çizmedi kafasında engel olarak gördüğü şeyleri kaldırmadığı sürece ayni sonu tekrar tekrar yaşarsınız dedi. Seni sevmesinde bir problem yok problem onun beyni dedi. Gerçekten güzel bir bakımdı memnun kaldım.
Çok vade vermeyi sevmiyor aslında. Bana en fazla şu vadeyi verdi mesela çok uzun zaman beklersin diyemem yakın zamanda olur 1 ay içinde bile olabilir ama takılma vadeye dedi. Daha önce 2 sefer baktırdım ben de dediklerini gecikmeli yaşadım.Bana dedikleri çıkmadı yagelecekti o zamanlar.. aylar oldu.
Ya siz ne falı baktırıyorsunuz en çok sizi merak ediyorumS vitaminsizliikten ölecektim tanrımmmm. İndirim gelmişuykumdan uyandım valla
Kahve cnaım ama zaten tarotla destekliyorYa siz ne falı baktırıyorsunuz en çok sizi merak ediyorumbiraz gerilere gittim ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?