Binnaz Abla

Sonunda baktırdım Ares Işık'a. eğer burayı okuyorsa da teşekkür ederim Öncelikle geçmişteki olaylar ve kişi analizleri yok. Hep geleceğe odaklı şeyler. Bu yüzden ben daha çok beğendim. Geçmişi anlattıklarında napayım ben diyorum. Zaten biliyorum geçmişi ve falcılar geçmişi bilebiliyorlar zaten genelde. Ne garip ki eskiye gelecek, yeni konuştuğum kişiyle ise olmayacak dedi. Bunlar bana işaret mi bilmiyorum.. böyle olunca yeni konuştuğum çocuktan soğuyorum yemin ederim. Eğer bir gün buraya eskiyle barıştık diye yazarsam bana çok kızın Böyle bir hataya 2. kez düşürsem salağımdır

Aha bende de azaldı allahtan sabah uykumda almışım nolır nolmaz
ahahah delii, serkanın dediği duygusal karmaşa iletişimde sıkıntılar oldu valla, haziranın ilk haftası demişti hatta 10unda sen bi gerileceksin iyice dedi. Dün benimki gündüz yazdı baya konuştuk ama akşam sesi kesildi yazmadı etmedi kafaya taktım. Valla attım fal ikinci defa denemek için bakayım tutarlı mı ya da ne diyecek

Yaaaaa off kim yakaladı hemen diyorum ben dersteydim tam çıktım dolmuş şimdi tetikte bekliyorum inşallah yakalarım yoksa ağlarımmm, inşallah ikinci falda güzel şeyler çıkar bebeğim

Bende de öyleydi şu an 12 dk. Aldım indirimden biraz. Eskiden fazla alırdım az aldım şimdi. Vadelerine göre Temmuz başında Serkan a gideceğim stok yaptım
Ahahah bende aldım 3000 lik valla benim favorim doğa ona gidicem ilerleyen zamanlarda. Ayda bir gidiyorum genelde artık ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…