- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Aynını yap bence misillemeYa ben bu erkekleri anlamıyorum ya asla anlamıyorum asla. Yazıyorsanız ya devamını getirin ya da hiç yazmayın. Umut tacirliğinden başka bir şey değil.
Ben zaten ayda 1 gidiyorum. Temiz enerjiyle de gitseniz adamlar gelmiyor bunu da denedimAloooo kızlar ben tek mi kaldım hayırdır herkes yine fal derdine düştü
Fal geçmişime baktım en son Serkan’a gitmişim yaklaşık 10 gün önce. Ondan önce gittiğim falcılarda ay olmuş. 2-3 ay önce gitmişim. Gurur duyuyorum kendimle. Binnaz bana da bi madalya versincanım Serkan evet iyi hoşta bence biraz aralıklı baktır yaw :) en iyi falcıya bile üst üste atınca karışıyor enerjiler,sen günlük atıyorsun gibi
Ben de merak ettim şu adamın falınıGeldi serkandan falım. Valla tutarlı konuşmuş. Yine ısrarla bu ay geçmişten biri gelecek senin hayatına bi yoklayacak demiş. Benimkiyle ilgili de tutarlı bakalım ne olacak.
Ya yakın zamanda dediği gerginliği yaşadım bide tam 10u demiş yani. Üstüne indirimi görünce kaçırmadım tekrar yoksa 75 tl verip 2.ye atmazdım kısa sürede. Artık akıllandım:))) (kısmen)Ben de merak ettim şu adamın falınıinşallah çıkar ya
Evet bencede değil. Bana da dedi ki öyle kısa sürede mucizeler bekleme. Senin işsel huzursuzluğun vs geçmesi zaman alacak. İlişki adına da hemen adı konmayacak bu ikilem bi süre gidecek dedi ama sonu olumlu gördü(ihtimali var o yüzden olmaz diyemiyorum bende)kızlr serkana arkdaşım baktırdı şimdi serkan kesinlikle pembwci değil kısa süren ve olmicak ilişkiyi demiş ona mesela
Yakayabilirsem ben de atacağım umarım. Indirim varken aldım krediYa yakın zamanda dediği gerginliği yaşadım bide tam 10u demiş yani. Üstüne indirimi görünce kaçırmadım tekrar yoksa 75 tl verip 2.ye atmazdım kısa sürede. Artık akıllandım:))) (kısmen)
Harikasiiin. Tarot mu attınBu yeni güncelleme berbat olmuş bence. Neyse ki uzun uğraşlar sonucu yakaladım
Yok bebeğim kahve attım yaHarikasiiin. Tarot mu attın
Yok bebeğim kahve attım yaofff ama nasıl gerildim var ya. Zaten kardesiyle konustum yine uzun uzun telle konusmus aşırı soğudum ve bitiridm içimde
sana bu kişiyle sonu olacak mı olmayacak mı dedi önceki fallarında?Yok bebeğim kahve attım yaofff ama nasıl gerildim var ya. Zaten kardesiyle konustum yine uzun uzun telle konusmus aşırı soğudum ve bitiridm içimde
Sonu yok ben biliyorum istemiyorum da ama şimdilik seviyordum bağlılık vardı aramızda farklı olaylar ilerlerdi Serkan dahil her baktırdıgın haziranda düzelmeler olacak ama sevgili olarak temmuz dediler. Ben de inanıyordum ama telefon muhabbetini duyunca iyice ayar oldum beyinsizsana bu kişiyle sonu olacak mı olmayacak mı dedi önceki fallarında?
Anlık soğukluktur o bende az demedim bitirdim olmayacak vs diyeSonu yok ben biliyorum istemiyorum da ama şimdilik seviyordum bağlılık vardı aramızda farklı olaylar ilerlerdi Serkan dahil her baktırdıgın haziranda düzelmeler olacak ama sevgili olarak temmuz dediler. Ben de inanıyordum ama telefon muhabbetini duyunca iyice ayar oldum beyinsiz
Eğer gerçekten başkası varsa aklıma şey geçiyor. Ocak ayında zeyder bana hazirada biri olacak en fazla 1 ay sürer kıymetini anlar demişti inanmak istemedim hiç ama neysehayırlısı olsunn, bakalım ne diyecek serkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?