Teşekkürler :)Kahve cnaım ama zaten tarotla destekliyor
Yok ben de hala 26 saatKızlar binnaz indirimi gece 35 saatti şu an 1 saat kaldı yazıyor
bende 1 saat yazıyor f5 yaptıktan sonraYok ben de hala 26 saat
Aaa bendede azalmışş sürebende 1 saat yazıyor f5 yaptıktan sonra
Aha bende de azaldı allahtan sabah uykumda almışım nolır nolmazAaa bendede azalmışş süre
ahahah delii, serkanın dediği duygusal karmaşa iletişimde sıkıntılar oldu valla, haziranın ilk haftası demişti hatta 10unda sen bi gerileceksin iyice dedi. Dün benimki gündüz yazdı baya konuştuk ama akşam sesi kesildi yazmadı etmedi kafaya taktım. Valla attım fal ikinci defa denemek için bakayım tutarlı mı ya da ne diyecekAha bende de azaldı allahtan sabah uykumda almışım nolır nolmaz
Attin mi sen?Serkan bu sefer hızlı dolmadı bi kaç kere baktıgmda yer vardı şaşırdım valla
Yaaaaa off kim yakaladı hemen diyorum ben dersteydim tam çıktım dolmuş şimdi tetikte bekliyorum inşallah yakalarım yoksa ağlarımmm, inşallah ikinci falda güzel şeyler çıkar bebeğimahahah delii, serkanın dediği duygusal karmaşa iletişimde sıkıntılar oldu valla, haziranın ilk haftası demişti hatta 10unda sen bi gerileceksin iyice dedi. Dün benimki gündüz yazdı baya konuştuk ama akşam sesi kesildi yazmadı etmedi kafaya taktım. Valla attım fal ikinci defa denemek için bakayım tutarlı mı ya da ne diyecek
yok kız benim daha serkanlık işim kalmadıAttin mi sen?
Bende de öyleydi şu an 12 dk. Aldım indirimden biraz. Eskiden fazla alırdım az aldım şimdi. Vadelerine göre Temmuz başında Serkan a gideceğim stok yaptımbende 1 saat yazıyor f5 yaptıktan sonra
Açık şu adaYaaaaa off kim yakaladı hemen diyorum ben dersteydim tam çıktım dolmuş şimdi tetikte bekliyorum inşallah yakalarım yoksa ağlarımmm, inşallah ikinci falda güzel şeyler çıkar bebeğim
Vadesi çıkınca adamı unuttun demekyok kız benim daha serkanlık işim kalmadı
Yo k mesgulAçık şu ada
Ahahah bende aldım 3000 lik valla benim favorim doğa ona gidicem ilerleyen zamanlarda. Ayda bir gidiyorum genelde artık onaBende de öyleydi şu an 12 dk. Aldım indirimden biraz. Eskiden fazla alırdım az aldım şimdi. Vadelerine göre Temmuz başında Serkan a gideceğim stok yaptım
1 dk önce çevrimiçiydi valla yazarkenYo k mesgul
Bende 2000 aldım eskiden indirimde 3000-5000 arası alırdım. Bu 2000 bana 2-3 ay gider gibiAhahah bende aldım 3000 lik valla benim favorim doğa ona gidicem ilerleyen zamanlarda. Ayda bir gidiyorum genelde artık ona
Ya eskiden 2000 falan ne ki ayda kaç krediler aldım ne paralar döktüm o aklıma geldi şimdi 2000 2-3 ay gider diyorumBende 2000 aldım eskiden indirimde 3000-5000 arası alırdım. Bu 2000 bana 2-3 ay gider gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?