Ahahaha bende ne güzel baya azaltmıştım on haftadır çok baktırdım yani azaltmama göre çok 3 tane. Zamanında olsa günde 3tü o sayıBende 2000 aldım eskiden indirimde 3000-5000 arası alırdım. Bu 2000 bana 2-3 ay gider gibi
Hala çevrimiçi gözüküyo bendeYo k mesgul
Delricem ya nerden giriyosunuz programdan giriyorum uygulamadan şok oldum ilk defa olduHala çevrimiçi gözüküyo bende
UygulamadanDelricem ya nerden giriyosunuz programdan giriyorum uygulamadan şok oldum ilk defa oldu
Ay ağlayacağım valla 10 saniyede bir yeniliyorum baktım fal baktır açıldı direk tıkladım direk attıHala çevrimiçi gözüküyo bende
Şimdi baktım uygulamadan girdim çıktım hala online bende kuzu yaAy ağlayacağım valla 10 saniyede bir yeniliyorum baktım fal baktır açıldı direk tıkladım direk attı
Ay bebeğim nasıl oluyor ya bana mı garezleriŞimdi baktım uygulamadan girdim çıktım hala online bende kuzu ya
Aha çözdüm güncelleme gelmiş yeni güncellendi fal baktır aktif tıklıyorum ama meşgul diyorAynen şu an gitti
Ben de kahve baktırmıştım iki hafta önce,eski sevgilim engellemişti 1 buçuk ay olmuştu serkan en geç 5 haziran iletişime geçecek dedi 5i oldu hiçbir ses yok aman çıkmadı derken bi baktım engeli kaldırdıTeşekkür ederim :)
Aloooo kızlar ben tek mi kaldım hayırdır herkes yine fal derdine düştüKızlar test etmeye var mısınız :) bir olup komple Haziran boyunca hiç kimseye atmayalım :)
Ben zaten kapattım fal defterini artık hiçkimseye baktırmam da, birlikte deneyelim mi, enerji temizleyince neler oluyormuş görelim :)
Ahahahhahahah kıyamam yaaaAloooo kızlar ben tek mi kaldım hayırdır herkes yine fal derdine düştü
Aloooo kızlar ben tek mi kaldım hayırdır herkes yine fal derdine düştü
canım Serkan evet iyi hoşta bence biraz aralıklı baktır yaw :) en iyi falcıya bile üst üste atınca karışıyor enerjiler,sen günlük atıyorsun gibiAhahahhahahah kıyamam yaaaayyy ben bugun atamazsam yandınız sbaaha kadar susman
haşaa serkan unutulurmuVadesi çıkınca adamı unuttun demek
Ben de eskiden bunu dinlemek istemezdim belki bu sefer bir farklı detay daha görür ümidiylecanım Serkan evet iyi hoşta bence biraz aralıklı baktır yaw :) en iyi falcıya bile üst üste atınca karışıyor enerjiler,sen günlük atıyorsun gibi
Ya ben bu erkekleri anlamıyorum ya asla anlamıyorum asla. Yazıyorsanız ya devamını getirin ya da hiç yazmayın. Umut tacirliğinden başka bir şey değil.ahahah delii, serkanın dediği duygusal karmaşa iletişimde sıkıntılar oldu valla, haziranın ilk haftası demişti hatta 10unda sen bi gerileceksin iyice dedi. Dün benimki gündüz yazdı baya konuştuk ama akşam sesi kesildi yazmadı etmedi kafaya taktım. Valla attım fal ikinci defa denemek için bakayım tutarlı mı ya da ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?