Binnaz Abla

canım Serkan evet iyi hoşta bence biraz aralıklı baktır yaw :) en iyi falcıya bile üst üste atınca karışıyor enerjiler,sen günlük atıyorsun gibi
Fal geçmişime baktım en son Serkan’a gitmişim yaklaşık 10 gün önce. Ondan önce gittiğim falcılarda ay olmuş. 2-3 ay önce gitmişim. Gurur duyuyorum kendimle. Binnaz bana da bi madalya versin

Geldi serkandan falım. Valla tutarlı konuşmuş. Yine ısrarla bu ay geçmişten biri gelecek senin hayatına bi yoklayacak demiş. Benimkiyle ilgili de tutarlı bakalım ne olacak.

Geldi serkandan falım. Valla tutarlı konuşmuş. Yine ısrarla bu ay geçmişten biri gelecek senin hayatına bi yoklayacak demiş. Benimkiyle ilgili de tutarlı bakalım ne olacak.
Ben de merak ettim şu adamın falını inşallah çıkar ya

kızlr serkana arkdaşım baktırdı şimdi serkan kesinlikle pembwci değil kısa süren ve olmicak ilişkiyi demiş ona mesela
Evet bencede değil. Bana da dedi ki öyle kısa sürede mucizeler bekleme. Senin işsel huzursuzluğun vs geçmesi zaman alacak. İlişki adına da hemen adı konmayacak bu ikilem bi süre gidecek dedi ama sonu olumlu gördü(ihtimali var o yüzden olmaz diyemiyorum bende)

Ya yakın zamanda dediği gerginliği yaşadım bide tam 10u demiş yani. Üstüne indirimi görünce kaçırmadım tekrar yoksa 75 tl verip 2.ye atmazdım kısa sürede. Artık akıllandım:))) (kısmen)
Yakayabilirsem ben de atacağım umarım. Indirim varken aldım kredi

sana bu kişiyle sonu olacak mı olmayacak mı dedi önceki fallarında?
Sonu yok ben biliyorum istemiyorum da ama şimdilik seviyordum bağlılık vardı aramızda farklı olaylar ilerlerdi Serkan dahil her baktırdıgın haziranda düzelmeler olacak ama sevgili olarak temmuz dediler. Ben de inanıyordum ama telefon muhabbetini duyunca iyice ayar oldum beyinsiz

Anlık soğukluktur o bende az demedim bitirdim olmayacak vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…